שאלה בכמותי

בטטה גם

New member
שאלה בכמותי

מישו מישו זוכר שאלת השוואה עם y<x<2y בנתון נוסף. ובהשוואה היה משו שבסוף היה צריך להשוות בין x ל-y. מה היתה התשובה?

Kayben

New member
תשובה 4...

היתה שאלת קומבי אחת - עם כדורים בשק לבן ושק שחור 2Y > X >0.5Y והסיכוי לשלוף... סימנתי 4 ואני די בטוח. הצבתי פעם ראשונה, X שווה 6 Y שווה 6, זה תואם את התנאי... והם שווים פעם שנייה הצבתי נראה לי 5 ב-X 4 בY, תואם את התנאי, אבל סיכויים שונים.

Telperion

New member
כן

הפואנטה של השאלה הייתה לבדוק מה יותר גדול: X או Y (כי הם מייצגים את החלק היחסי של הכדורים מכלל הקבוצה). לפי המשוואה אי אפשר לקבוע את זה.......

ploni100

New member
היתה שאלה על טרפז שוה שוקיים

שהעבירו בו אלכנוס מה התשובה? שאלה במעגל יש בו זווית של 110 לא זוכר את הפרטים ? שאלה על משולש שווה צלעות שחסום במעגל מה גודל הצלע או משהו אחר?

ploni100

New member
היתה שאלה על טרפז שוה שוקיים

שהעבירו בו אלכנוס מה התשובה? שאלה במעגל יש בו זווית של 110 לא זוכר את הפרטים ? שאלה על משולש שווה צלעות שחסום במעגל מה גודל הצלע או משהו אחר?

זוכר את זה

אם אני לא טועה זה היה בהשוואה כמותית. סימנתי 4 (לא ניתן לדעת), ואני די בטוח שזה נכון. אם תזכיר/י לי את פרטי השאלה יותר במדויק אני אוכל גם להסביר.

Kayben

New member
לא זוכר בדיוק, תן יותר תיאור.

היתה שאלת שני טרפזים שהצמידו בבסיס, מה ההיקף, זה היה 36, אני חושב. היה שאלת משלוש, עם זוית אלפא בראש, שני אלפא בבסיס. ושני זוויות חיצוניות בתא, משני הצדדים (של השני אלפא, ושל הזווית הלא ידועה) הנחתי כי הזוויות החיצוניות שוות, הזוויות בסיס שוות אז זה 5 אלפא שווה 180, כלומר, וואי אני לא זוכר את התשובות לשאלה בשיט... והיה טרפז (באלכנוס כזה) בתוך מעגל... זאתה היתה שאלה אחרונה או משהו כזה - שהמיתרים היו מקבילים בו... וכל זווית קיבלה אות אחרת... נראה לי זה היה שבתא שווה 180מינוס אלפא קצת מעורפל מדי :)

SHARON 103

New member
לגבי השאלה של שני קווים מקבילים

במעגל.....אמרת שזה 180 פחות משהו...לדעתי זה לא נכון...סימנתי שהזווית שווה לזווית בסיס למעלה כי מדובר בטרפז שווה שוקיים חסום במעגל.

Kayben

New member
רגע, הזכרתי לי משהו באמת

זה היה טרפז שווה שוקיים היה כאן נראה לי משחק עם - זוויות אחת מול השנייה במרובע חסום שוות ל-180. וגם, שזויות צמודות בטרפז שוות ל-180. וקימבון שלהם לנוסחה אחת. וזנ מזכיר לי עוד שאלה שהיתה אחת מהסופיות שאני די בטוח לגביה - היה X < Y < Z (זוויות פנימיות במשולש) והיה משולש לא מוגדר, שהמשיכו את הצלעות שלו לכל כיוון ככה שנוצרו זויות חיצוניות: אלפא, בתא, גמא. ואז היה צריך לעשות. קצת הצבה - כי X זה למעשה היה בתא + גמא. Y היה אלפא + גמא, Z = אלפא + בטא. ושמציבים באי-שיווין בצורה מפוצלת, אז זה מסתדר. היו 4 תשובות: ששתיים היו הפוכות מבחינת גודל הזויוית, נראה לי זאת היתה תשובה 2. :) אני די בטוח. כי עשיתי את השאלה ביסודיות :)

tlaiper

New member
רגע...

התשובה שיצאה לך זאת היתה הראשונה מבין שתי ההפוכות?! כי אני לא זוכרת אם זה היה 1 או 2..

גם אני סימנתי את זה

ולעזזל איתך וההצבה השלילית משאלה אחרת..

Kayben

New member
סורי :)

אני יודע על לפחות 3 טעויות בכמותי שלי. ו-1 באנגלית. עם המלח המחורבן, שחשבתי שהוא מלח שולחן, אבל כנראה הכוונה היתה למלחי גוף ולכן גוף האדם לא יכול לשרוד בלעדיהם.

SHARON 103

New member
תוכל לנסות לשחזר את השאלה?../images/Emo35.gif

מה הייתה התשובה...?אתה זוכר במקרה? (יש לי בלאק אווט רציני לגבי השאלה הזאת)

למעלה