שאלה אישית

שאלה אישית ../images/Emo68.gif../images/Emo195.gif

כמה מכן רואות את עצמכן נשואות לחייל שלכן?
או לפחות נמצאות איתו עד קרוב ל-חתונה

Jeanne D Arc

New member
קשה להודות בזה

אבל עם הדימיון הפרוע שלי באמת דמיינתי חתונה איתו בתכלס עם הדימיון שלי אני יכולה לדמיין את עצמי עם כל מי שאני פוגשת והוא מוצא חן בעיני..

MrsNoOne

New member
הממ..

תראי אני לא חובבת רעיון הנישואין בכלל. אם אנשים רוצים להתחייב זה לזו הם לא צריכים את הרבנות בשביל זה. אני חושבת שכרגע הקשר שלנו עוד טרי מידיי בשביל זה.. אבל בתור בנאדם הייתי שוקלת להמשיך איתו את חיי. הוא פשוט בנאדם טוב! אבל זה רק רעיון כללי מאוד... הזמן יעשה את שלו, תשאלו אותי בעוד שנה ונראה איפה נהיה...

MrsNoOne

New member
בשבת האחרונה היה חצי שנה.

כמעט כתבתי "חגגנו חצי שנה" אבל לצערי התחלתי להיות חולה בדיוק בסופ"ש שנסעתי אליו...ואני חולה עד עכשיו...

MrsNoOne

New member
תודה בובע..

בינתיים זה בא והולך עם שיעול מטורף וכאבי ראש והקול שלי כל פעם נראה כאילו הוא חוזר ואז למחרת בבוקר אני שוב לא יכולה לדבר.. מעצבן נורא...

האמת שאני נמנעת מלחשוב על זה

אבל באמת שאני לא מצליחה לדמיין את עצמי בלעדיו כרגע. עזבו חתונה וזה, פשוט לא מצליחה לדמיין אותי בלעדיו. אני מניחה שכל בחורה מאוהבת עד מעל לראש תגיב ככה...

לילי123456

New member
שנינו תמיד מתכננים את החתונה שלנו../images/Emo6.gif

וכמו שטל אמרה- ככה זה כשמאוהבים בדר"כ אי אפשר לדמיין את העתיד אחד בלי השנייה אז חושבים על זה

BaaaaaRi

New member
מממממ לא רק חתונה גם ילדייםם :]]

אווווהבבתתת אותך יריניייייי...

Conviction

New member
כמו שטל אמרה,

אני בכלל מעדיפה שלא לחשוב על זה
. אני שונאת לתכנן דברים לעתיד, כי לפעמים לא קורה מה שציפינו לו וזה מאכזב סתם. אני בעד לחיות את הרגע, ולראות לאן זה יקח אותנו..

Clueless Maiden

New member
אוי

כן. דמיינתי אותנו נשואים. ברור שכן. דמיינתי אותנו עם ילדים. דמיינתי אותנו בבית אבות. כל הסיפור. וזה לא שאני אומרת שזה מה שהולך לקרות, אבל...נחמד לחשוב על זה לפעמים. על חתונה ונישואין. וגם נשמע לי נורא רומנטי להתחתן עם הרציני הראשון ^^

למעלה