שאלה אישית

נורא = רע?

סבא וסבתא שלי הם ביחד מגיל 15 (סבתא בת 15 וסבא בן 17)... הרציניים היחידים אחד של השני
מחזיקים כבר...... הרבה!!!!!

Ray512

New member
גם אני די מעדיפה לא לחשוב על זה

ברור שדמיינתי את זה, וברור שלפעמים יושבים וצוחקים ביחד מה יהיה אם... פעם הוא אמר לי שאם תהיה לו בת, הוא לא יתן לה לצאת מהבית עד בערך גיל 30, אז אמרתי לו שאם זה ככה אני לא רוצה ילדים איתו, והוא נעלב
אבל ברצינות, כמו שכל הבנות כאן אמרו, לא יכולה ממש לדמיין את עצמי בלעדיו, אבל אני מעדיפה לא להתחיל לדמיין ולתכנן יותר מדי קדימה.

Heels

New member
מישהו מהיחידה שלי מתחתן בקרוב

אבל זה דרך שידוך כי הוא בייניש.. מצד שני אני יכולה לשאול, אם בחרתן כבר חלקת קבר? קיצר זה גיל צעיר מידי מכדי בכלל לחשוב על זה, לדעתי. לא משנה שאתם 80 שנה ביחד זה מטורף ללכת כזה רחוק..

McBlack

New member
הו, וואו ../images/Emo12.gif

אני מאד לא בקטע של חתונות... אבל כבר יצא לי לבקש ולהסכים ל"תהיי/ה שלי לנצח?" למרות שדיברנו על הקטע הזה כמה פעמים, הוא אמר שיהיה מצחיק אם נתחתן בגלל שהייתי האהבה, הנשיקה והחברה הראשונה שלו לפני כמה שנים... וכלמיני כאלה. אני לא ממהרת לשום מקום, ואני לא מי יודע מה מאמינה בשטויות של "ברית הנישואין", ברגע שאני אומרת למישהו שאני מאוהבת בו הוא יכול לראות את זה כהתחייבות שלי בפניו שאני שלו (עד שיהיה טוב יותר - ואני חייבת להודות - עכשיו יהיה קושי רב להיתקל בטוב יותר). ברית הנישואין נהייתה בדיחה ברגע שאחוזי הגירושין עלו...

למעלה