שאלהה..!

ThE ReaLeSt GoD

New member
שאלהה..!../images/Emo35.gif

האם מישו יודע באיזה מקצוע לבגרות אפשר לעשות עבודת גמר על רכיבה טיפולית?? (4 יחידות משו כזה..) ועם אפשר לעשות מחויבות אישית (כדי לקבל תתעודת בגרות) בחווה טיפולית..??

ממ../images/Emo1.gif

בקשר לתעודת בגרות אין לי מושג... יש מצב שבביולוגיה אבל רק יחידה אחת או 2.. אם אני לא טועה.. בקשר למחויבות אישית.. זה תלוי באיזה ביצפר את.. אני למשל אז אני בתיכון שאין לו ביטוח על זה.. אז הוא לא נותן אבל יש בתיכון ליד שכן עושים בחווה בגליל ים.. אז זה תלוי בביצפר שלך.. אז צריכה לברר..

פפ..

אני מכירה מישהי שת'מחויבות אישית שלה עושה באילוף סייחה כלשהי.. ככה שאני מניחה שזה אפשרי.. ולגבי טיפולית- אין לי מושג..

abct

New member
נראה לי שאני יודעת...

לא עושים את זה בשום מקצוע, אלא פשוט עושים על הנושא עבודה בהיקף של 5 יח"ל (זה נקרא "עבודת גמר"). דבר עם הבית ספר שלך ותראה אם הם מאשרים לך לעשות דבר כזה, וגם בדרך כלל מצמידים לך איזשהו איש שהתפקיד שלו זה להדריך ולהסביר איך עושים "עבודה טובה, מקצועית ומעניינת" (שיהיה...)

Juli kleo rullz

New member
סוציולוגיה+פסיכולוגיה ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אני לומדת את זה ואני אעשה על זה עבודה.... =]=]=]

S H I L G I

New member
וואלה ענק

אני הולכת ללמוד את אחד משניהם ועוד משהו שנה הבאה טיינקס

מה?!?!?../images/Emo1.gif

את תעשי עבודה על סוסים בסיציולגיה ופסיכולגיה?!? איך זה מתקשר? זה בדיוק מה שאני הולכת לבחור בשנה הבאה..

charliebr

New member
בקשר למחויבות אישית

אם הרכיבה זה ממש רציני אז מקבלים פטור ממחויבות אישית לפחות ככה זה אצלנו

Chikolito

New member
מקווה לעזור

לגבי המחוייבות אישית את יכולה לעשות את זה רק עם את מקבלת אישור ממנהל החווה ומרכזת מחויבות אישית שלך ככה לפחות אצלי בתיכון.. ולגבי עבודת הגמר לא שמעתי על זה אבל נראה לי בסוציולוגיה תוכלי כי זה מתקשר לחברה או פסיכולגיה המדע האישי בין אדם טיפולי... מקווה שעזרתי!

a l o n i s 1

New member
טוב אני יודע ...

אז ככה אתה יכול לעשות עבודת גמר שצריכה להיותי לפי קרטריונים ואתה מגיש אותה לבוחן חיצונין ומקבל ציון בלי שום שום שום קשר למקצועה... כמו עבודה בשנוא שבא לך.

אני מכינה עבודת גמר ברכיבה טיפולית

בהיקף של 4 יחידות לימוד בנושא מדעי החברה (עבודה לא צמודה, כלומר היא לו מחליפה לי שום מבחן בגרות בשום מקצוע). אני גם יודעת שאפשר להתנדב בחוות טיפוליות בחווה שלי אז יש כמה מתנדבים שעוזרים למדריך לרכיבה הטיפולית ( האמת היא שהם לא ממש עושים משו כי אין כל כך מה לעזור לו) זה תלוי בבית ספר ותלוי בחווה. רציתי לשאול איזה כיתה אתה כי כל תלמידי יא' (גם אני) התחלנו את העבודה ממש בתחילת השנה, כי יש תאריך כל שהוא שכבר עבר ואם אתה לא שולח את ההצעה לעבודה עד לתאריך זה אז אתה לא יכול להכין את העבודה.

הא... אז יש לך עוד הרבה זמן

מי שרוצה להכין את העבודה אז עושה אותה בין כיתות יא' ליב', לפחות ככה זה אצלנו. איך זה אצלכם?

למעלה