שאלהה..

Bull Shit

New member
שאלהה..

אני לא זוכר פשוט.. כיש קבוצה שהיא במקום השלישי וגם לקחת את גביע המדינה.. היא רק משחקת באופ"א נכון?

just adiki

New member
כן..

ואם הפועל ת"א תסיים במקום השלישי אז המקום הרביעי ישחק באופ"א גם כן..

the red king

New member
תלוי מה מצבה של המדינה שממנה אותה קבוצה...

מגיעה. אם במקרה שלנו זו ישראל ומדובר על הקבוצות שייצגו אותה ב-2007/2008 אז בגלל שקבוצה אחת הולכת למוקדמות ליגת האלופות ובנוסף עוד 3 לגביע אופ"א. בישראל מחלקים את הנציגות לגביע אופ"א ככה שאחת מתוך 3 הקבוצות זוהי הזוכה בגביע ועוד 2 אלו הם מקומות 2-3. אם הפועל תסיים במקום רביעי יצא ככה שהנציגות שהולכות לאופ"א אלו הם הקבוצות שתפסו את מקומות 1-4 אך גם אם הפועל תתפוס את המקום השלישי המקום הרביעי ישחק בגביע אופ"א כי ככה להפועל יהיו 2 כרטיסים לגביע אופ"א ואז אחד מהם היא תיתן למקום הבא אחריה בטבלה שלא משחק באופ"א וזהו המקום הרביעי. זה מעניין שאתה שואל שאלה כמו "רק באופ"א" כאילו לישראל יש 4 כרטיסים לאלופות כמו לספרד או לאנגליה. לא, הפועל תשחק באלופות ולא המקום הראשון בית"ר. חח הלוואי. בצחוק אחי אני לא בא לצחוק עליך סתם הרעיון פשוט מצחיק אותי.
אגב באנגליה למשל 4 הקבוצות הראשונות הולכות לאלופות, מקום 5 הולך לגביע אופ"א, מחזיקת גביע הליגה הולכת לאופ"א והזוכה בגביע/המפסידה בגמר הגביע הולכת לאופ"א. במקרה שקרה השנה מחזיקת גביע הליגה היא צ'לסי שגם ככה הולכת לאלופות אז את כרטיסה לגביע אופ"א היא העבירה למקום 6 והזוכה וגם המפסידה בגמר הגביע (צ'לסי ומנצ'סטר) שתיהן כבר הולכות לאלופות אז הן העבירו את הכרטיס לאופ"א למקום 7 ככה שגם בולטון תשחק שנה הבאה באופ"א (וזה טוב לבן חיים אם הוא ישאר שם). מקווה שעזרתי לך קצת להבין, סליחה על החפירה, ניסן

למעלה