שאלהה מי יותר חזק

d2idan

New member
שאלהה מי יותר חזק

קלארק או ביזארו מי יותר חזק ? ... ולפי שמות הפרקים של עונה 7 .. (הביאו את כולם כבר ) אז לפרק הראשון יקראו ביזארו וזהו לא יהיה אותו עוד .. בדיוק כמו עם זוד .. אז לא יהיו 2 קלארקים העונה וגם מהיגיון זה ממש דפוק ... ויהיה פרק שיקראו לו לאנה ... מעניין ...

c a r n y

New member
שניהם במידה שווה?

אני חושב..כי ביזארו הוא בעצם קלארק..רק מטומטם, מבולבל ולא מבחין בין טוב ורע
(מותר להגיד מטומטם? כן?
)

TdVaSh

New member
זה לא באמת השמות של הפרקים

זה היה מתיחת 1 באפריל באתר קריפטונסיט

../images/Emo207.gif כמה שאלות תמוהות../images/Emo2.gif

איך קלארק מתגלח? למה קלארק מתקלח(הוא לא מזיע
) ואם אומרים שקלארק הוא המשה בתיבה המצויר.... איך בדיוק עשו לו ברית מילה?:-S

barowwwe

New member
תשובה

כנראה שהוא לא צריך להתגלח, ובקשר למקלחת הוא עדיין מתלכלך, לא חסרים פרקים שהוא חוזר בסוף כולו שחור. ובקשר לשאלה השלישית:"0_0"

עוד שאלה תמוהה

אם אין ללקס שיער על הראש.... ומייקל רוזנבאום אמר שרוצים ממנו לפעמים לגלח את החזה.... סימן שאין ללקס שיער בכלל.... אז למה יש לו גבות?

sirexrv

New member
למה להרוס??

זה סידרה -מעין פנטזיה (לא, לא מדע בדיוני -בעצם אולי קצת) תראי כדי להנות, ולקבל מה שמציגים שם.... אין מה לחפש הגיון בכל פרק או סצנה (כי אין !) ללקס באמת לא אמור להיות שיער בכלל -אבל באמת, את רוצה לראות אותו, בלי שיער בכלל? כולל גבות? יאאק
בקיצור תהני במקרים של קומיקס או מדע בדיוני או פנטזיה וכו' אם כבר תחפשי את המשמעות של הסיפור לחיים....

yafufa88

New member
אולי הוא עשה השתלת גבות ../images/Emo6.gif

כי קרח עוד אפשר לסבול, אבל בלי גבות?! בעעעע

slayer510

New member
סתם איזה קטע../images/Emo58.gif

בפרק סוף העונה השישית כשלקס ניסה לברוח מהמעבדה והמשטרה עצרו אותו ואז השוטר אמר לו להסתובב או משהו כזה אז ראיתי בבירור את העיניים של לקס ויש לו עיניים ממש יפות, הוא נראה טוב יחסית לבן אדם קירח!!

sirexrv

New member
../images/Emo10.gif -לא יפה...

אני קירח... ואני לא בן אדם רע (-אני מקווה).... מה, יש סטיגמה ואני לא יודע עליה??? ובקשר לשאלה שלך השחקן הוא אחלה שחקן (ראיתי עוד סרטים שלו ואפילו קומדיה דבילית)..

slayer510

New member
לא, מה פתאום

לא אמרתי שאתה בן אדם רע!! אני ממש מצטער שזה יצא ככה, ממש לא התכוונתי להגיד את זה!! לפעמים אני בעצמי לא יודע מה אני אומר, אני מתנצל, אין לי שום סטיגמה על קירחים! וכן, גם אני ראית סרט אחד שהוא השתתף בו והוא נקרא "מפרקים את הבית" ושם למייקל היה שיער חום כזה! באמת שהוא אחלה של שחקן וכשהוא יעזוב את הסדרה זאת תהיה פשוט טרגדיה

sirexrv

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

קראתי כמה פעמים את מה שכתבת. ואפשר להבין את זה גם: שהוא נראה טוב (במראה), יחסית לאדם קריח (ועל זה אין לי מה להגיד כלום, כי על טעם וריח...).

:) הצחקתוני!

יש סטיגמה, היא נובעת מהניאו נאצים ומלקס, (ואולי גם מהפנים של פרס.) וסתם צחקתי איך שבתגובה מתחת הוא נלחץ..

Super Monkey

New member
התשובה היא ב"לואיס וקלארק":

בפרק אחד בלואיס וקלארק רואים איך קלארק מחזיק מראה ואז משתמש בראיית החום שלו בצורה מדוייקת ועדינה כדי להתגלח. כמו הסרת שיער בלייזר. אני מניח שבצורה דומה סופרמן יכול להסתפר ולקצוץ ציפורניים (מה שמסביר את התספורת הגרועה שלו...חח). אפשרות אחרת: ההורים שלו יכולים להשחיז את התער והמספריים על אבן קריפטונייט. אבקה דקיקה של קריפטונייט לא תעשה אותו חולה, אבל תספיק לתספורת וגילוח. מה שתמיד עניין אותי: איך זה חוץ מאיש אחד, אף רשע לא חשב להסתובב עם אקדח שיש בו קליעים מצופים קריפטונייט. מישהו רשע ורב עוצמה כמו לקס לות'ור המבוגר או ליונל לות'ור יכלו בטוח לייצר אקדח כזה.

slayer510

New member
השמות של הפרקים

נמצאים באתר tv.com כולל תאריכי שידורן בארה"ב וכולל תקצירים של כל העונות!! הנה קישור לשמות הפרקים(למטה)

למעלה