שאלה בומבסטית!

Secular

New member
שאלה בומבסטית!

אם כן,תענו לי בכנות-איזה מבין גורדי השחקים הנ"ל ראיתם במציאות: *התאומים ז"ל-ניו יורק,ארה"ב *הסירס-שיקגו,ארה"ב *מגדל הספריה-לוס אנג´לס,ארה"ב *סי.אנ טאוור-טורונטו,קנדה *הפטרונס-קואלה לומפור,מלזיה *בנק אוף צ´יינה-הונג קונג *מגדל מאו-שנגחאי *מגדל התקשורת של ב´יגינג-ביג´ינג,סין *מגדל אייפל-פריז,צרפת *הקומרצה-באנק-פרנקפורט,גרמניה *פרנסוטורם-ברלין,גרמניה *הביג בן-לונדון,בריטניה *מגדל האאורה-סידני,אוסטרליה בערב אני אפרסם מה אני ראיתי,ואני מבטיח לכם שיהיו הרבה הרבה הפתעות, עמרי.

Secular

New member
אם כן,כפי שהבטחתי-הרשימה שלי.

הרשימה: התאומים ז"ל-ניו יורק ב-1997 הסירס-שיקגו ב-2001 מגדל הספריה-לוס אנג´לס ב-1996 בנק אוף צ´יינה-הונג קונג(אז ביקרתי כשהיא הייתה תחת שלטון בריטי) ב-1995 מגדל התקשורת של בייג´ינג-סין ב-1995 מגדל איפל-פריז ב-1998,1999,2000 הקומרצה באנק-פרנקפורט ב-2000 פרנסטורם-ברלין ב-2000 אם כן,למרות שהייתי סביב העולם-מעולם לא ביקרתי בלונדון ולכן גם לא יצא לראות את הביג בן.

Secular

New member
אני רואה שעשית טיול טראנס-אמריקה...

עשית את זה בפעם אחת??

Secular

New member
טיול מתנה או מהנה??

לא משנה,אני מניח שהטיול שבו ראית את התאומים הוא לא אותו טיול בו ראית את הביג-בן,הא??

אושר מ

New member
לא.

טיול מתנה, לבת מצווה מההורים. וגם מהנה:) את הביג בן ראיתי פעם ראשונה כשהייתי בת 14 וטסתי ללונדון לסאמר סקול...

אושר מ

New member
חחחחחח זה הכי כיף בעולם

זה נדשמע נורא, אבל זה לא בי"ס או משו כזה. וזה ממש ממש כיף.

oren*

New member
אוקיי, הנה הרשימה שלי

התאומים סי אן טאוור מגדל הספריה מגדל אייפל הקומרצה באנק הביג בן לא יצא לי להיות במזרח הרחוק או באוסטרליה.

Secular

New member
וואו,אני רואה שגם אתה חרשת את העולם

לא נורא,יהיה לך מספיק הזדמנויות לבקר באוקיאניה ובמזרח הרחוק.

kyle

New member
אני ראיתי את:

התאומים, מגדל הספריה, סי אן טאוור, הביג בן ועוד הרבה שלא הוכנסו לרשימה......

kyle

New member
תן לי לנחש......

ראית את כולם או אף אחד מהם?

Secular

New member
אין לך סבלנות לחכות...

מה שאני יכול להגיד זה שזה לא כולם וזה גם לא אף אחד,חכה לערב..

kyle

New member
חוצמזה, הנ"ל = הנזכר לעיל, אז היית

צריך לכתוב "הבאים".....

אושר מ

New member
הנה שאלה בשבילך

לפי מה החלטת איזה מהבניינים אתה מכניס לשאלה ואיזה לא?

Secular

New member
או.קיי...

אם כן,אני הכנסתי בניינים מרכזיים בערים מרכזיות בעולם,ואם תשימי לב לא הכנסתי כל יבשת אלא רק יבשות בהם יש ערים עם מסה גדולה של ג"ש.

למעלה