תודה, הדיון שם היה
מאד מעניין. התפלאתי שמישהי אמרה שבחודש שישי המורות שלה אמרו לה לצאת מהקבוצה, דווקא בשבועות הראשונים הקפדתי להגיד למורים לתנועה (למשל בשבוע 6 בערך עשיתי סדנה במיצפה רמון) כי רציתי שידעו, כי לא רואים וצריך להתייחסאחרת וההריון יותר רגיש בשבועות האלה.מה שהפליא אותיהוא שהלכתי לפני כמה שבועות למורה לריקודי בטן לשיעור נסיון ואמרתי לה על ההריון, זה היה התחלה וכו' ובאיזשהו שלב התיישבתי והיא בכל זאת האיצה בי לקום ולעשות ולא היו דברים שהיא הציעה לי לא לעשות והיה לי קשה, בשל השבוע המוקדם ולדעתי גם בשל התנועות החדות. עכשיו אני כבר פחות חוששת להריון אבל כל כך התפדלעתי בחודשיים האחרונים שכל דבר יוציא לי את המיץ בשיעור או שניים הראשונים. ממש מוזר לי שאמרו דווקא בחודש שישי לעזוב. כמו שמישהי בדיון שם אמרה, ככל הידוע לי משמועות ריקודי בטן שנעשים בעדינות ומעגליות אלה תנועות שעוזרות ללידה, תנועות שמיילדות בית ודולות מלמדות את היולדת, ולפחות אצל המורה הראשונה שלי לפני בערך ארבע שנים, היתה מישהי בהריון כמעט עד הסוף. דווקא לכן חשבתי לחזור עכשיו לריקודי בטן, כי זה נורא נשי ובשנה האחרונה עשיתי תחום אחר של תנועה שהיה מבחינות מסויימות פחות עדין בעיני, וכמובן מעורב גברים ונשים ואיכשהו זהנראה לי בהריון יותר נכון דווקא ריקודי בטן. כנראה אבל שתלוי גם במורה ובגישה.