שאלה! אפשר לפתח לדיון

• פותח הנושא NTL
  • פורסם בתאריך

cowgirl Ms

New member
טיולים.

בעיקרון, הסוס שלי עומד באורווה פרטית, אז לא באים לבקר אותי שם מחוות שכנות, למרות שזה יכל להיות מאוד נחמד. בעבר גם הייתי יוצאת לרכב עם בעלי סוסים מהאזור שלי [הוד השרון] והיה מעולה.. לא יודעת לאן כולם נעלמו עכשיו.. אני ממש אוהבת לבקר בחוות רעננה
. אבל אני מפחדת להיכנס עם תות לחווה, שלא יעשה לגבי בלאגנים עם שאר הסוסים, וגם... הזמנים שהכרתי את כל המדריכים והמתנדבים חלפה עברה לה, אז אין לי הרבה סיבות לבקר, אלא אם מעיין שם.. אגב, בשימחה אצטרף מתישהו לטיול איתכם, אני כבר משתגעת מלרכב לבד, באותו אזור חרוש [אני במרחק של 20 דק' רכיבה מרעננה.. וגשר אחד שנורא מבעית אותי
]. ולי אישית לא יצא לבקר בחוות חוץ מרעננה, עם הסוס..

NTL

New member
אז יאללה

בואי עם החתיך שלך לחווה שלנו ונצא לטיולים. הגשר שאת מדברת עליו זה הגשר הקטן מעל כביש 4 נכון? אם כן אז עברנו אותו כמה פעמים והוא ממש אחלה גשר- אין הרבה רעש מלמטה והמעקה גבוה ולא עוברים שם מכוניות כמעט בכלל. אם את רוצה נוכל לחכות לך שם ולעבור איתך אגב מאוד מומלץ לרדת מהסוס בכל אופן

cowgirl Ms

New member
חחחחח ברור שאני יורדת מהסוס!!

אני בהיסטריה לעבור אותו לבד, אז עם הסוס?.. בכלל, בפעמים הבודדות שחצינו, הוא הוביל אותי והיה לחלוטין הרבה יותר רגוע ממני
... אולי תבואו פעם אחת לאזור שלי? :p [תגררי את מעיין!!]

housty

New member
מי זה החתיך ההורס הזה???

וואאההווו!!! איזה סוס יפה.

Blue Eyessss

New member
תותתתתתי...../images/Emo47.gif

בסוף לא היה גשם בכלל היינו יכולות בסוף היום... והוא באמת חתיך מעלף

cowgirl Ms

New member
חחח איזו תמונה ישנה

לא נורא נטע, נמצא זמן השבוע, אם לא- בשבת. אבל את לא תתמחקי לי מזה :)))

Blue Eyessss

New member
תלוי מתי קמת...../images/Emo47.gif

בעצם אצלינו היה יבש עד אחרי הצהריים..חוץ מקצת טיפטופים.. והתמונה אדירה! (חוצמזה זאת התמונה היחידה שיש לי שמורה במחשב שלו!)!

jgut

New member
איפה את חוצה את כביש 4?

אני מכירה את המנהרה שעוברת מתחת לביש 4 שיוצאת מרחוב שרת. והגשר היחידי שאני מכירה הוא הרבה יותר דרומה...

NTL

New member
זה דרומה מצומת

רעננה. עד שלא עברתי אותו עם הסוס לא הייתי מודעת לקיומו בכלל ועברתי מתחתיו כל יום כמעט עם האוטו... גשר ממש פיצי. מלמעלה הוא נראה ממש חדש, ודי שומם האמת... יום אחד אחרי כל השיעורים יצאנו לטיול לירקון... חזרנו לחווה רק בשעה 23:30 ככה... בכל אופן כשעברנו את הגשר הזה בחזור בדיוק חשבתי כמה נוראי היה להתקע שם לבד בין הפרדסים בחושך. אזור די מפחיד בחושך...

cowgirl Ms

New member
כן, בדיוק שם..

וזה הגשר מפחיד אותי.. יש לי פחד "קל" מגשרים, במיוחד כשזה אומר לחצות אותו עם המפלצת שלי. בגלל זה בעיקרון אני נשארת לרוב באזור של הוד השרון-עד לירקון...

NTL

New member
שמעי

מחר יום מעולה לטיולים! המנז' בינכו לא כיפי כל כך וקשה להתרכז ברוחות. אז לצאת לטיול יכול להיות נחמד. אם תרצי נחכה לך בגשר. ומעיין כבר לא באה לחווה כל כך.

cowgirl Ms

New member
חחלא, אני לא יכולה באמצע השבוע.

צבא. ומה נחמד?! ראית איזה גשם הולך פה?? כל השבוע הזה יהיה מסריח לרכיבה..

cowgirl Ms

New member
אני חוצה במנהרה

אבל זה מסוכן כ"כ. אין בכלל מקום להולכי רגל וכל הסידור הרמזור הזה עקום לחלוטין..

למעלה