כמה דברים..
חשוב מאוד מאוד שהגינה תהיה בחלקה מוצלת ואף מוגנת מגשם,שיהיה לכלבה מקום מסתור ופינה משלה,מלונה וכו..שלא כל הגינה תהיה חול ואדמה כי אז היא תהיה מאוד מלוכלכת מהתרוצצות בחול ושכיבה עליו כל היום. הכי הכי חשוב שהחצר באמת תגודר היטב, גידור של החצר עם רשת, חזקה באשר תהיה, אינה מספיקה לדעתי, כי כתבת שהיא תוכל לחפור כאוות נפשה, היא תוכל לחפור מנהרה מתחת לגדר והופ להיות בחוץ וכן זה קורה הרבה.. לא יודעת איזה גידור עשיתם,רק כדאי לוודא שהוא מספיק טוב, גם מבחינת גובה, יש כלבים שנהנים לקפוץ החוצה, למזלנו פולה לא נמנת איתם.. ואחרי כל זאת.. שעות החוץ לי זה נראה סבבה, ככה אנחנו מגדלים את פולה, היא בחוץ רוב היום, נכנסת למספר שעות הביתה וחוזרת לישון בחוץ, השינה בתוך הבית נראת לי מיותרת כיוון שהבית סגור והיא אינה יכולה לצאת מתי שהיא רוצה, והיא לפעמים ערה בלילה כי יש דברים יותר מעניינם מלישון.. עוד דבר, אנחנו לא בבית רוב היום ולכן שוב לסגור אותה בבית נראה לי חסר טעם כשיש מרחב ואוויר בחוץ, כמו כן מקומות מוצלים,מרוצפים, מלונה.. היא ישנה ברוב שעות הבוקר ומתחילה להיות פעלתנית אחרי הצהריים, ולכן יש ימים שהיא תמשח להישאר בחוץ ולא להיכנס הביתה, ברגע שהיא נכנסת הביתה היא תמצא לה את הפינה שלה ופשוט תישן, עד שמשהו יקפיץ אותה בחוץ והיא תצה לטפל במקרה..
תמונה צת ישנה בטיול בחיק הטבע..