שלום לכן, אני מחפשת תחתונים רכים ופשוטים (כלומר, כותנה, בלי עיטורים ותיפורים למיניהם) למידה גדולה (48-50). האם ידוע לכן היכן אפשר להשיג כאלה בירושלים, או אולי להזמין באינטרנט? תודה מקרב לב.
טריומף אגב- יש בתלפיות חנות מפעל של טריומף ושם את יכולה למצוא לעיתים בתפזורת עודפים נכון- מחיר יח' יכול להגיע ל- 50 ש"ח אבל !!! אין לאיכות שלו אח ורע כדאי לך לעקוב אחרי פרסומים- תמיד חודשיים לפני חגים הם יוצאים ב- 25 אחוזי הנחה הפעם האחרונה היתה ביולי פסח-יוצא באפריל ? בטח במרץ יהיה מבצע
לא ראיתי שטריומף מוכרים תחתונים, אולי רק בסט עם חזייה. האם הם מוכרים תחתונים לחוד? את יכולה לומר לי איפה את משיגה אותם? נעזוב כרגע את המחיר. ממילא תחתונים זולים הופכים לזבל גמור תוך יומיים, ואני מתביישת ללבוש אותם אפילו בבית ואפילו מתחת לבגדים כשאף אחד לא רואה. זה עושה לי הרגשה של הזנחה עצמית. אז רק תגידי לי איפה משיגים. שוב תודה מקרב לב.
את יכולה למצוא סלוגי משביר, בחנויות להלבשה תחתונה ואם אני הייתי גרה בירושלים הייתי קופצת לחנות המפעל בפייר קינג- אזור התעשיה של תלפיות. התחתונים של סלוגי נחלקים לשלוש קטגוריות בסיסי- כותנה בגבהים שונים עם שתי אופציות של גומי- הטאנגה והטאי עם גומי 1.5 ס"מ- עבה המידי מאקסי ורגל ארוכה עם גומי עדין של 0ץ5 ס"מ קטגוריה שניה היא הרומנטית- כותנה משולבת בתחרה קטגוריה שלישית היא המחטבים- גזרות של תחתונים בדרגות שונות של אלסטי- הם הנפוצים פחות