שאלה בבעיות קיצון

AmitAE

New member
ובכן...

לאדון "סתם שאלה" אם היית טורח להסתכל על ההודעה המקורית יכולת לראות כי רשומות המילים : "ותודה רבה לפותרים"... אז אל תתחיל להצתדק כאן מול כולנו...לפני שאתה בכלל מסתכל NO HARM DONE פשוט התעלמתי מהערה...

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

דעתי בנושא ~~~~ עמית, יפה מאוד שכתבת "תודה לפותרים", אז כל כך קשה לך לכתוב גם בסוף ~~
אתה בטח משער שזה עושה טוב לבן אדם שישב וכתב לך הסברים ~~~~ להערה של "סתם שאלה" יכולת להתייחס טיפה יותר בנימוס ~~~ ולדעתי "סתם שאלה" מגזים במידה מסוימת~~~~ גם אם בן אדם לא כותב "תודה" בסוף כל דבר שעזרו לו בו, זה לא אומר שהבן אדם לא מעריך את העזרה ~~~ דבר אחרון, סוף סוף אני יודעת מי זה "רון חשבון" הכל כך מדובר, ואני באמת לא יודעת מה הסיפור ~~ אבל אם בן אדם מפסיק יום אחד לעזור, כי לא אמרו לו תודה, הבעיה היא אצל הבן אדם ~~ מי שעוזר לא עוזר למען לקבל תמורה, אם התמורה מגיעה בצורה כלשהי, סבבה, אם לא, אז לא נורא ~~~ ונכון, יש אנשים שתמיד יזכרו להודות, ויש כאלה שפחות. לא הגיוני מצב בו אף 1 לא יגיד תודה ~~ אז לא צריך להגזים, אני לא מאמינה שהתנכלו פה לרון חשבון, והתעלמו פה מהודעותיו, והוא לא קיבל "תודה" בתגובה לעזרה שנתן ~~ אז לא צריך לתת אותו כדוגמא ~~ אם כל כך חשוב למישו פה שיגידו לו תודה, אז שיכבה עכשיו את המחשב וילך למקום אחר, למה ההודעות בסגנון של "סתם שאלה" בטח לא יביאו למצב שכולם יגידו לו תודה, אז חבל על ביזבוז זמן ~~ בעעעע, איזה נאום כתבתי

AmitAE

New member
שאלה בבעיות קיצון

מצורף קובץ תודה רבה לפותרים.

AmitAE

New member
שאלה לגבי התשובה...

לפי התשובה שלך מצאתי מעט בעייתיות אמרת לי לגזור את התוצר שיצא כאשר היצבנו במשוואת המשיק X=0 אך נתבקשנו למצוא את המרחק! המינימלי של המשיק מציר Y צריך להשתמש בנוסחה למציאת מרחק בין 2 נקודות ואז לגזור את המרחק הזה לא? אנא תקן אותי אם אני טועה כי אולי לא הבנתי את השאלה

תשובה לעמית ../images/Emo107.gif

לא הבנתי ממך מה ההבדל בין מה שאני כתבתי למה שאתה אמרת. זה נראה לי אותו הדבר... אז ליתר ביטחון אלה השלבים : חותכים עם ציר ה y (מציבים x=0 ) ומקבלים את נקודת החיתוך. מוצאים את המרחק בין הנקודה הנ"ל לנקודת ההשקה (x=t) . גוזרים את המרחק הנ"ל ומשווים לאפס כדי למצוא קיצון. מקווה שעכשו יותר ברור...

AmitAE

New member
תגובה

זה שאלה שדומה מאוד לבגרות חורף תשנ"ז 1997 אבל השאלה שאני פירסמתי פה היא מבני גורן חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי (הספר הצהוב) בפרק של בעיות קיצון בגרפים.

דנה^^

New member
וואלה?

תודה רבה, אז עוד יש לי תקווה ועודדת אותי עכשיו לרוץ לפתור.. תודה ענקית... השאלה הזו כל כך דומה לשאלה שהיתה לי במבחן (רק שלנו היא לא נתנה את הנקודות) תודה!!!!!!

למעלה