שאלה אנשים!

kundara

New member
לאן לא...

שריון אבל לא מתפנה. אני צריך ליהיות בבית ולעשות מוסיקה.

TֱAֱMֱIֱR

New member
אל תיתפנה איזה שבוע או טו טו יש..

גיוס לגיבעתי עדיף לך [יש הרבה מוזות]

RN2

New member
חחחחחחח איזה שירשור !

הכל התחיל משאלה הזויה

GentlyWeeps

New member
ראסמייייייייייייייייייייייייייייייי

אפצ'י צ'י צ'י would u like a cup of tea

brotal

New member
בגלל הסיבה הפשוטה...

שכדי להיכנס לטראנס צריך מנגינה שרק הנשמה מקשיבה לה... מילים מוציאות את הקסם מטראנסים. (לפי דעתי הרוחנית, תנו אתם את הדעה שלכם).

NeTa141

New member
התשובה שלי...

למה ביצורות של מוצרט ובטהובן וכל אלה אין מילים? כי במלודיה יש רגש... יש מלודיות עצובות, שמחות, מפחידות, מרגשות.... רק צריך להקשיב להן ולזרום עם הרגשות... ואפילו כל אחד בדמיון שלו ולפי מה שהוא מרגיש יכול ליצור מזה סיפור אחד שלם... אני אתן לך דוגמא (שלא כל כך קשורה לפורום) Whirlpool - Under The Sun (Filo And Peris Lighthouse Mix) עצוב עצוב עצובבב... המלודיה הזאת גורמת לי לחשוב על המון דברים עצובים בחיים שלי... אני אפילו בוכה ממנה לפעמים אם אני מקשיבה לה טוב... יש גם דאנס ללא מילים ובדרך כלל המלודיה של דאנס משמחת מאוד... וסתם עוד משהו... שאתה במסיבה אתה רוקד לפי הביטים והמלודיה ככה שלא צריך מילים :) בעע איזה פלספנית אני...

israeli saiko

New member
...

יש כאלה שיש מילים, יש כאלה אפילו עם שירה. אבל הרוב הפשוט אין... למה? זה התפתח ככה מאיזו סיבה, בכלל רוב המוזיקה האלקטרונית זה ככה. אני רק יודע שלפעמים מילים יכולות להרוס.

Nofale

New member
בחייך ישראל

עם כל החוכמה שלך הבאת תשובה לא חכמה

israeli saiko

New member
חכם לא חכם, יש אמת בדבר...

יש דברים שהווקאלים הורסים אין מה לעשות. או לפחות לא יוצרים אווירה שצריך ליצור. כעיקרון ביותר פירוט, הוואקלים הם בד"כ דברים יותר מיינסטרימים. כל סוג של ווקאל נותן בטראק משהו של מיינסטרים לפי דעתי. כי אח"כ מצטטים את הוואקל הזה אנשים, זה הופך להיות "להיט" כזה. ויש ז'אנרים שזה לא מתאים - במיוחד כאלה שיש דגש על האומנות של הטראק (בינהם זה פסיי). זה הסיבה שאף פעם אני אישית לא אהבתי, את Next Stop Oblivion, ואת הטראקים של SUB6. אבל לעומת זאת יש ווקאלים שמשתלבים יפה בפסיכאדליה במיוחד עם עושים עליהם אפקטים. ע"ע Shpongle, Texas Faggott. לעומת זאת וואקל בהאוס זה בד"כ יושב טוב.

Nofale

New member
אכן

כי בהאוס זאת לא מוזיקה שהאינסטרומנטליות שלה באה להגיד משהו היא בדר"כ מוזיקה מועדונית לתופסי ישבנים וזה נורא נחמד שירה בטראנס זה באמת דבר זוועתי במיוחד (בקלאב טראנס זה מאד יפה) ובגדול וואקלים יכול להיות דבר מאד נחמד עם עושים את זה בטעם

טוב אז ככה

אם יהיו ב"טראנס" מילים זו כבר לא תהיה מוזיקה שמכניסה אותך ל"טראנס" זה יהיה להיט לכייף.......בלי משמעות רוחנית(שזה אחד מהבסיסים של המוזיקה הזאת)

Nofale

New member
צ'מעו אני אומר לכם

Darkpsy - Fear צריך להיות טוב..כמה זמן חיכיתי לזה אחרי דיליי מטורף והנה זה יוצא.. אפל

למעלה