שאלהה מי יותר חזק

שום אחר

New member
עוד כמה שאלות תמוהות

1. לקס אמור להיות כל כך עשיר אז למה הוא לא עשה השתלת שיער ?? ומה שיותר מעניין זה למה עשו אותו בסמולוויל קירח ?? 2.שלקס היה ילד הוא היה ממש בשדה התירס במטח מטאורים ולהפתעתינו הוא היחיד שנחשף לכך הרבה מטאורים שלא קיבל יכולת מסויימת כאילו הוא רק נד'פק מכל הסיפור למה הוא לא נהייה מטאור פריק??????? כמו כולםםםםםםםם?????????????????..

c a r n y

New member
כי

1. הוא לא רוצה לעשות השתלת שיער?
ולמה שלא יעשו אותו קירח בסמולוויל? הוא גם קירח בקומיקס..
2.יש לו יכולת..משהו בקשר לכדוריות הדם הלבנות שלו. הוא מחלים מהר, והיה גם ניסיון הרעלה שלו שנכשל בגלל הדבר הזה.

אדiם

New member
את השאלה הראשונה שלך...

שאלה כבר את לקס קלואי בעונה השניה תחת השפעת הטפיל מהמערה, הוא כמובן לא ענה לה.

julie90

New member
איזה באסה...

שכולכם פה רואים את העונות המתקדמות יותר...ואתם מדברים פה על עונות 6-7 וכל המידע ספוילרים ואי אפשר לקרוא
אין אפחד שרואה רק את העונות הראשונות?..

slayer510

New member
סורי, פעם היו דיונים על העונות הראשונות!!

בערך בנובמבר, כש-AXN שידרו לראשונה את העונה השנייה של סמולוויל. הוט 3 שידרו את העונה הראשונה, אבל הדיונים, כפי שאני זוכר, היו רק מתחילת העונה השנייה ואילך. ועכשיו ש-AXN משדרים את העונות הראשונות מההתחלה, כבר לא פותחים פה דיונים על פרקים מעונות ראשונות! אווו היו ימים!!

SharoNofit

New member
מה שענו לך....

למשל אני ראיתי פעם ראשונה את הסדרה ב-AXN עד עונה 4, אבל בין לבין אני כן רואה מידי פעם את השידורים החוזרים, זה עדיין מעניין......
אם בא לך תפתחי שירשור יומי ואולי יצטרפו עוד כמה שרואים פעם ראשונה את הסדרה (כמוך נכון?) או סתם רוצים לקבל קצת "נוסטלגיה" ולדבר על זה שוב..... ובזמן שאני עכשו מחכה לעונה החמישית (7\8 זה מגיע!) את צודקת! זה באמת סכנה להיכנס לפורום הזה עכשו בגלל כל הספוילרים האלה
(ככה שאני גם כמוך לא כמו הרוב פה בפורום שנמצאים בעונה השישית....)

למעלה