שאלה בבקשה...

wicca_sphere

New member
שאלה בבקשה...

היי כולם. יש לי שאלה שחבר שלי שאל אותי ואין לי מושג איך להסביר את זה אז אני מקווה שיש פה אנשים שכן... כל פעם שהוא שומע משהוא חדש, למשל מספרים לו על פיות, או שהוא לומד מילה חדשה הוא בכמה ימים הקרובים לזה שומע את המילה כל הזמן!!! וזה בדוק! למשל, שמענו שיחה על פיות, פתחנו את הטלוויזיה היה שיחה על פיות, אחר מכן נכנסתי לאתר והיה שמה דיון על פיות... כל מיני דברים כאלה.. למישהו יש הסבר?

wing

New member
את לא תאהבי אותו

אני מאמינה גדולה בקסם ומאגיה אבל.... לדעתי זה קורה כי עד אותו היום נגיד לא היית ממש מודעת לפיות... (אני לא מאמינה בגורל בדיוק כמו שאני לא מאמינה ב``מקריות``). זה מה שקורה לי עכשיו... אני משוגעת צפרדעים... (לא לצחוק אבל זאת האובססיה שלי) ופתאום התחתלתי לשים לב שיש המון מוצרים של צפרדעים ותוכניות עליהן ומה לא... זה תמיד היה שם פשוט אף פעם לא שמתי לב ולא הייתי מודעת לכך... לא התעניינתי. אז לא נראה לי שיש בזה משהו מגי...

או קיי...משהו כזה...

האמת זה קרה לי מלה פעמים...לפעמים עד כדי פחד... אבל יש לך הסבר פשוט למדי..אם לא היית שומע על פיות אז לא היית שם לב הרי היו מלה פעמים שבהן היה דיון על דברים אחרים...אבל לא שמת לב ,נכון? בקיצור-אנחנו שמים לב וזוכרים רק מה שאנחנו רוצים לשכור הרי לא שמת לב לכל פעם שהיית תוכנית על משהו שלא שמעת עליו... סורי על המדעיות...זה לא אני ..אבל זה מה יש...

wicca_sphere

New member
כן אבל...

אני מדבר גם על פתאום שהחדשות מתחילות עם אותה מילה, ופתאום על אותו נושא שהוא שמה לראשונה לפני כמה דקות, ופתאום פותחים רדיו ושוב... זה רחוק מלא לשם לב...

דוVשה

New member
אהמממ...אהממממ...

סליחה שאני מפריעה כן... לא שיש לי תשובה לשאלה אבל.. רק קפצתי להגיד שלום דארלינג =] זהו, יומטוף בה ביי

Zipadidoda

New member
הידיד שלך

הידיד שלך שאל משהו על פיות? נגיד... לא סתם דיברתם על פיות אמרתם מעניין אך רואים אותם? ומה הם עושות וכל מיני כאלה דברים?

wicca_sphere

New member
שלום לך דארלינג!!

מה נשמע? נו... מתחילה להאמין מאז שפתחנו לך בקלפים..? :)? יצא לך פתיחה מגניבה לאללה :) להזהר באוגוסט הא..? :)?

דוVשה

New member
ממממ.... לא יודעת אם להאמין אבל...

לחשוב על זה יותר לעומק - בהחלט .... =] בכל מקרה, באוגוסט אנחנו טסים ללונדון !!!! =]=]=]=]=]=]=]=] כן כן... קניתי לברקי מתנה למומולדת טיסה ללונדון ואנחנו עפים לנו לסופ``ש... ד``א אתה זוכר שאמרת לי לחפש איזה ספר, תזכיר לי שוב את שמו אני אחפש אותו בלונדון. ממממ... טוב, לפני שיצעקו עליי שפה זה פורום ולא צ`אט אני אעוף לי... יאללה דארלינג לאב יו בה ביי

למעלה