שאלה אנשים...

Shaycs

New member
שאלה אנשים...

תגידו אני בבדיקה של דברים ואני נתקעתי בדילמה של חוקים מוזרים.... נראה אם מישהו ידע לענות לי במתקפה השמד המפציצים עושים את הנזק בשלב הראשון כאשר רשום שם במפורש הכמות משנה את כמות הנזק. אבל האם זה משנה אם זה 10000 מפציצים רמה 1 או 300 מפציצים רמה 150? כי לפי החישוב הנורמלי המפציצים 150 עושים הרבה יותר נזק אז איך זה הולך כי אני לא יודע אם להשקיע את הזמן והכסף על ההמפציצים האלה או להמשיך בבניה של חלשות. מי שיודע תשובה בבקשה לענות לי תודה מראש

randy kit orton

New member
הרמה לא תורמת לנזק אלא לכך שהם

יעברו את הטילי הגנה אווירית והמטוסים....

Shaycs

New member
זאת אומרת

לפי מה שאתה אומר אני יצטרך בכל מקרה לקנות כמות מטורפת אבל מרמה 150??? אין מצב זה מטורף מדי

lidor500

New member
לא.. אתה יכול לקנות רמה פחות גבוהה

אבל תעשה חישוב אם הסך של הכמות כפול הדירוג טכנו' עולה על זה של המטוסים/ טה"א....

raneldan

New member
לא קראתי מה אמרו פה אבל

תקנה את המינימום = תייצר בעצמך רמה אחת (הרחקה מהשוק השחור)

Shaycs

New member
אני מייצר לבד .

יש לי יצור עצמי רמה 10 אבל אני לא רוצה את זה יותר אני רוצה מטוסים חזקים באמת וזה משגע אותי שאני לא רוצה לקנות סתם אז לפי מה שאתם אומרים שווה לקנות את המפציצים אבל לא רמה 150 טוב תודה אנשים

150 רמה אחד = 1 רמה 150

החיסרון הוא באזרחים..לי אין בעיה אני דיקטטורה.. אבל אין הבדל בעיקרון..המפציצים לא תלויים בדרוג הטכנ' של הטה"א כי הם כבר מחופים על ידי המטוסים..ככה שאם המטוסים עברו גם המפציצים.. לסיכום, משתלם יותר מפציצים רמה 1 כי אז אם יש נזק אז הוא פחות..

למעלה