שאלה.. אמממ.. מוזרה... ?

שריתושי

New member
שאלה.. אמממ.. מוזרה... ?

אני רוצה להוריד מייפל בעבודה. שקט, אל תספרו לאף אחד.. אני לא מצליחה להוריד את התוכנה כי היא תמיד נתקעת לי ממש בהתחלה. נראה שיש כאן בעיה של מהירות אינטרנט או משו. העברתי את כל הקבצים מהבית לדיסק און קי, אבל אני לא מצליחה להיכנס דרך האייקון. אני יודעת שצריך דרך האתר, אבל אם אני חוזרת לאתר, זה שוב מבקש ממני להוריד את הכל מחדש. הואלא מזהה שיש את כל הקבצים במחשב? איך אני יכולה לשחק מייפל בכל זאת? תודה

yonVata

New member
את לא יכולה פשוט להעתיק אתזה לUSB...

כי כשמשחק מתקין את עצמו הוא מתקין גם קבצי מערכת שנמצאת ב... נו.. במערכת, ולא בתיקיה של המשחק.. בשביל להפעיל מייפל דרך disk on key את צריכה ליצור מחשב שלם (portable) על הדיסקאוןקיי ולדאוג שיהיה עליו גם מייפל, ואז להגדיר למחשב להפעיל את עצמו דרך הUSB ולא דרך הכונן הקשיח... אני מניח שחפרתי המון, אבל דווקא בדקתי את האופציה הזו בעבר, מה שכן בשביל לעשות את כל הסיפור הזה את צריכה דיסק און קיי של לפחות 16GB, ועם מהירות קריאה ממש גבוהה... מה שאומר שזה יהיה דיי יקר... אם יש סיכוי שאת צריכה עוד מידע תשאלי...

שריתושי

New member
זה אומר שאי אפשר??? ../images/Emo7.gif

ולא הבנתי את עניין המחשב על הדיסק און קי
אי אפשר פשוט להעתיק את התיקיות למחשב ולהפעיל משם?

yonVata

New member
את יכולה להעתיק...

אבל זה לא יעבוד... כי יהיו חסרים קבצים.... וכמו אמרתי - אני יכול להמשיך ולחפור על איך אפשר לסדר את כל הנושא הזה... אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע - ואם אני מבין נכון ממך, אין לך שמץ של מושג עלמה אני מדבר :\

שריתושי

New member
אין לי דיסק און קי של 16G

ולא, לא ממש הבנתי ואין לי שמץ. אבל מאוד מעניין אותי הקטע של ה"מחשב" על דיסק און קי. אתה יכול לפרט יותר?

yonVata

New member
תמיד ../images/Emo9.gif

אז ככה: אז קודםכל כמו שאת יודעת או לא יודעת, להרבה מאוד תוכנות שדורשות התקנה, יוצאת גם "גרסא-ללא-התקנה" המכונה באנגלית גם Portable, בתוכנת פורטאבל את פשוט מורידה למחשב ומפעילה, וברגע שאת מסיימת איתה מוחקת את התיקיה ונגמר הסיפור, היתרון בתוכנה כזו היא שהיא לא נרשמת ברגיסטרי ואז אין בעיות במקרה של מחיקה לא טובה של התוכנה וכו' החיסרון העיקרי שלה הוא שהיא לוקחת הרבה יותר זיכרון וירטואלי (הידוע בשפת הקודש בשם RAM) ועכשיו לענייננו... קיימות גרסאות פורטאבול של ווינדוס, אותן אפשר להתקין על דיסק-און-קיי, ולאחר מכן להתקין על המערכת הפעלה בדיסק-און-קיי (AKA הווינדוס שהתקנו עכשיו) תוכנות.... מכאן שאם יש לך מערכת הפעלה שעובדת דרך הUSB, ואת מתקינה עליה מייפל, הקבצי מערכת הפעלה יותקנו על הדיסק-און-קיי בתיקית מערכת ההפעלה, ולא בתיקית המערכת הפעלה של הכונן הקשיח (ואלוהים בלבד יודע לאן התוכנות האלה דוחפות את הקבצים שלהם...) הסיבה שאמרתי שצריך דיסק-און-קיי של לפחות 16GB היא שההתקנה של מייפל (נכון ללפני חצי שנה) דרשה 4GB בזמן ההתקנה בשביל לפתוח את הקבצים, ווינדוס בעצמו הוא מערכת לא קנה (אם כי כבר ראיתי ווינדוס לדיסק-און-קיי של 64MB), הבעיה עם כל הסיפור הזה היא שקצב העבודה (הנמדד ביחידות של Hz [הרץ]) של הדיסק-און-קיי שלך חייב להיות גבוהה, כי בסופו של דבר זה מה שמהווה בשבילך את צוואר הבקבוק מבחינת מהירות העבודה... חוצמזה, בשביל שכל העסק יעבוד, בזמן חיבור הדיסק-און-קיי למחשב יש להגדיר בביוס שהמחשב יעבוד דרך הUSB קודם כל ולא דרך הCD/הרד-דיסק... טוב הבאתי חפירה לא נורמאלית... אם את צריכה עוד משהו תשאלי

שריתושי

New member
אם הבנתי נכון...

יש תוכנות ווינדוס שאפשר להתקין על דיסק און קי, וזה מה שהופך אותו למין מחשב נייד קטן. ואז את התקנת המייפל לעשות על הדיסק און קי. ואם זה נכון, זה פשוט ענק - כי אז יהיה לי מייפל בכל מקום שרק אלך אליו ! וזה אומר שצריך לקנות דיסק און קי ממש סוס ?

Guid

New member
נכון.

אבל החיסרון הוא שאת תצטרכי להפעיל את המחשב מחדש ולהגדיר לו שייפתח את הווינדוס שנמצא בדיסק-און-קי. מה שאומר שתוך כדי עבודה במחשב, זה לא כ"כ יהיה פרקטי...

yonVata

New member
זה לא החסרון...

החסרון זה שאת צריכה לעשות אתזה דרך הBIOS, ואם את לא יודעת להתעסק איתו את עלולה לגרום לסוף הקרירה של המחשב שלך...

את יכולה לשחק מייפל בעבודה

וזה ממש לא כזה מסובך בכלל
אם יש לך על המחשב בעבודה את התיקייה של המשחק עם כל הקבצים של המשחק מה שאת צריכה לעשות זה די פשוט. תפתחי את התיקייה של המשחק, יש לך שם קובץ עם אייקון של הפטריה של מייפל, הקובץ נקרא "GameLauncher.exe", תלחצי עליו, תעלה לך ההודעה הזו
במקום ללחוץ על go to website, תלחצי על start game והוא יוביל אותך למסך כניסה הישן שבו את ממלאת שם משתמש וסיסמא ולוחצת על login, וזהו
תהני

אם הוא פותח לך חלון של פאץ'

יכול להיות שלא העתקת את הגירסא העדכנית. כל פעם שאת מתקינה בבית פאץ' חדש את צריכה גם להחליף את התיקייה שיש לך בעבודה...

שריתושי

New member
דווקא כן העתקתי את הגרסא החדשה

אוף, אני אנסה שוב להעתיק מהבית. אני אשאל את אחי

זה מוזר, אצלי זה דווקא עובד../images/Emo12.gif

את בטוחה שהעתקת את הגירסה האחרונה
כשאני מתקינה גירסה חדשה של פאץ' אני פשוט לוקחת את התיקייה מהמחשב ומעתיקה אותה לדיסק און קי במקום מה שכבר קיים עליו...

שריתושי

New member
אם ככה אני רק צריכה לבדוק

מה הגירסה החדשה ולהעתיק רק את לאוצ'ר נכון? כי יש לי את כל שאר התיקיות. איך אני יכולה לדעת אם הלאוצ'ר מעודכן? אולי לקחתי את זה של הסרבר הפרטי כי אחי משחק גם על שרת פרטי.

רגע, שניה

אני לא משחקת בשרת פרטי, אני לא יודעת אם יש הבדל מבחינת ההפעלה של המשחק... בנוגע לתיקייה, פשוט תקחי את כל התקייה שנקראת MAPLE STORY ותעתיקי את כולה, אני לא יודעת איזה קבצים בדיוק מתחלפים לכן אני מעתיקה את כל התיקייה

שריתושי

New member
העתקתי את כל תיקית מייפל

שיש לי בבית. לדעתי הלא מומחית, זה אמור להיות הפאץ האחרון כי אני משחקת מהבית. מוזר. שולחת לך מסר.

עניתי לך למסר../images/Emo8.gif

וכן, מאחר ואת משחקת בבית זה אכן אמור להיות הפאץ' האחרון...

למעלה