שאלה אשמח לטיפים

boxing3

New member
מעניין תודה

אני הנחתי בטעות שזה חייל מארינס מת או משהו כזה

boxing3

New member

Yin

New member
אם לא מבינים - שואלים

ולא אומרים.

כמו שכבר נאמר - אין סכנה.
יותר מכך, ההמלצה שלי הייתה לגבי תרגילים שרוב האנשים שכותבים וקוראים כאן יכולים לעשות לעצמם ללא נזק.

תרגילים מורכבים יותר, כמו למשל - סנאץ' עם קטלבל של 24 ק"ג, אכן יכולים לגרום נזק רב ולכן אינני ממליץ עליהם המלצה גנרית.

ינוקא1

New member
ההמלצה שלי :

אני מעולם לא הייתי בכושר מבחינת סיבולת לב ריאה , כמעט אף פעם לא הצלחתי אפילו לרוץ 2000.

כל זה השתנה בעזרת הצ'י גונג שאני עושה (שאפילו לא למדתי באופן מסודר ).

פשוט התחלתי לעשות תנועות איטיות והרבה - עם כללים בסיסיים של "שמירת מרכז" , רוך , מודעות לנשימה ולתנועה וכו'.

כל תנועה הובילה לתנועה אחרת - קשה יותר מהקודמת.
בהדרגה הנשימה נהייתה הרבה יותר חזקה , התנועות הבודדות הפכו לרצפים של תנועות , והיום אני מסוגל בלי בעיה לעשות רצוף תנועות קשות יחסית במשך שעה ועם נשיפות חזקות (פשוט כך זה יוצא) ובלי להתעייף ומבלי להיתפס. ואני ממש לא מתמיד בתרגול יותר מידי - לפעמים שבועות \ חודשים לא תרגלתי. רק כשמזג האוויר מדהים כמו עכשיו , יש לי חשק לצאת החוצה ולתרגל.

אז ההמלצה שלי היא דווקא לא לנסות דברים "קשים" - לך על אומנויות "רכות" שלא מצריכות יותר מידי כושר וסיבולת , תתיחס להכל כאל משחק וכיף , ואתה תראה בהדרגה איך שהגוף פשוט יתחזק.

אינני יודע כמה זה יעיל בלחימה , אבל מהבחינה הבריאותית , ברור לי שהאומנויות הרכות ותרגילי קול \ נשימה (שאני גם עושה הרבה) , מחזקים הכל ובהדרגה ובצורה מאוזנת.

avima

New member
אתה בן אדם קטנוני

אגב
אתה יודע אם יש לו ידע משמעותי באומנות לחימה ?

d y s

New member
שלום

יוסף ואני נדברנו וניפגש לאימון משותף וקצת ספארינג ידידותי לא קרב אין צורך בציניות.

d y s

New member
הפוך גוטה הפוך אהבה היא הסיבה

מדוע יש להפטר מדיסהרמוניה.

למעלה