שאלה אליכן, לבנות

חיילים של קרביים = חברות של קרביים

שתם שלות = סתם שאלות כשבאת אוהבים = כשבאמת אוהבים

DeMitri

New member
תודה רבה על התשובה הבוגרת =)

לא מכיר אותך אישית, אני חושב שבחורות כמוך זה ממש מיעוט, אם ההיתי מכיר את הבחור ההיתי אומר לו פחות לקטר רק בשביל העתיד שלכם כדי שאת לא תשברי, יש בך ריח של בחורה מאוד איכותית, אכפתית ודואגת שלא חושבת רק על עצמה ואני חושב שמאוד כדאי לו לשמור עלייך. אני מאוד מקווה שהקשר שלכם באמת יצליח ויעבור את התקופה הקשה הזאת, ההיתי ממליץ להרבה מחברים טובים שלי בחורה כמוך למערכת יחסים רצינית או חתונה רק ממעט התכונות שאני רואה מהכתיבה שלך. כל הכבוד =)

Let Me Be

New member
התשובה שלה בוגרת רק כי היא כתבה

שהיא כן שוקלת להיפרד, ושנמאס לה לסבול? למה אתה לא חושב שתשובה סטייל: "אני אוהבת אותו ואני מוכנה לחכות לו" היא לא בוגרת?

DeMitri

New member
...

"שהיא כן שוקלת להיפרד, ושנמאס לה לסבול?" לא "למה אתה לא חושב שתשובה סטייל: "אני אוהבת אותו ואני מוכנה לחכות לו" היא לא בוגרת? " תקראי מה שכתבתי בתגובה לgod girl too . התשובה שלה גם במידת הבגרות.

Manic Subsidal

New member
כי כל הבנות יודעות ש30 יום עם ג'ובניק...

לא שווים ללילה אחד עם לוחם! תמשיכו ככה בנות... ככה אנחנו אוהבים אתכן.

GrowingMadness

New member
כלכך!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני לא מכירה אותך, אבל אני פשוט מתה עלייך כרגע

maayanimi

New member
אני מודה...

אני סובלת, זה קשה, אני מאוד מתגעגעת, והרבה פעמים עולה בראשי המחשבה של להיפרד בגלל הצבא. ובכל זאת אני נשארת....ולא, לא כי אני מסכנה ומכוערת חלילה, שאף בחור לא ירצה אותי, ממש לא. אלא בגלל סיבה פשוטה אחת- אני אוהבת אותו. ואני מעדיפה להיות עם בנאדם שאני כ"כ אוהבת פעם בשבועיים או שלושה במקרים גרועים (ובתחילת השירות שלו אפילו פעם בחודש) מאשר לא לראות אותו בכלל. ולא להיות איתו בכלל. משוואה די פשוטה כשחושבים על זה, לא? בנוסף, אני חושבת שהעניין של להיות חברה של חייל הוא דבר מאוד נפוץ בארץ. כחלק ממדינה שבה שירות בצבא הוא חובה, נוצר גם המצב של קשרים כאלה בצבא. ותאמין לי שיש מספיק סיפורים לאורך כל שנותייה של המדינה של זוגות שעברו יחד שירות צבאי ושרדו.והיום לעומת העבר - הרבה יותר פשוט לשמור על קשר בצבא.. אין מה לעשות זה חלק מהמציאות שלנו במדינה כזאת. ואני האמת- די גאה להיות חברה של קרבי שנותן את עצמו ככה למדינה :)

למעלה