שאלה אנשים טובים

geshem2

New member
שאלה אנשים טובים

כולם מכירים את כל הנושא של גאווה שיש אצל חלק מההומואים והלסביות (לא מבינים אותו, אבל מכירים אותו) גם אצל בי-ים קיים הקטע הזה?

clean grunge

New member
|יבחוש|רק אני הבנתי את השאלה?!...

אממ..לפי מה שאני יודע או זוכר..לא היה בשום שנה "פסטיבל הדו" או משהו כזה.. והאמת..כל הפסיבל הגאווה הזה ממש לא במקום..כאילו..אם אתם גאים..סבב..מה בדיוק אתם מנסים להראות בפסטיבל הזה?!..אתם בכוונה רוצים להיבדל מהחברה ע"י פסטיבל נפרד?!..להראות שאתם "שונים"..דייי..תהיו גאים לעצמכם..גם ככה מהפסטיבל האחרון לא יצא משהו טווף...

geshem2

New member
"קהילה הגאה"

אוהב תמושגים האלה ברגע שאתה הומו/לסבי/בי-דו-תלת או כל דבר אחר עם סקס אז הצטרפת למן מועדון חברים הקהילה "שלך", התרבות "שלך" סהכ אנשים עם מכנה משותף אחד לא מבין את כל הקטע הזה

תראה-

יש אחוז מסויים באוכ' שהוא "גאה"- גייז, לסביות ודוּ. זאת קהילה מסויימת- לא במובן של כולם חברים, אלא במובן שזה חלק מהאוכ' עם מכנה משותף. ואני שייכת לחלק הזה, נקודה. כמו שאני שייכת לקהילת הסטודנטים , אוכלוסיית מגדלי הכלבים ולדברים נוספים (רק שלהיות סטודנטית זה חולף, ולהיות דו- כנראה שלא
) אין לי בעיה עם ההגדרות האלה

life pilgrim

New member
אני לא מסכים

אני לא מרגיש חלק משום "קהילה". כלומר, נכון שאתה מרגיש יותר מחובר לאנשים שדומים לך (במיוחד בדבר שאינו כ"כ נפוץ), אבל שם זה נגמר. אגב, חדש בפורום, ושמח להיות פה.

נו, והחיבור הזה מספיק.

ברור ששם זה יכול להיגמר, לא חשבתי אחרת. השאלה הייתה לגבי גאווה- ולדעתי הדוּ שייכים לכל העניין הזה. זה לא מחייב לשום דבר, רק לנושא הנטייה המינית. אגב, במקרה שלי הייתי מאוד פעילה ב"קהילה" (בהיעדר הגדרה אחרת) עוד לפני שהבנתי שאני דו. התנדבתי בפעילויות שונות, והלכתי לאירועים מגוונים. אבל זאת אני. לדעתי כל הקטע של גאווה חשוב- כי גאווה זה מעין התנגדות לדיכוי, ההיפך מבושה. וכשמנסים לדכא אותך בגלל הנטייה המינית שלך, או מנסים לדכא את הנטייה עצמה (או לגרום לך להתבייש בגללה) - חשוב לזקוף ראש בגאווה. ברור שזה לא מתאים לכל אחד, זה עניין של אופי, אבל אני באופן אישי מישהי שעומדת על שלה, מתמרדת ומפגינה (בכל נושא שהוא), אז לי נוח עם כל ההגדרות, השייכות, ההפגנות והמצעדים.

פילפולה

New member
|חושבת|

לדעתי הומואים,לסביות,טרנס, דו וכו'... כולם באותה סירה [מינוס פחלוס] ותחת אותה קטגוריה. ואולי חלקכם לא מרגישים חלק מאיזושהי קהילה [וגם אני לא] ועדיין נחמד לדעת שבאיזשהו מקום יש גם אנשים כמוך שיבינו וקרוב לודאי שיקבלו את מי שאתה גם אם הם לא יאהבו אותך. אז גם אם אתה שונא ממש מישהו את המכנה הראשוני יש לכם במשותף-וזה כבר משהו... :-\ בקשר למצעד-אני לא ממש חושבת שהוא תורם בצורה זו או אחרת אלא סתם בשביל הכיף. אבל אולי לחלק זה עוזר להיות שם... לדעת שיש עוד אנשים כאלה.. כמוהם. לבהות באנשים ולתהות על קנקנם לא תמיד עוזר ומצעד הגאווה מקצר זאת במקצת. לא יודעת או מבינה מה כתבתי. אוףףף. מאוחר בלילה\מוקדם בבוקר מדי. פיל

שחשוחון

New member
לפי דעתי אנשים יותר מדי "מנפנפים"

בזה... יוצרים דגלים וסימנים משלהם הם מקטלגים את עצמם יותר מדי. לאא אווהב את כל הדגלים, הסמלים, והמיצעדים האלו לפי דעתי זה לא לעניין. אח"כ לא מבינים למה אחרים מיתייחסים אליהם כ-שונים, כי הם עושים עצמם כאלו, יותר מדי מנפנפים בנושא הזה בגאווה שלהם , עושים יותר מדי רעש, אז יש כאלו שנימשכים לבני מינם וחיים איתם אז בסדרר... סתם עושים מלא רעש

אממ.. אם הבנתי נכון את מה ששאלת

אז התשובה היא ברורה.. זה שבי הוא בי זה לא אומר שהוא שונה מהומואים במחשבות שלהם.. זו רק נטיה מינית.. [=

BiWays

New member
התשובה נמצאת מתחת לאף

בדגלים ובסמלים שהגרפיקאים המוכשרים שלנו יוצרים, בעניין המשותף במיניות האדם, ובאשרור שכל אחד מקבל לזהות שלו כאן בפורום.

למעלה