שאלה אליכן, לבנות

DeMitri

New member
שאלה אליכן, לבנות

אבל תענו ברצינות, אני לא בא להכנס בכן או משהו אבל.. למה אתה סובלות את המצב הזה שהחבר החייל שלכן אתן רואות אותו פעם בחודש. לראות חבר פעם בחודש זה לא מערכת יחסים, זה גורם לכן לתסכול, זה לא עושה לכן טוב. אז מה לעזעזל מונע מכן להפרד ? חסר לכן אופציות? אתן נראות עד כדי כך זוועה שאף בחור לא רוצה להתקרב אליכן ועד שמישהו הסכים אין לכן ברירה? באמת אני שואל, למה שלא תצאו עם מישהו שתוכלו לראות יום ביומו, שתהנו ממערכת יחסים תקינה ונורמלית. אני באמת חושבת שבחורות איכותיות שיודעות מה הן שוות ועם אופציות לא היו נשארות בסוג כזה של מערכת יחסים. ואני לא רומז שאתן לא איכותיות, יכול להיות שאתן לא מעריכות את עצמכן מספיק ובגלל זה אתן עושות את הפשרה הענקית הזאת. תשובות?

scene queen

New member
...

כי לא זורקים בן אדם כשקשה.במערכת יחסים בריאה יש הרבה קשיים ומרחק זה אחד מהם, ואם אני אוהבת את אותו בן אדם אז אני אתגבר על הקושי. מה גם,שרוב הבנות שפה נכנסו לקשר עם אותו חייל לפני שהוא היה חייל,כמוני למשל. לא זורקים מערכת יחסים לפח כי קשה,זה לא פתרון זאת בריחה. מה גם,שאני ממש לא מתוסכלת ולא מעריכה את עצמי מספיק-החבר הוא אחד האנשים הכי חשובים לי, אני אוהבת אותו,הוא אחלה בנאדם וטוב לי איתו ואני תומכת בו בכל החלטה שהוא יעשה. איך הגעת למסקנה שהקשר לא עושה לנו טוב? שזה גורם לתסכול? שאנחנו בחורות לא שוות ואיכתיות? תסתכל על עצמך קודם לפני שאתה בא לבקר אנשים אחרים. אני דווקא חושבת,שבחורות איכותיות לא היו נפרדות ממישהו כי הוא חייל וקשה להן לראות אותו פעם בשבועיים, להפך,דווקא זה שאנחנו נשארות לצד החיילים שלנו גם כשהקשר קשה וגם כשרואים אחד את השני פעם בחודש, זה מראה על איכות ועל אופי מוערך. לא ההפך,לתשומת ליבך.

DeMitri

New member
אני לא ממציא שום דבר

כל הטענות שהבאתי כאן ביססתי על ההודעות שלכן כאן ולא המצאתי שום דבר. כל החוזק קשר והדברים האלה הכל טוב ויפה, אבל לא עניתן שתיכן על השאלה, השניה שלי. אמרת שלא עוזבים מערכת יחסים בגלל צבא, זה לא בגלל צבא, זה בגלל הנתקים הארוכים האלה אחד מהשני, זה כמו לנהל סוג של מערכת יחסים וירטואלית. כל מה שציינת כאן יכול להיות לך עם מישהו שקרוב אליך, שתראי אותו כל יום, אז למה את מוותרת על זה? הקושי הזה סוג של תסכול, זה לא נעים, את לא יכולה להתעלם מזה. אז אם היתה לך אופציה להכיר מישהו איכותי שתוכלי לראות כל יום, לא ההית הולכת על זה במקום להשאר עם אותה מערכת יחסים שנגיד הכל טוב בכל התחומים אצלכם אך יש רק את הבעיה שאתם מתראים פעם בחודש? זה חסרון לא נורמלי שאי אפשר להתעלם ממנו, וזה גוזל הרבה אנרגיות במערכת יחסים. הוא לא יהיה שם בשבילך שתצטרכי, הוא לרב לא יהיה איתך ברגעים הקשים וכו' את מתעלמת כאן מהרבה מאוד דברים. אם מערכת היחסים שלך לקבל סקס פעם בחודש וזה מתאים לך אז סבבה, באמת שאני לא מבין איזה אינטרס יש לך לנהל מערכת יחסים כזאת.

DeMitri

New member
דבר מאוד חשוב לציין

אני לא מדבר על מערכת יחסים שאתן נפגשות עם החברים שלכן פעם בשבוע, שזה עוד נסבל. אבל להפגש פעם ב21 יום ומעלה.. זה כבר משהו אחר ואני מתכוון לפרק זמן הזה.

scene queen

New member
זאת תקופה

אצלי למשל,הוא חוזר פעם בחודש כי הוא במסלול ועוד שלושה חודשים וחצי זה ייגמר ואני אראה אותו הרבה יותר. אז כן,אני לא אפרד מבן אדם שחשוב לי בגלל שבמשך 5 חודשים יהיה לי ממש קשה. אני יודעת שזאת רק תקופה ולכן אין לי שום בעיה לסבול כרגע כי אני יודעת שאחרי זה יהיה טוב יותר.

scene queen

New member
עונה לך

כל הטענות שהבאת,הסקת מסקנות מההודעות שלנו. אף אחת לא אומרת שזה קל לה, אבל אם הגעת למסקנה שאנחנו מתוסכלות מהחיים שלנו אני חייבת הלדות שתהיה חרא של פסיכולוג. אני ממש לא מתוסכלת מהחיים שלי,והחיים שלי די אחלה כי יש לי בחור אוהב ומערכת יחסים בריאה,יציבה ותומכת ולא חסר לי כלום. נכון,יש קשיים אבל תמיד יש קשיים בחיים. אז אם יהיה לך קצת קשה בעבודה או בלימודים אז תעזוב ותפרוש? אם יהיה לך מצב קשה בבית אז תעזוב את המשפחה? לעזוב זה פתרון כל כך מפגר,שמעיד על אופי חסר עמוד שדרה ועל בן אדם שלא יודע לפתור את הבעיות האישיות שלו ולא יודע להתמודד עם דברים. נכון,כל זה יכול להיות עם מישהו שקרוב לי ואראה אותו כל יום,אבל אני לא רוצה. אני רוצה את חבר שלי. אני אוהבת אותו כבן אדם,והוא זה שחשוב לי. אני לא צריכה סתם חבר. לא נכנסתי למערכת היחסים הזאת כי אני צריכה חבר, אלא כי זה בן אדם שאני מעריכה ואוהבת,וכיף לי איתו וגם אם קשה אני מאמינה שאנחנו נעבור את זה ביחד. ומי אמר שהוא לא יהיה שם כשאצטרך? אולי לא תמיד הוא יהיה לידי פיזית,אבל הוא תמיד שם בשבילי ותמיד תומך בי ומפרגן גם במרחק של כמה קילומטרים טובים ממני. ואני מצטערת,אבל לפי המשפט האחרון זה נראה כאילו כל מערכות היחסים הן מבוססות על סקס,אז בוא אני אחדש לך משהו-זה לא נכון. מערכת יחסים שמבוססת על סקס,לא משנה פעם בכמה זמן זאת לא מערכת יחסים. יש לך בעיה רצינית,בחור.

DeMitri

New member
המשך..

בקשר לסקס, מערכת יחסים לא מבוססת רק על סקס זה נכון, לא מבין מאיפה הסקת את זה. כל ההודעות אני מדבר על הקשר המרחק, הלהיות שם בשביל הבן זוג ואת מסכמת הכל בזה שיש לי בעיה שהכל קשור בסקס, אוקי כל הכבוד לך. מה את משווה משפחה לחבר ועוד בגיל ה20.. משפחה ברור שלא תעזבי בגלל קשיים עד גבול מסויים אבל, חבר? אתם עדיין לא חיים ביחד או משתתפים בכלכלה אחד של השני, אין לכם ילדים וכו' למרות שגם אז בדרך כלל קמים והולכים בגלל קשיים מסויימים. בקשר לעבודה אם היא משפיעה עלי לרעה ולא כייף לי בא אני אתפטר ממנה כי היא לא שווה את הבריאות והעצבים שלי, ובסופו של דבר גם אם התפטרתי מ5 עבודות העבודה השישית היתה מושלמת בשבילי. ובקשר לתיסכול, תקראי הודעות למטה ותראי שימוש רחב במילה "תיסכול", אז אני לא ממציא כלום.

scene queen

New member
..

הבריאות והעצבים שלי ממש לא ניזוקים בעקבות הקשר,לא הבנתי מאיפה הסקת את זה. והנה,אני אומרת לך עובדה: טוב לי עם בן הזוג שלי. ולא משנה כמה קשה,ולא משנה כמה מרחק יהיה ביננו אני אוהבת אותו. הייתי בקשר של שנתיים וחצי,והייתי רואה את הבחור כמעט כל יום והוא גר אצלי וואלה,נפרדנו. יודע למה? כי לא אהבתי אותו יותר. ולמרות זאת,עם בן זוגי הנוכחי,שאני רואה אותו פעם ב-3 או 4 שבועות,אני מאושרת. אני צריכה להוכיח עוד משהו או שזה בסדר?

...

אם אתה באמת כותב את זה, אתה באמת לא מבין.. למה שנפרד בגלל הצבא? בגלל דבר כזה לא נפרדים תאמין לי ובחיים צריך להתמודד עם קשיים. חוץ מזה, מערכת יחסים כזאת נשארת יציבה ולאורך זמן כי תמיד יש את הגעגועים האלה וכמובן שנשארים ביחד רק אם באמת אוהבים.. אחרת באמת שאי אפשר להחזיק מעמד. אני דווקא מעריכה את עצמי מאוד בכך שאני גיליתי עד כמה חזקה אני בגלל הקשר הזה. וזה שאני יוצאת עם חייל זה לא אומר שאני לא איכותית, אני איתו כי אני אוהבת אותו וצבא זה משהו זמני שיחלוף ולא צריך לתת לזה להפריע. רק שתדע שמערכת יחסים בצבא זה רק מראה עד כמה בני הזוג אוהבים בגלל שזה קשה ולא כל אחד מסוגל להתמודד עם זה.

god girl too

New member
!!!

לא יודעת מה איתך אבל בא תחשוב לרגע על עצמך, תאר לעצמך היה לך מישהי שאתה אוהב והחלטת להיות לוחם ועקב זאת החברה שלך תיפרד ממך כפתאום לא מתאים לה היציאות שלך?! אני לא חושבת שזה עיניין של חוסר הערכה עצמית, הייתי במערכת יחסים 3 שנים עם מישהו שהיינו גרים יחד והיינו כל הזמן מתראים. אני חושבת שהקשר כרגע מרגיש לי יותר חזק כהיית לי פה בחירה וידעתי לקראת מה אני נכנסת ומה לעשות שאנחנו לא בוחרים במי להתאהב, תאמין לי שלא חסר לי מחזרים שמנסים לשכנע אותי שאני יעזוב אותו בשבילם, וזה לא העיניין כרגע. העיניין זה שמה שמונע ממני להפרד זה שאני לא רואה את עצמי בלעדיו למרות הקושי שבדבר... מקווה שהצלחתי להסביר את הנקודה

DeMitri

New member
תשובה מספקת

לאחר קשר ארוך שההית מתראה עם מישהו בתדירות גבוהה לפרק זמן זה של חייך מתאים לך קשר מהסוג הזה, הבנתי נכון? מקובל מאוד. סחטיין, בהצלחה במערכת יחסים =)

GrowingMadness

New member
מחזקת את כל מה שנאמר פה. ../images/Emo45.gif

כשתהייה במצב שלנו- תבין. מבטיחה לך.
במצבך אני בטוחה ב100% שאתה לא יכול לשפוט או להבין את זה. וזה לגיטימי, רוב האנשים לא מבינים. בכל מקרה, לשאלתך הראשונה; אני, במקרה שלי, הכרתי את החבר לפני שהוא התגייס, ולא היה לי [או לו], מושג לאן הוא יתגייס. אני לא אתחיל לספר לך את כל ההסיטוריה שלנו, כי אני בטוחה שזה גם לא מעניין אותך, אבל אני החלטתי להשאר איתו למרות הכל ולהמשיך איתו תוך כדי השירות. וחוץ מזה, בלי לתקוף או משהו כזה, אבל מי אתה שתקבע מה זה נורמטיבי או לא?
בשבילנו זה נורמטיבי לראות את חבר שלנו פעם בשבועיים-שלושה ואנחנו בסדר גמור עם זה [אחוזים מהזמן
] ד"א, כמוני יש כאן הרבה בנות בפורום. [כלומר הכירו את החבר לפני הגיוס והחליטו לא להפרד למרות זאת] אבל שאלה לי אליך- אתה לא חושב שזה טיפה מוגזם להכנס לכאן "ככה סתם" ולהגיד לנו, במילים כאלה או אחרות, שאנחנו מכוערות חסרות הערכה עצמית שנצא עם לוחמים שיוצאים פעם בכמה זמן הביתה ולא חוזרים הביתה כל יום? דבר אחרון, אני הרבה יותר מעריכה לוחמים וגאה להיות חברה של אחד כזה.

מסכימה איתך לחלוטין!

אשכרה בא למתוח עלינו ביקורת.. וגם אני גאה להיות חברה של לוחם :)

11זואי11

New member
אני לא יודעת אם אתה שווה תגובה

בלי לפגוע כמובן.... "לראות חבר פעם בחודש זה לא מערכת יחסים" - זוהי הגדרתך למערכת יחסים, אך מהי בעצם מערכת יחסים? יש אנשים המנהלים מערכות יחסים בין ארצות, יש אחרים שמנהלים מערות יחסים פתוחים וגם כאלה המנהלים מערכת יחסים בצבא! אני עם החייל שלי כבר שלוש וחצי שנים, נישאנו לפני כשנה ושלושה חודשים ויש לנו בן בן שלושה חודשים
! התחלנו לצאת כמובן לפני שהפך לחייל! וזוהי בהחלט הגדרתי - למערכת יחסים, חיים משותפים, אושר וכמובן אהבה גדולה!! מאחלת לך שיתרחבו אופקיך ושתמצא אהבה ואושר!!!

0LoVe GiRl0

New member
.............

ניראלי אתה זה שלא מבין מה זה באמת אהבה וקשר אמיתי !! איך אתה יכול לשפוט בכלל קשר כזה יפה !?!? אנחנו אשכרה נמצאות פה עם החברים שלנו ותומכות בהם לא משנהה באיזה מצב ולא משנה מה ניצטרך לעבור בשביל להיות ביחד ואתה בא לשפוט וחושב שאנחנו מסכנות ומתוסכלות!?!? כשרוב הבנות בכלל זורקות את החברים שלהם כי קצת קשה והולכות על כול דבר שזז וואלה רק בשביל לא לתת מעצמן קצת יותר?! מעניין אותי לשמוע איך היית מגיב אם הייתה לך חברה והיא הייתה זורקת אותך רק כי קשה לה !?!? היית חשוב שהיא אוהבת אותך !?או שהיא איזה זבל שלא שווה כלום!? אנחנו נישארות עם החברים שלנו קודם כול בגלל האהבה הענקית שיש לנו ותאמין לי שהצבא רק מחזק אותה ומוכיח מי באמת אוהב ומי לא !? אומרים שיש מאוד מעט חברות שמתחילות איתך את הצבא וכ\גם מסיימות! ואם הן עוזבות אותך רק בגלל המרחק אז סליחה זה להן אין עמוד שידרה והערכה עצמית!הן פחדניות !! אז חבר שלי לא חוזר פעם בחודש והוא סוגר אחד לשלוש ..אבל וואלה הוא נימצא ביחידה לא קלה וצריך לפחד ולסבול..ווכן יחסית אני רואה אותו הרבה לא כול יום אבל יחסית..אבל פעם הוא היה סוגר שבועיים ושלוש ..ואני כבר איתו שנתיים ו4 ! ומתוכם הוא שנתיים בצבא! וידעתי למה אני ניכנסת וואלה לא פחדתי ! כי אני יודעת שאני איתו ואני אוהבת אותו..!! ותאמין לי לגבי זה שאתה חשוב שאנחנו מכוערות אתה כול כך טועה !! בלי להשוויץ ולהגזים היו מלא בנים שבמשך הקשר שלנו ועוד לפני שהוא התגייס רצו שאני יהיה איתם..ביום מתחילים איתי לפחות פעמיים ! וכמה וכמה ניסו שנהיה ביחד ושאני אעזוב את חבר שלי !!ויודע מה לא אכפת לי מהם !!! כי אני בטוחה ברגשות שלי עם החבר ואני אוהבת אותו ולא שווה לי לצאת אפילו עם איזה דוגמן על אם אני לא אוהבת אותו!! ככה שלגבי זה שאתה חשוב שאנחנו מכוערות ומסכנות אתה טועה ובגדול ותאמין לי שאם תבקש מכול אחת לעלות תמונה שלה אתה תמות להיות אותו החייל "המסכן" שיוצא פעם בחודש! כי וואלה לו מחכה היפייפיה הזאת שאוהבת רק אותו ונימאצת איתו בכול מצב...ורק מקשרים כאלה תצמח אהבהת אמת וחתונה!! ככה שאני רק מאחלת לך שתמצא מישהי כזאת ולא אחת שתזרוק אותך כי וואלה קצת קשה לה והיא אוהבת את עצמה יותר מידי.. מקווה שהבנת עד כמה הדעה שלך לא נכונה..

DeadlyRose

New member
וואו... ../images/Emo4.gif

קודם כל חשוב לי לציין שאני מחזקת את כל הבחורות שהגיבו לפניי, ואני מקווה שבתגובתי לא אחזור יותר מדי על דבריהן. אני, בניגוד להרבה בחורות כאן, התחלתי לצאת עם החבר הנוכחי שלי רק אחרי שהוא התגייס (אם כי הכרתי אותו כמה חודשים לפני). העובדה שהוא יוצא פעם בשלושה שבועות לא משנה לי כהוא זה, הוא בן אדם מקסים ואנחנו ביחד מבחירה. אני יכולה להבטיח לך שאני נראית מעולה ולא חסרות לי אופציות, כמו שאתה מכנה אותן, ובכל זאת בחרתי לצאת עם לוחם. למה? כי ככה, כי העובדה שהוא לוחם לא מזיזה לי. נכון שזה קשה ולפעמים זה מחרפן, אבל זה בסה"כ מצב זמני. אתה רוצה לומר שאם אתה היית לוחם וחברה שלך הייתה עוזבת אותך, היית מקבל את זה בשתיקה? לא היית נעלב שהיא עזבה אותך כי אתה יוצא פחות הביתה? אני לא חושבת שזה עניין של הערכה עצמית- להיפך, צריך להיות מאוד חזקות כדי להמשיך ולהחזיק כזה סוג של מערכת יחסים. מערכת יחסים שבה רואים את בן הזוג בתדירות יום יומית או הרבה יותר גבוהה היא לא פחות טובה חלילה, אבל היא שונה והמרחק ו/או תדירות הקשר בכלל לא מהווים בה פקטור. בכל מערכת יחסים יש בעיות אחרות, והחכמה היא להתמודד איתן ולא לנטוש כשקשה
מקווה שעזרתי לך להבין.

בננות, חבל על המאמץ שלכן

בתגובה הזו נראה לי שהוא פשוט בא להציע את עצמו, כבחור שהוא לא חלק מהצבא, שתוכלו להפגש איתו כל יום, "ולהנות" איתו וממנו כל יום.. ועוד אומר עלינו "אתן נראות עד כדי כך זוועה שאף בחור לא רוצה להתקרב אליכן ועד שמישהו הסכים אין לכן ברירה?" אם באת להציע את עצמך לבנות שכאן, כנראה שאתה נראה זוועה, תסלח לי.. ואף הרבה יותר נורא

למעלה