שאלה [אלא מה P:]

FELIX inc

New member
זאת הייתה בדיוק הבעיה.. ../images/Emo13.gif

שבשום מקום אי אפשר היה לברר אם אני מזומנת או לא. [בגל"צ ניתקו לי ישר בפנים.ייפי] אבל תנקס, עכשיו אפנה לקד"צ :)

NFish

New member
לפי מה שאני יודע

מודיעין חוסם לבנות את כל המיונים במנילה... מרושעים במודיעין בטוח לא... תגידי תודה שניסו לשכנע אותך לחזור למסלול... תגידי תודה שמעדכנים אותך על המועמדות שלך... זה מצחיק כי אם היית יודעת איך היו מתייחסים אלייך בלשכת הגיוס, שמה אף אחד לא היה שם עליך או על הבקשות שלך... למרות שלפי מה שקראתי כבר חווית את זה על בשרך...

FELIX inc

New member
לנסות לשכנע אותי לחזור?

על זה אני צריכה להגיד תודה? או שאולי אני צריכה להגיד תודה שבאתי והמשכתי והתעניינתי בתפקיד למרות שלא הייתי בטוחה שאני רוצה ולא פסלתי אותו בהתחלה, כשתמיד בראש המנטרה של "דו"צ לא נחסם ממודיעין" מצלצלת לי, כידעתי בפירוש, שתהיה לי הזדמנות שווה ללכת למיוני גל"צ, כשזה הדבר שאני הכי רוצה לעשות בשירות הצבאי. זאת כבר חוצפה ולשקר במצח נחושה למלשב. :\ ואין לי ספק שהם עדכנו אותי במעמדי במסלול, כדי שלא "אעיז" לפתח ציפיות שווא בקשר לזה שנפלתי ואקבל תפקידי מנילה.

Kick SsS

New member
שתגיד תודה?

על מה בדיוק? סליחה אבל באיתור חמ"ן יושבות חיילות מגעילות, מתנשאות וממורמרות באופן כללי כמו אלו שיושבות במרכזי המידע של לשכת הגיוס. כאילו שחמ"ן אלופים ברגישות והתחשבות במלש"בים..פחח הצחקת אותי..

Kick SsS

New member
בתור התחלה- מזל טוב על החתימת ויתור

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. שנית תדעי שלא "שיקרו" לך...אכן ניתן להתמיין לאשכול דוברות בכלל ולגל"צ בפרט במקביל למיונים במודיעין. יחד עם זאת, לא כל המלש"בים שסימנו במנילה שהם רוצים להתמיין לאשכול דוברות- אכן קיבלו זימון., אם מפני שמזמנים רק מספר מסויים של אנשים, אם מפני שפשוט נפלת בין הכיסאות וכבר סגרו את הרשימה- למדור קד"צ ולאלוהים פתרונות. עכשיו הגיע הזמן לנדנד וללחוץ על מדור קד"צ ולשכת גיוס. מה זה אומר? לשלוח פקס פעם-פעמיים בשבוע, להתקשר כל יום עד שהפקידות שם יכירו את הקול שלך, לשלוח את אמא\אבא לדבר איתן (את תתפלאי כמה יפה הן מדברות למבוגרים, בזמן שלך הן יכולות לנתק שניה אחרי שהן אמרו לך "חכי שניה על הקו.."), להשיג המלצות מכל העולם ואחותו ולהיות קוץ בתחת בכלליות..בקיצור, לוודא שאפחד שם לא שוכח אותך. מה שלא הולך יפה..הולך בכח..

FELIX inc

New member
סליחה על השאלה הצעירה

מה זה לעזאזל קד"צ? כאילו מה המשמעות הפרקטית.??... סוף סוף זכיתי לקצת יחס- בחורה בש.ג. של גל"צ בשמירה אמרה לי שגם היא עברה אותו דבר- הייתה במודיעין שפות עד ינואר, חתמה אחרי סגירת סבב ינואר, נדנדה, ובסוף זכתה להגיע לסבב מרץ, וכמובן עברה.. היא נתנה לי מספר ישיר למשרד רק בשביל שאברר אם בכלל אני מזומנת או לא[!!]. יש סיכוי או שהקרב אבוד מראש והגיע הזמן להתחיל לנדנד? אגב, מה צריך להיות כתוב בפקס? לא לפנות ישירות לגל"צ? כי אחרי שהחיילת אמרה לי "תפני לבקו"ם"[לא בקו"ם, מיט"ב P:] היא ניתקה לי בחוצפה, קצת ירד לי החשק מלהטרטר על ידי המעצבנים האלה.

Kick SsS

New member
מדור קד"צ

עצה שלי תעזבי את לשכת הגיוס, פעם אחת לא ענו לי שם לעניין ופעמים רבות הרגשתי שאני מבינה יותר מהחיילות\חיילים שם והייתי צריכה להסביר להם כל מיני דברים עד שהם בכלל הבינו שהם לא יודעים את התשובה. בקיצור מדור קד"צ אחראי על שליחת המיונים מהמנילה ובכללם גם את הזימונים לאשכול דוברות. זה המספר שלהם: 03-7386666 זה הפקס שלהם: 03-7373421

Kick SsS

New member
ומה צריך להיות כלול במכתב

-מכתב נוגע ללב
שבו תפרטי כמה את רוצה את התפקיד ואת העובדה שלמענו ויתרת על חמ"ן (ולא משנה שאפשר להתמיין אליהם ביחד)- להלן המוטיבציה הגבוהה שלך לשרת בתפקיד, מה את יכולה לתרום לתפקיד ולהביא מעצמך, פרטים כלליים על עצמך- איזו תלמידה את (טובה, משקיענית ורצינית, דה
) וכמובן שכל דבר חיובי אחר שנראה לך שיכול לסייע לך (אם את מתנדבת או במועצת תלמדים, למשל). -מכתבי המלצה: מחנכת, רכזת שכבה, מורה מקצועי אם את לומדת תקשורת או משהו רלוונטי לעניין, מנהל בית ספר, מרכז שבט אם את בצופים ודברים כאלו.. -גליון ציונים אחרון. אני לא יודעת מה פניה ישירות לגל"צ תועיל, אלא אם יש לך פרוטקציות. לטעמי יש לשלוח מכתב שכזה למדור קד"צ, שכן הוא האחראי הבלעדי על זימון מלש"בים למבחנים של דוברות (אם אני לא טועה). בהצלחה! לא להתייאש..

FELIX inc

New member
סליחה על השאלה הצעירה..

מה זה לעזאזל קד"צ? כאילו מה המשמעות הפרקטית.??... סוף סוף זכיתי לקצת יחס- בחורה בש.ג. של גל"צ בשמירה אמרה לי שגם היא עברה אותו דבר- הייתה במודיעין שפות עד ינואר, חתמה אחרי סגירת סבב ינואר, נדנדה, ובסוף זכתה להגיע לסבב מרץ, וכמובן עברה.. היא נתנה לי מספר ישיר למשרד רק בשביל שאברר אם בכלל אני מזומנת או לא[!!]. יש סיכוי או שהקרב אבוד מראש והגיע הזמן להתחיל לנדנד? אגב, מה צריך להיות כתוב בפקס? לא לפנות ישירות לגל"צ? כי אחרי שהחיילת אמרה לי "תפני לבקו"ם"[לא בקו"ם, מיט"ב P:] היא ניתקה לי בחוצפה, קצת ירד לי החשק מלהטרטר על ידי המעצבנים האלה.

קד"ץ = "קדם צבאי"

המונח יכול להופיע במקרים הבאים: 1. מדור קד"ץ, מיונים קד"ץ. גופים ותהליכים ממיינים שעוסקים במיון מלש"בים. 2. קורס קד"ץ. הכשרה צבאית בתחום שאליו פני המלש"ב מועדות בצבא, כאשר זה ההכשרה הוא לא על חשבון הפז"ם. נפוץ במקצועות טכניים ומסלולים של מודיעין(שם מכנים את זה 'טר"צ' - "טרום צבאי")

למעלה