שאלה אובדנית

שאלה אובדנית

אני שוקלת לחרף נפשי ולקפוץ הערב להחליף משהו בקניון רחובות. לרוב אני מתרחקת ממרכזי קניון בשישבת, אבל השבוע ממש לא יהיה לי זמן אחר לעשות את זה.
באיזו שעה הכי סביר שאצליח גם למצוא שם חניה וגם לצאת בחיים? מתי הפתיחה בכלל? והאם מישהי יודעת אם כל החנויות פתוחות במוצ"ש?

לא יודעת כלום אבל-

בלי אובדנות-
WE LOVE U!!!!!!!!!

לא התכוונתי להלחיץ. אני פשוט ממש שונאת ללכת לקניונים וסופרים וכאלה כשהם מפוצצים, מבחינתי זה לגמרי שקול להתאבדות.

michali278

New member
הייתי הולכת על זה בשקט

אין ספק שהקניון יהיה שוקק גם במוצ"ש בואכה חג הפסח
אבל לפי דעתי לא תהיה בעיית חנייה נוראית. תשתדלי להגיע בתשע (שעון קיץ וכל זה...)
ואם יראה לך ממש בלגן סביב הקניון, יש חניה מעט מרוחקת (=לעבור כביש ברגל ברחוב) 'האחים טרבס'

את מצטרפת?

עשיתי בינתיים חישוב שייפתח בסביבות שמונה ורבע, אני אשתדל להגיע אז (שבת יוצאת בעשרים לשמונה והקניון נפתח, תיאורטית, חצי שעה לאחר מכן).

michali278

New member
אני גרה 5 דקות הליכה משם

את עושה חישוב נכון
אז מה עניין אובדנות להר סיני בכלל?

אלה הזכרונות שלי מימיי בצומת עזריאלי

זו הייתה המשמרת השנואה ביותר בחנות. אף אחד לא רצה לעבוד מוצ"ש. משמרת עמוסה, מגעילה ומבולגנת.

דווקא לא כל כך אובדנית...

הקניון נפתח חצי שעה לאחר צאת השבת ועל פי נסיוני כל החנויות פתוחות, קל וחומר בתקופה שלפני החג.
אני הייתי ממליצה לך להגיע ממש בשעת הפתיחה לפני שההמונים שועטים פנימה,
או לחילופין לאחר השעה 21:00 שבה כידוע מתקיים הגמר הגדול של תוכנית הטלויזיה "THE VOICE" .

,

sheffys1

New member
לא יודעת ספציפית לגבי קניון רחובות

אבל לא הייתי בונה על זה שחנויות ייפתחו לפני תשע. מנסיוני (המר) עם קניון רמת אביב, עשיתי פעם בדיוק את החישוב שלך והגעתי בשמונה וחצי רק כדי לגלות שהקניון (כולל החנייה שלו) נפתחים רק בתשע...

אם זה הזמן היחיד שיש לך לבצע את ההחלפה, אני פשוט הייתי מנסה להגיע בגישת זן ולצפות לגרוע מכל. ככה לא תתאכזבי במקרה ויהיה ממש רע, ואולי אפילו תופתעי לטוב

דווקא בעזריאלי מאוד מקפידים על זה

אבטחת הקניון הייתה באה לבדוק שכל החנויות נפתחו בזמן הראוי, והיו אשכרה קונסים אם לא

sheffys1

New member
אבל מה שרשמתי לא מתייחס לחנות ספציפית

כל הקניון נפתח בתשע (ואכן כל החנויות נפתחו - רק שזה לא היה חצי שעה לאחר צאת השבת...)

טוב, לידיעתכן, זה לגמרי היה אובדני.

הגעתי ממש בפתיחה (הכל היה פתוח עוד לפניי, תכל'ס) והיה ממש בסדר, אבל כשיצאתי משם רבע שעה לאחר מכן כבר היה טירוף טוטאלי.

למעלה