שאלה בבקשה...

wicca_sphere

New member
שאלה בבקשה...

היי כולם. יש לי שאלה שחבר שלי שאל אותי ואין לי מושג איך להסביר את זה אז אני מקווה שיש פה אנשים שכן... כל פעם שהוא שומע משהוא חדש, למשל מספרים לו על פיות, או שהוא לומד מילה חדשה הוא בכמה ימים הקרובים לזה שומע את המילה כל הזמן!!! וזה בדוק! למשל, שמענו שיחה על פיות, פתחנו את הטלוויזיה היה שיחה על פיות, אחר מכן נכנסתי לאתר והיה שמה דיון על פיות... כל מיני דברים כאלה.. למישהו יש הסבר?

אלדר

New member
אולי זה רמז???

כאילו הנשמה שלו צריכה מקום רחב יותר לשליטה על הגוף ה`שני`??? אולי היא רוצה שבזמן הזה הוא יעבור `הארה`??? זה יכל להיות הרבה דברים.... מישהו בפורום הזה או השני הזכיר לפני שלוש חודש בערך משהו דומה מאוד... הוא שמע בטי וי משהו רהעביר אחרי זה 4 ערוצים שונים שאין בינהם קשר ובכולם היה אותו הדבר!?!? וככה גם קרה לו בפירסומת אחת שבכל שלוש התחנות היא שודרה ממש אחת אחרי השניה!!!! ועוד שלוש ערוצים שונים!!! זה מדובר על ממש שתי דקות או שלוש!! מי יודע למה דברים קורים???? יש לזה הסבר! הוא יכול לשאול את הנשמה שלו!?!? אור ואהבה לכולם... שלך tksr

mga-abir

New member
ל-wicca_sphere

שלושה נסעו ברכבם וחלפו על פניה של עיירה שכוחת אל.האחד שהיה מכונאי.השני היה זללן מטבעו,והשלישי רודף שמלות.לאחר שחלפו את העיר אמר המכונאי:יש בסך הכל מוסך אחד בעיירה זו והוא סגור.האחר ענה בעיירה יש מסעדת דגים אחת ומסעדה עממית נוספת. השלישי אמר:ראיתם אפילו בית בושת יש יש להם כאן. כלומר כאשר אנו מודעים לדבר או נושא,אנו נתקלים בו שוב ושוב.כאשר אדם מחפש מכונית לקנות די קשה לו,אך כאשר כבר קנה,מוצא הוא אותם בכל פינה ומקום.ענין של מודעות בברכה אביר

Tal_Ya_Tal

New member
``צירוף מקרים`` ;-) wicca_sphere

היי וויקה, בספר `הנבואה השמיימית` מאת ג`יימס רדפילד, בהוצאת אופוס, מספר המחבר על תשע תובנות שאליהן הוא נחשף בעקבות מסע קסום במקסיקו בחיפוש אחרי כתב יד עתיק של שבט המאייה. וכך הוא כותב: `` התובנה הראשונה, מגיעה אל התודעה, כאשר מתחילים להתייחס ברצינות ל`צירופי המקרים`. צירופי מקרים אלו, גורמים לנו לחוש, שיש עוד משהו רוחני, מעבר לכל מה שאנו עושים או יודעים``. במילים אחרות, כאשר אנו מתחילים לשים לב שאין מקריות, אנו מגיעים לתובנה, שהיקום הוא בעצם מעין `מכונה ענקית` ומופלאה, הפועלת בצורה מסונכרנת להפליא, מופלאה מבינתנו. אנו אולי רואים רק צוהר קטן בתוך אותה `מכונה ענקית` שאנו קוראים `יקום`ואשר אין אנו יודעים רבות על דרך פעולתה. B-) L&L TALYA

wicca_sphere

New member
בקשר לסיפור ובקשר למכונה...

הסיפור חביב :) אבל הוא לא הכי קשור, מכיוון שחברי זה קורה לו גם כלפי דברים שהוא שומע וכבר הוא שמה, אבל דברים נדירים.. למשל כמו יהלום... ניהלו שיחה על יהלומים.. ממשיכים ללכת פתאום שומעים מישהו מדבר על יהלומים ואז בטלוויזיה וכו... למישהו יש הסבר אחר?

Tal_Ya_Tal

New member
חבל, וויקה B-) פיספסת את העיקר,

מפני שנצמדת לטפל. הרעיון הוא לא הסיפור. הרעיון הוא, שחברך התחיל לשים לב ל`צירופי המקרים` שהוא נחשף אליהם. לא משנה מה. הוא יכול לראות חתול, ללכת הביתה, לפתוח ספר ולקרוא שם על חתול. או כמו שסיפרת על היהלומים B-) אין לי בעיה שתדחי את ההסבר. א ב ל דחי אותו לאחר שהבינות את כוונתי. אם טרם הבינות, איך תוכלי לדחותו? כאשר מישהו מתחיל לשים לב לצירופי המקרים הללו, משמע, שהוא מתחיל לראות את העולם מבעד לעיניים אחרות. יותר מעמיקות. הוא מגיע לתובנה שהיקום הרבה יותר מורכב ועמוק ממה שנדמה בראשונה. מפני ש`צירופי המקרים` קיימים כל הזמן. רק שאנו לא מספיק קשובים ועירניים על מנת לשים לב אליהם. L&L TALYA

למעלה