שאלה אתית

צודק

אפילו אני שאני ירוקה (מכבי חיפה) כדורגל ואדומה (גליל עליון) חטפתי עצבים.

shonshon5

New member
מה זה צודק... יתלה בלאט בככר העיר!

מילא ששיגעתי את כל המשפחה ובגלל המשחק הוקדמה ארוחת ליל שבת. מילא שכל אלטרנטיבה אחרת נפסלה מראש, למרות שהיו כמה מעולות ביותר. וככה? ככה עושים לנו? פויה!

הניק שלי...

בגלל שדעתי כל מיני דברים שעמדו לקרות בקבוצה קטנה של חבריי הטובים ולא- אני לא שומעת את הלהקה ההיא, איך קראו לה שחכתי.... ובכך נפתרה התעלומה....

astral tal

New member
נביאה !

האם יש לך סורק ? באומרך את דברייך על הקטע שאת מסוגלת לדעת מה הולך לקרות עם ידידייך - סיקרן אותי בטירוף האם אפשר לראות בכף ידך קו שמעיד על כך (ואכן יש קו כזה שנקרא בשפה הפשוטה קו האינטואצייה - מעניין לראות אם הוא קיים אצלך) האם תוכלי לסרוק את כפות ידייך ולשים אותם כאן בפורום ? אסטראל "קורא בכף היד"

shonshon5

New member
עזוב אותך מכפות ידיים, בהונות רגלים

ושאר איברים.. הילדה נביאה! אתה קולט? לא עדיף שהיא תביא לנו את המספרים של הלוטו הקרוב? הא?

astral tal

New member
../images/Emo6.gif זה טוב להיות נביא

אני מנבא כל יום לכל מיניי בחורות כמה ילדים יהיו להן וכמה בנים וכמה בנות.... - נביא שקר ?! אוליי כן אוליי לא...... ושמת לב לשעה שבה ההודעה שלך נכתבה ?! אהבתי ! אוליי גם לזה יש איזה משמעות נומרולוגית ! יאללה, מחר אני צריך לקום ב-7:30, נשתמע אסטראל "לוקה בהזיות שלפניי השינה"

astral tal

New member
אני לא מבין את זה

מה יש לך להתעורר ב-5 בבוקר ?!

אריק!

New member
תראה, כל הנושא הזה הוא קצת אישי

אפילו אינטימי. היות שאני מרגיש שאתה ידיד אמת קרוב שלי, ואיש מלבדינו לא יכול לקרוא זאת, אתוודה. כידוע לך אני כבר לא כל כך צעיר, ולא בשיא, ואם אני מתכנן איזה פעילות לילה אני חייב לישון לפחות שעתיים בצהרים ולאכול גמבה. בערך ב - 12 אני פותח בהכנות, ב - 2 אני רק מתחיל להכנס לאווירה כאשר הצד השני כבר נרדמה מהאטיות שלי. עד 3 אני עומל לשכנע שיש טעם להתעורר והפעם זה יהיה נמרץ. ב - 3 אני חייב להתחיל לחשוב על עצמי כדי שב - 5 אגיע לשיא. מ - 5 עד 6 אני כותב זכרונות וחויות, גם מפיק לקחים ומתכנן את הפעם הבאה. באתנחתא, על כוס קפה שחור נכנסתי לפורום. היות שהתדירות היא לא כמו שהיתה פעם, אז הפעם הבאה שתשמע אותי בסביבות 5 בעוד שבועיים. אנא, כבד את פרטיותי ואל תספר מה שכתבתי לך. אריק. רגע, זה לא מסר אישי ?

shonshon5

New member
אסטרל אחי - הבנת הנקרא - מכיר??

אריק כתב שהוא ער בשעה ההיא, ואתה מיהרת להסיק שהוא התעורר אז... יחי ההבדל הקטן! אבי, יועץ רה"מ להבנת הנקרע..

למעלה