שאלהה בשבילכם..........

WdanaW

New member
וואייי כל הכבוד... ../images/Emo24.gif

יפההה...מעניין אם יש דרך נוספת לפתור את זה...

morosh1608

New member
פשששש

כל הכבוד!!! אני חושבת שמה שאמרת נכון, אבל נראה ביום ראשון..
יפה מאוד

Elanus

New member
זה לא נכון

אם עושים את מה שאמרת אז מקבלים 2 חבילות שבשניהם מספר שווה שלך קלפים הפוכים X בכל חבילה, אבל אף אחד לא מבטיח לך ש X שווה 10. תנסה ותראה.

ScF

New member
תשמע..

דבר אחד שאני לא אוהב זה שאנשים ישר כותבים דברים לפי שהם בודקים טוב טוב.. תשב תחשוב ואז תחזור.

Elanus

New member
הסבר

קודם כל אני בת... דבר שני אני מצטערת שפסלתי בצורה כזאת את הדרך שלך, למרות שכן בדקתי בעצמי וחשבתי, יכול להיות שאני טועה אז סליחה שהתבטאתי בצורה כזאת
הסיבה שאני חושבת שהדרך שלך לא נכונה, למרות שהיא מאוד חכמה ויצירתית ואהבתי אותה מאוד, היא בגלל שאני שמעתי ששאלו את החידה שאמרו שצריך שיהיה 5 קלפים הפוכים בכל חצי של החבילה. בדרך שלך בדרך כלל אין 5 קלפים הפוכים בכל חצי של החבילה אלה יותר ולכן היא לא נכונה. אבל יכול להיות שלא שמעתי נכון את החידה ואז הפתרון שלך נכון. בכל מקרה כן חשבתי על זה הרבה ואני מאוד אוהבת את הפיתרון שלך!

ScF

New member
תראי

אוקיי, קודם כל אני רוצה להתנצל על הדרך שתקפתי אותך. שנית את צודקת שבדרך כלל, וכמעט תמיד בדרך שלי הסכום של הקלפים ההפוכים לא יהיה 10(חוץ ממקרה 1 שבו מלכתחילה בזמן הפילו יהיו 5 הפוכים בכל צד) אבל בחידה לא נאמר מספר ההקלפים ההפוכים אחרי הפיצול, נאמר מספר שרירותי כלשהו על מנת שהחידה תהיה פתירה. יכול להיות שיש פתרון למה שאת רוצה אבל זה גדול עליי.

avneroth

New member
אני פתרתי

אחרי שהקלפים מעורבבים העיוור לוקח סכין שהיה לידו וחות ת'חבילה!!

S2M

New member
חחחחחח יפההה

אתה מה זה חכם חבל"ז....!\ חחח סתאאאאם.....

למעלה