שאלה אחרת...

שאלה אחרת...

אני וחברה שלי רוצות לעשות סיאנס... יש בעיה קטנה שאין לנו מושג איך... איך עושים את זה? זה כדאי?

Justin Angel

New member
בשמחה.

אם תמצאי את ג´ימי הופה, אלביס ותינוק ההינדברג תודיעי לי? בכל מקרה, רשמתי על זה משהו בערך לפני 30-40 עמודים וגם יש הודעה מאוד מפורסמת בפורום על סיאנס והסכנות הטמונות בו.

mayablah

New member
סיאנס

דבר ראשון אני מציעה לך לא להתעסק אם זה יותר מידיי....תנסי פים אחת תראי אם זה פועל או לא ואל תגעי בזה יותר...כי זה דיי מסוכן...אבל לא יקרה לך כלום מפעם אחת... אז ככה יש כמה דרחים אבל הדרך הכי טובה והכי קלה היא פשוט לקחת בריסטול ולכתוב עליו את כל האותיות וכל המספרים ואת המילים כן ולא. בפינה אחת לכתוב כניסה (לא חובה) ובפינה השנייה יציאה (חובה). לשים הרבה נרות...לפחות 4....ונר אחד איפה שכתוב יציאה.... אסור לך לעשות את זה לבד...תנסי שיהו לפחות 3 אנשים....והאנשים האלה צריכים להיות אנשים שאת בוטחת בהם!!! עכשיו כדיי גם לעשות את זה בחוץ ואם עושים בבית אז תפתחו חלונות....וחייבים לחסות כל דבר עם השתקפות. בתחילת הסיאנס תחליטו על משהוא שיהיה המתקשר ואז תחזיקו ידים ותלחשו שלוש פעמים סיאנס. עכשיו המתקשר\ת צריך לזמן את הרוחות (אתם לא יכולים לבחור איזה רוח לזמן....הרוחות יבואו לבד)תגידו משהוא כמו "אני מזמינה את הרוחות לבוא ולהשתתף איתנו בסיאנס, אם יש איתנו רוח שמוכנה לתקשר שתזיז את הכוס לכן..." אסור לצחוק במהלך הסיאנס וצריך להיות רציניים.... כאשר אתם רוצים להפסיק את הסיאנס חייבים קודם לשחרר את הרוח בתקיפות אך בנימוס...לדרוש ממנה לעזוב! אז שיהיה לך בהצלחה... נ.ב. זאת הדרך שאני עושה את הסיאנסים שלי והיא עובדת לפחות לי..

mayablah

New member
אופס כמעט שכחתי...

צריך כוס מזכוחית...ואחי כל פעם שרוח עוזבת צריך להר את הכוס ע"י שריפת התחתית.... בתחילת היאנס יש לשים את הכוס במרכז הבריסטול... ולשים את העצבע בעדינות על הכו (כל המשתתפים) ורק אז ללחוש סיאנס...ולהתחיל לדבר... בהצלחה!!!

למעלה