שאלה אנשים...

שאלה אנשים...

מכיוון שלא טרחתם לענות לי בפורום הרוחני אני מעבירה את השאלה לפה. אין לי כח לנסח את זה מחדש אז בקיצור...דיברתי אם מישהי על המצב בארץ ואיכהו הגענו לזה שהיא אמרה לי שלפי כל מני סימנים שרבנים רואים אנחנו נמצאים בתחילת עידן נורא...ואנחנו כבר באמצע מלחמת גוג ומגוג...שמעתם משהו כזה? באיזה עידן אנחנו חיים?

morning star

New member
על רבנים

עם כל הכבוד לרבנים וחכמתם, על כל תקופה ניתן לומר שאנחנו נמצאים בתקופה נוראה. בכל מאה, פעם אחת או יותר, קורים אסונות גדולים. זוהי ממש לא חכמה לנבא כי זמנים רעים מגיעים, כי אלה תמיד מגיעים. גם לפני חורבן שני נטען כי מגיעה מלחמת גוג ומגוג. כך גם במאות שאחרי, נטען כל הזמן כי אנחנו נמצאים בתקופת חבלי משיח. היו כאלה שטענו כך גם במלחמת העולם הראשונה ולאחריה השניה, שרבים האמינו שזוהי מלחמת גוג ומגוג. מאחר ולפי הנבואות מלחמת גוג ומגוג אמורה להסתיים עם בואו של המשיח והגעת זמנים טובים, זנחו את ההנחה ההיא ודחו אותה עוד קצת. רבנים רבים מחשבים כח יום בריאה כאלף שנה. אנחנו בקרוב נכנסים לאלף השישי לפי הספירה היהודית, בעוד האלף השביעי, כמקביל ליום השביעי בבריאה, יהיה סוף העולם - מאחר ותסתיים מלאכתו של הבורא. במקום לרוץ אחר מנבאי שחורות למיניהם, כדאי לנו לפקוח עיניים ולראות כי אני עצמנו מביאים עלינו את רוב הפורענויות, ורק אנחנו יכולים למנוע אותן. שלך, חי בהווה ומביט לעתיד, הנווד

מעניין מה היא הייתה אומרת על זה...

א...ממ...מממ..נרגעתי ,טוב אולי קצת. האמת שפיתחתי תאוריה שהשואה הייתה מילחמת גוג ומגוג ותקומת מדינת ישראל זה כבר אחרי...והמשיח? א...אולי הוא בחור צנוע...אחרי כמה זמן גיליתי שזאת לא רק התאוריה שלי.חשבו עליה קודם ...טוב נו... אז אתה אומר שאין דברים קבועים מראש?

morning star

New member
לא אמרתי את זה

אולי ישנם כאלו דברים. ישנם דברים אשר חוזרים בקביעות, ועל כך מסתמכות נבואות המלחמה השונות. הרי טבע האדם לא השתנה בהרבה... שלך הנווד

CAT4

New member
טבע האדם להרוג

וחוץ מיזה לא מומלץ לנבא משהוא רע. כי אם הרבה אנשים מנבאים משהוא ומאמנים בו מעומק הלב שלהם אז קורה מה שניקרה ``הנבואה שמגשימה את עצמה`` תקראו לזה קישוף אם את רוצים. אבל אם אתם רוצים להפוך נבואה לאמת שלא אמור לקראות אולי כדי שהיא תהיה כצאת יותר וב ממילחמת גוג ומגוג שלכם Y.G.A the CAT

morning star

New member
לא מסכים עם הקביעה

שטבע האדם להרוג. אחרת כבר מזמן לא היינו פה. אבל עניין ה``נבואה שמגשימה את עצמה`` - הוא נכון מאוד, לדעתי. הנווד

יופיאל

New member
לא מדוייק בכלל

יש הרבה נבואות , וכל הנבואות מכל העמים מכל התקשורים מכל הזמנים מצביעים על תאריך אחד. האינדיאנים קראו לזה the great purification יש תקשורים שקוראים לזה earth changes לפי המאיה , המבול קרב שוב לפי הקבלה - מלחמת גוג ומגוג פשוט תחפשו את המושגים האלה באינטרנט , וגם תחפשו 2012...

morning star

New member
חבל להתפס

התאריכים שאתה מציין עוברים רביזיה כל פעם מחדש, כמו נבואותיו של נוסטרדמוס. כל פעם שלא קורה במדוייק מה שניבאו אומרים ``טעינו בפירוש``. גם אדם שעיניו בראשו, יכול לראות בלי שום נבואות לאן כוכבנו הולך. אם לא נטפל במהירות בבעית אפקט החממה ימסו הקרחונים ומפלס מי הים יעלה ויציף ישובים רבים. פיצוץ האוכלוסים בעולם יגרום לקריסת מערכות כלכליות, מחסור במי שתיה באזורנו עשוי לגרום למלחמה... עוד ועוד. דברים כגון אלה קרו בעבר וחוזרים על עצמם פעמים רבות. כך שלהשליך הכל על נבואות ורצון אלוהי - יש פה מעין ביטול הרציונל, משהו שהרבה מאנשי ה``עידן החדש`` מפחדים להשתמש בו ובמקום זה נתפסים לכל מיני רבנים וכתובים אשר אנשים אחרים מפרשים עבורם. המסר שלי הוא כזה - אל תבטלו את עצמכם אל מול אחרים. הם אינם גדולים מכם או טובים מכם. נבואות יבואו וילכו, ואולי הנבואה האמיתית היחידה שעומדת עדיין במבחן הזמן היא אינה נבואה כלל... ``מה שהיה הוא מה שיהיה ואין חדש תחת השמש`` אמר קהלת. אנשים יחפשו את העתיד בנבואות, אחרים לא, והרוב ישכחו שרק אם נרצה, אנחנו מעל לכל נבואה, תהא אמיתית או שקרית או שסתם מבוססת על אירועים שחוזרים על עצמם שוב ושוב ושוב. רק אנחנו נוכל לשבור את המעגל של ``מה שהיה הוא שיהיה``. הזכרון של רובנו פשוט קצר מדי מכדי לזכור מה כבר היה. באינטרנט כל אחד יכול להכניס את מה שירצה, ארץ ללא חוק וללא גבולות. גם ספר כל אחד יכול לכתוב. רבים נהרו אחרי ספריו של אריך פון דניקן, אחת התמונות המפורסמות היא תבליט דרום אמריקאי שפון דניקן השווה אותו לתנוחת אסטרונאוט. מאז התרבו הממצאים, רוב דבריו של פון דניקן נחשפו ואף הוא הודה כי ``פיברק`` ממצאים. את הכיתוב של אותו התבליט פירשו, והמציאות שונה לחלוטין מהשערתו של פון דניקן. באנגלית יש ביטוי נחמד - With a grain of salt. משמעו - אל תקחו כל דבר כמובן מאליו. ובקשר לכך ש ``וכל הנבואות מכל העמים מכל התקשורים מכל הזמנים מצביעים על תאריך אחד`` הוא פירוש אישי לחלוטין של כמה אנשים שהחליטו להפיץ זאת. עד עכשיו פרשו תאריכים אלה באופנים שונים. מדוע המתקשרים בוחרים לנבא לעוד 11 שנה? למה לא לעוד חודש? אולי כך נוכל לפתור את בעיותינו... שלך, With a Grain of salt הנווד

למעלה