שאלה בומבסטית!

אושר מ

New member
אוקיי. אבל למה דווקא אלא?

בניו יורק למשל, יש מספיק בניינים קיימים...
 

Secular

New member
נכון,אבל...

מה טעם לשאול על שני בניינים בניו-יורק,כאשר ברור שמי שהיה בניו-יורק מן הסתם גם ראה את קרייזלר,אמפייר ומטלייפ.
 

mr. man

New member
אני

מגדלי התאומים, פסח 1996. מגדל הספרייה, פסח 1996 (האמת אין לי מושג אם ראיתי אותו אבל הייתי בל"א וראיתי את כל הבניינים שם). הקומרצה-באנק, קיץ 1997 (האמת לא יודע גם, אבל היו שם הרבה בניינים גבוהים. עיר יפה
).
 

Secular

New member
לוס-אנג´לס,מה שבטוח,היא חרא של עיר.

אני זוכר שהסתובבתי שם בשעה 12 בצהרים,אמצע יום ואף אחד לא מסתובב ברחובות,ופשוט העיר הזאת היא לא עיר אלא אוסף בניינים. זה כמו גופה של בן אדם ללא רוח חיים.
 

mr. man

New member
אני לא ממש זוכר

הייתי שם בחופשת פסח בכיתה ה´. אבל די הדהים אותי כל המימדים הענקיים. רחוב אחד, שהתרגלתי שאורך של רחוב זה משהו כמו אורך של רחוב ממוצע בבאר שבע פתאום מתפרס על כמה קילומטרים!!! כל המחלפים האלה... באותו טיול הייתי גם בנ"י. תחשבו איזה שוק זה בשביל ילד קטן להיות שם בעיר כזאת אחרי שמה שהילד הקטן מכיר זה רק את באר שבע של לפני שש שנים.
 

Electrolite

New member
התשובות שלי....

התאומים, הספריה, סי אן, ביג בן ו..... זהו כנראה.....
 
למעלה