שאלה [אלא מה P:]

FELIX inc

New member
שאלה [אלא מה P:]../images/Emo105.gif

בספטמבר, לפני שקיבלתי מנילה [אני בשנתון 89] התחלתי להתמיין למודיעין שפות. לא ידעתי מה אקבל במנילה ולא רציתי לבזבז הזדמנויות. עברתי 2 או 3 שלבים. [2/1 מבדקים, וריאיון אישי] קיבלתי מנילה כבר בתחילת נובמבר, אחרי שבחודשיים האלה עברתי את השלבים של המודיעין, מילאתי ושלחתי. יש לי פרופיל 97, וקב"א 54+. קצת אחרי קבלת המנילה, "הודיעו" לי שאני עדיין ממויינת למודיעין, בלי להגיד לי אם התקבלתי/עברתי שלב/כל בולשיט אחר. פשוט, מכתב חסר פואנטה הביתה. הייתי טיפשה והאמנתי למרושעים במודיעין שדברים כמו גל"צ וכדומה עדיין יגיעו אליי, גם אם אני במודיעין. והימים עברו, וכל מי שאני מכירה שסימן במנילה שהוא רוצה לקבל זימון למיון לדו"צ קיבל, חוץ ממני. [יש לי סימול 9 וגם נשאלתי במנילה אם אני רוצה לקבל זימון.] כולם התחילו לקבל זימונים סביבי [אמצע סוף דצמבר, חודש וקצת אחרי ששלחנו את המנילות] ואני אחרי שיקולים הבנתי שהמודיעין הוא לא המקום בשבילי. חתמתי בסוף דצמבר וויתור [בסביבות ה-20] והתקשרו אליי הביתה לשכנע אותי לא לוותר, אבל אני לא התחרטתי, וגם התקשרתי לוודא בלשכ"ג אם אני כבר לא מוקפאת. לא רק זה, שאלתי גם מתי אקבל זימונים לתפקידים שלי במנילה [משקית תש, מדריכת יחש, פקחית טיסה..] כי חשבתי שעוד אני אספיק ללכת למיונים עם חברות שלי עכשיו, אבל כששאלתי בלשכ"ג [בערך 10 פעמים], רק מרחו אותי בצורות שונות כל פעם ואמרו לי שאני אקבל זימון ע"פ צרכי הצבא. יופי מטומטמים, אז אני לא הולכת להתגייס?!
השאלה שלי האם אני אקבל זימונים בסבב הזימונים של מרץ עם הבנות הקטנות בשנתון שלי או שפשוט אקבל באמת דברים "על פי צרכי הצבא" ולא לפי מה שאני רוצה, אם זה ידפוק אותי במשהו [זאת אומרת שנגיד כל התפקידים כבר אוישו ברובם, גם אם אני אגיע לתפקיד שאני מאוד רוצה, סיכויי הקבלה ייפחתו] ואם ההזדמנות הנכספת והקלה להשגה [לשעבר!!] לקבל זימון לדו"צ חמקה מידיי? תודה לעוזרים :)

nitzan441

New member
לפי מה שידוע לי....

היית אמורה לקבל זימון לדוברות ומידע גם את מתמיינת למודיעין....כמעט בטוחה. עכשיו כשויתרת על מודיעין אני מניחה שתקבלי זימון עם האנשים הצעירים, אלה שנפלו מהמיונים בינואר ואנשים כמוך שחתמו ויתור. אני מניחה גם שתקבלי זימון לדוברות ומידע......אני מכירה כאלה שקיבלו בינואר זימון למרות שהם מתמיינים למודיעין... מקווה בשבילך שיצא לך טוב!

FELIX inc

New member
אבל חברה שלי שמתמיינת לשחקים

ועוד אחת שתיכף מתחילה מיון לחבצלות קיבלו. [!] אז איך הן ואני לא? :\

Itamarro

New member
זה לא כזה סיפור

הצבא לא שולח לכל מי שמתאים, הוא שולח ע"פ צרכיו.

FELIX inc

New member
איזה צרכים?../images/Emo105.gif

לשלושתינו קב"א ליבה [לא בטוחה כמה לכולנו, אבל אני בטוחה שלאחת מהן יש 54] שלושתינו הבענו רצון ולשלושתינו סימול עברי 9. אוף צבא אכזרי ורע.
אז ישלחו לי שוב במרץ? כי באמת באמת באמת באמת כל מי שסימן קיבל זימונים. [לפחות +20 אנשים שאני מכירה!]

Itamarro

New member
הוא לא שולח לכולם

ולא משנה נתונים. כל הכבוד לך על הנותנים הגבוהים, אבל זה לא משנה. אם הוא צריך 20 אנשים שיתגייסו, והוא יודע ש5% עוברים את המיונים, הוא שולח ל400 אנשים, לא משנה נתונים.

NamelessGirl

New member
אבל יש הבדל..

שחקים וחבצלות לא חוסמים מיונים אחרים, מודיעין שפות כן.

FELIX inc

New member
באמת? :\\../images/Emo105.gif

בחיים לא הייתי חושבת אפילו להסתכל לכיוון המודיעין אם היו אומרים לנו את זה מראש. זה חצוף ומעצבן, אבל לא בוכים על חלב שנשפך.. אז השאלה אם להציק עכשיו לגל"צ בבקשה לזימון, או שפשוט לחכות שיגיע לי אחד כזה בתור זכותי הטבעית?...

josie1986

New member
אבל מודיעין בכלליות לא חוסם מיונים

לאשכול דוברות ומידע.

josie1986

New member
אבל אני לא התייחסתי אליה.

פשוט ציינתי שמודיעין מכל סוג שהוא לא חוסם מיונים לדוברות ומידע. זה הכל.

זה היה בצחוק.

את כתבת: המילה "כעיקרון" לא עלתה', אז עניתי שיש פה בעיה עקרונית. חושומור... לכי תביני...

josie1986

New member
ילדה,

ייתכן שתקבלי זימון למיונים הבאים בחודש מרץ, גם כך התשובות נשלחות לכולם יחדיו ורק אחרי שני מחזורי המיון מחליטים מי מתקבל (אני אגב, נבחנתי במחזור השני והתקבלתי למחזור הראשון של דו"צ). אם את נורא לחוצה שלא תקבלי, פשוט תפני ללשכת גיוס, לאן שאמרו לך כבר בשרשור, ותבקשי להתמיין. אני מאמינה שאם את מתאימה ותראי מוטיבציה, תקבלי את המיון.

למעלה