שאלההההה

Let Me Be

New member
שאלההההה../images/Emo70.gif

אז בתור אחת שלא מעודכנת... הייתי מאוד שמחה אם מישהו היה מספיק נחמד בשביל לעשות לי סדר בבלאגן )ולא, לא מדובר בחדר שלי...
). העניין הוא כזה: איפה בריטני נמצאת בכל מיני מצעדים? איזה מצעדים? אנשים תענו לי זה לא פייר שרק אני לא בעניינים...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifהנה

(בטח יהיו כאלה שיענו לפני) בריטני מקום 43 בבילבורד, שזה דיי יפה יחסית לשיר חדש! בריטני מקום ראשון באמטיוי (נדב אומר שזה בכמות ההשמעות) ולגבי כל השאר אין לי מושג

TetiBETTY

New member
די יפה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה מעולה
ואת שואלת על המצעדים בעולם בכלל,או גם בתחנות רדיו האזוריות שלנו

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifזה דיי יפה

זה לא מעולה.. מעולה היה מקום 50 בשבוע הראשון
אבל השבוע השני מקום 43 זה יפה
לא מעולה, אבל בהחלט יפה

TetiBETTY

New member
לעלות 7 מקומות......

בשבוע,כשיש עוד 100 שירים מועמדים
זה מצויין
לפי דעתי...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאבל אם היא תתקדם באלו צעדים

בסופו של דבר היא תתקע לפני ה-10 הראשונים ואני מת לראות את בריטני בעשרייה הראשונה!

Let Me Be

New member
גם וגם...

אהא... וסופסוף אנחנו מדברות... שנים לא ראיתי אותך

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif

ברורררר
אבל אני לעומתכם אצטרך כנראה לברוח מביצפר.. אבל לא משהו רציני הליכה קצרה ולחזור..

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif חחחח..

ראיתי את הכותרת אז חשבתי שזה על הדיסקים.. טוף יאללה אני יצאתי להופעה BYE

i4britney

New member
המצעדים הם...

אז ככה אמר רק חלק מהמצעדים... ואלו המקומות: בילבורד-43 לשבוע שני זה בהחלט מעולה! אירופה- במצעד ההשמעות לא של ה-MTV אלא השמעות ברדיו היא מקום 1 השבוע והיא עקפה את השיר שהיה שבוע ראשון מקום 1 וירד למקום ה-2 בגלל שבריטני נכנסה והוא "where is the love". TRL אמריקה-מקום 1. TRL בריטניה-מקום 5. TRL גרמניה-מקום 1. קנדה- מצעד ההשמעות הקנדי ברדיו-מקום 1. יש עוד מלא ארצות בארה"ב ובשאר העולם שהיא במקומות מאוד גבוהים!!! בקיצור MATM ישתלט על תחנות הרדיו בעולם , בריטני עושה זאת שוב!

למעלה