שאלה בביקורת

שאלה בביקורת

יכול להיות שאנחנו השנה הראשונה שעושה את המבחן עם חומר סגור לחלוטין? בשנים שקדמו כתוב שמותר להכניס את הפרסומים המקצועיים של הלשכה.תקנו אותי אם אני טועה,אבל מדובר בכל גילויי הדעת,לא?

בטוח שאנחנו השנה הראשונה שעושה את המבחן

עם חומר סגור, עד שנה שעברה אפשר לראות שרשום שהיה מותר להכניס את הגילויים, כלומר נדפקנו... או שכולנו לא הבנו את מה שאמרו לנו וגם השנה אפשר להכניס אותם בכל מקרה, יש מלא מלא חומר למבחן הזה והוא לא נגמר, נקווה לטוב... ליאיר הדרקון - רשמת מתישהוא שיש חומר טוב באתר של שהרבני לגבי ביקורת, אני לא מוצא את הקישור הנכון, אתה יכול להעלות אותו לכאן?

shaharg3

New member
השאלה היא

אם ידרשו מאיתנו במבחן לציין מספרי סעיפים והפנייה לתקנים וגילויי דעת ספציפיים,או שדורשים שנענה באופן כללי.

גם רוני סיוון וגם ודים המתרגל אמרו ש

לא צריך לזכור מספרי סעיפים. מצד שני אני מניח שמספרי גילויי דעת עיקריים כדאי לנסות לזכור. כמו 73 - מטרות הביקורת, 82 ראיות ביקורת וכו'. ד"א, לדעתי, מבחן עם חומר סגור הוא עם פוטנציאל להיות יותר קל.

nahvaw

New member
אני שמעתי...

שכל שנה הוא כותב שלא ניתן להכניס חומר למבחן וכל שנה הנציגים פונים אליו ומבקשים שיהיה מותר להכניס את הספר הירוק (ספר גלויי הדעת של הלשכה) והוא בסופו של דבר מסכים. אני כבר דיברתי עם הנציגים שלנו ואני מקווה שהם עושים משהו בנידון, אם לא אז אני פונה אליהם שוב, נא לדבר עם רוני ולדאוג שיהיה מותר להכניס את הגלויי דעת. תודה רבה ובהצלחה לכולם.

אני הבנתי שהוא שאל אותנו מה אנחנו רוצים

ומסתבר שבסופו של דבר הוא אמר לנו שהוא יעשה מבחן עם חומר סגור ויכין אותו בהתאם. (לא זכור לי כזה דבר אבל זה מה שאמרו לי...)

The enter

New member
בשיעור האחרון הוא לא ממש שאל

אלא יותר קבע עובדה... אנחנו קיווינו שזה יהפוך את החמבחן ליותר קל, ולא נצתרך מספרי סעיפים וכאלה... אבל באמת כל השנים היה חומר פתוח... מוזר...

למעלה