שאלההההה

NGELA

New member
שאלההההה

אם אני עושה 2,5 יענו יומיים בסיס ו 5 בבית אני יכולה לקבל אישור עבודה?

praetor

New member
אני חושב שכן

בדרך כלל לא עושים בעיות עם אישורי עבודה. ידוע לי שנותנים אישור עבודה אוטומטית למי שעושה שבוע-שבוע, אז יכול להיות שגם לשתיים-חמש. שאלי את המש"קית ת"ש שלך.

NGELA

New member
לצערי...

לצערי הרב זה לא כל כך פשוט.... היא אמרה לי שצריך להביא המון אישורים וגם עושים ביקור בית וכל מיני שטויות... אני לא מבינה מה הקטע שלהם....

shiras

New member
ממש לא נכון

אין אישורי עבודה גורפים לכל מי שעושה משמרות. הצבא מאוד בררן במתן אישורי עבודה, על מנת לתת לאלו שבאמת צריכים ולא להפלות את אלו שלא עושים משמרות.

NGELA

New member
אבל...

אני לא מבינה מה הקטע... אני חמישה ימים בבית!!! אני לא עושה כלום... אני חייבת עבודה...

a_goa

New member
תקשיבו טוב...כל הזייני שכל פה...

כל חייל שהתפקיד שלו מוגדר כשבוע שבוע ,מקבל אישור עבודה אוטומטי!!! לגבי משמרות של 2-5 אני לא בטוח שמקבלים כי 2-5 עושים בדרך כלל בחמ"לים וצפתיות וזה תפקיד שמחייב להיות זמין בכל שעה של היום לגבי טבחים ומאבטחי מתקנים וכד´ שעושים שבוע שבוע כבר ציינתי שהם מקבלים אוטומטי...ואת כל זה כותב לכם אחד שמשתחרר בעוד חודש מהצבא ואח שלו טבח . לידעתכם אבי

shiras

New member
עם כל הכבוד לאחיך

אני מדברת מניסיון של קצת יותר מ-10 שנים. אז, שכל אחד יחליט מה נכון ומה לא. ואולי פשוט הכי נכון לשאול את ק. הת"ש

praetor

New member
דווקא יש

צריך רק להסתכל בפקודות. אפשר גם לשאול את מש"קית הת"ש. לא צריך לבצע בדיקות (מבחן הכנסות).

למעלה