שאלה אליכם

Cheetah

New member
שאלה אליכם

סתם החלטתי להתסכל מה הולך בפורום הזה מתוך שיעמום ונתקלתי בכמה תיאורים של אנשים שמספרים על חזיונות מציאותיים שבהם באו אליהם יישויות. נזכרתי שגם לי היו כמה כאלה. למי שלא מכיר אותי(שבז מה אתה עושה בכל הפורומים?), אני משתתף לפעמים בפורם חלומות צלולים, יש לי הרבה ניסיון בזה וגם בחח"ג מצבי טראנס ועוד כמה דברים. בכל מקרה, קרה שהרגשתי נוכחות ממשית של יישות חיצונית מסויימת בין אם זה במצב עירני למדיי(מעין הזייה), או בחוויה חוץ גופית. אני בעצם נכנסתי להלם מסויים, לא יכולתי לעשות הרבה אפילו לא לחזור למציאות כל כך מהר, ותבינו שלא מדובר בדמויות זדוניות או משהו כזה, להיפך קרה לי שיישות התאמצה מאוד לנסות ולהרגיע אותי, שזה דבר די מפחיד כשלעצמו. אז נכנסתי להלם בעצם מתוך ההכרה וההרגשה המאוד מאוד מציאותית שאכן קיימת לידי מודעות שהיא לא חלק ממני וגם לא חלק מהמציאות. ד"א אני מדבר כאן על חוויות מאוד מציאותיות, לא משהו שמתקרב לחלום הממוצע. מישהו כאן התמודד בהצלחה עם הלם כזה? איך? בבקשה תשתדלו לא להיכנס לאמונות לגבי מה זה בדיוק, זה יהיה חסר טעם ומעייף, תודה מראש
 

shabaz

New member
"כל הפרומים"

אני נמצא רק ב-3 פורומים וכתבתי הודעה אחת לעוד 4 פורומים ומאז לא נכנסתי לשם שוב... אז...עקרונית אני נמצא רק ב-3... אני הרגשתי שיש לידי ישות כלשהי...ממש הרגשה חזקה לא ממש קיבלתי הלם...כי אין ממה... ואני לא מצליח לעשות fucking הקרנה.. לא משנה כמה אני מנסה...בגלל זה אני מתחיל להתאמן על ווילד כדי להגיע לשיתוק..אבל בינתיים...כלום!!!
 

Cheetah

New member
שבז

לא התכוונתי ברצינות שאתה ב כ ל הפורומים. ואני ידגיש שוב שאני שואל את דעתם של אנשים ש כ ן חוו הלם כתוצאה מפגישה עם דמות... ועוד משהו איך אני כותב אותיות מודגשות בהודאה? <bold>בדיקה </bold>
 

Cheetah

New member
זה היה יעיל...

אני מבין שאין כאן מישהו שגם חווה הלם מפגישה עם יישות וגם יש לו כוח לענות לי. חבל שזה ככה אבל זה לא נורא, מצידי, אני יסתדר
 

BomberMan

New member
כולנו חווינו ../images/Emo58.gif

אלו מביניכם שעדיין בביה"ס (נראה לי רובכם) פגשו את הישות הזאת, ישות באמת מפחידה שרובנו פגשנו אם בימי ילדותנו או בהווה, הישות השאירה בנו הלם שנשאר איתנו לעוד הרבה זמן, וכמו שאתה כתבת - לרוב אף ניסתה להרגיע אותנו... נראה לי שכולם כבר הבינו מי היא הישות הנ"ל, אם לא - התכוונתי למנהלת\מנהל בביה"ס שלכם... אהההה - נזכרתם... זוכרים את השוק? עכשיו כל אחד יכול לכתוב לצ´יטה על איך שהצלחתם להתמודד עם ההלם הנוראי הזה.
 

shabaz

New member
ארררררררררררג

תענו לאיש.... אל תדאג אחי...אני זוכר בפעם הראשונה שאני שאלתי פה שאלה רק ספירי ענה לי... זה ממש מעצבן...לפחות תכתבו שלא חוויתם את זה משהו!!!!
 
א...מממ...מנקודת מבט פילוסופית

עמוקה-לא חוויתי את זה- עזר לך? לא,זה פשוט..מממ..לא חוויה נפוצה במיוחד?
 

cybercorp1

New member
כל הכבוד

כל הכבוד אח שלי , נראה שאתה מתקשר טבעי כדאי לך לבדוק את האתר של בית הרוחות יש שם טקסט שמסביר אייך לתקשר , בהצלחה ואל תשכך את החוק הראשון בעינינים על טבעיים שהוא תמיד תשאר רגוע (הממ באנגלית זה נשמע טוב יותר)
 
כולכם עסוקים כל כך בלקטול אחד את

השני, ולהגיד מה לא בסדר במה שהשני אמר, אבל לא מציעים אלטרנטיבה. אני, למשל, ביקשתי בתמליצו לי על אתרים טובים בנושא ה- Wicca. בזמן שחיכיתי לתשובה התחלתי לקרוא קצת אחורה בפורום וראיתי שכולם אומרים שהם כבר פירסמו אתרי אינטרנט טובים, אבל איפה? כמה אחורה אתם מצפים מאנשים שילכו? אתר בית הרוחות לא טוב, אז תסבירו מה לא טוב בו, ותציעו אתר אחר שהוא כן טוב בעיניכם. זה מאוד קשה לעשות סדר בבלאגן כשכל אחד טוען שהשני טועה, אבל אף אחד לא מציע הסבר קצת יותר עמוק, חוץ מקטילות וחיסול חשבונות אישי. אחרי זה אתם מתלוננים שמגיעים לכאן אנשים לא רציניים. אני מצטערת שההודעה הזאת נפלה במיקרה על הודעה שלא קשורה לנושא בצורה ישירה, אולי זה מתוך התיסכול שנוצר מתוך הניסיון למצוא אתרי אינטרנט רציניים בנושא. עכשיו נשאלת השאלה האם לגרום לכם להדביק בי סטיגמה בכך שאחתום ב-"אור ואהבה", או לא?
 

moonstone

New member
אתרים על WICCA

ישנם הרבה אתרים ואלו כמה שזכורים לי... מצטערת שלא ענו לך קודם אני לא ידעתי ששאלת מקווה שאלו יעזרו לך...
 

nepthys

New member
תסלח לי,

אבל מה אתה מעדיף - אתר נוראי ואיום בעברית עילגת, או אתר נפלא (ויש המונים כאלו) באנגלית רהוטה? בית הרוחות מות יומת. אני מקווה.
 
למעלה