שאך אחד לא יגיד לי

CANDY MAN

New member
ענבר לימד אותי את זה....

כששינוי נמנעת אז זה נוח לכם כי אתם נהנים להכפיש את המפלגה שמביסה אתכם... ואז, כשהעבודה נמנעת בתקציב (במקום להתנגד) ונמנעת בהצבעת חוק טל (למרות שהיא נגד) אז פתאום יש אפור ולא רק שחור ולבן - הצביעות אוכלת אתכם! אני רק מקווה שכאשר שינוי תיהיה שווה לכם בכנסת ונצטרך את הקולות שלכם כדי לצבור רוב לביטול חוק טל אתם לא תסגרו חשבונות מהבחירות ותצביעו נגד ביטול החוק.... מאד מקווה... כי אז בכלל המצביעים שלכם יעלמו עמוק לתוך שינוי... עמוק מאד!

La Gamba

New member
לא הבנתי

למה שאנשי שמאל יעברו לתוך מפלגה ימנית נוסחתית בשם שינוי? בכל מקרה, גם אני מקווה כך. אני גם מקווה ששינוי לא ילכו יותר מדי רחוק. (אחרי ביטול חוק טל, אחרי בטיול חוק משפחות ברוכות ילדים, אחרי חוק מימון הישיבות, אחרי ביטול ש"ס, מה תעשו? תתפזרו ותלכו הביתה? לא נראה לי)

Moledet972

New member
מה ימני בה מלבד הכלכלה?

האם פשרה בגולן וחלוקת ירושלים הפכו להיות חלק ממצע "ימני"?

CANDY MAN

New member
בררתי בקשר לעניין עם הגולן שלך...

קראתי כתבה על טומי לפיד שבה הוא אומר שבעניין הגולן הם ינסו להגיע להסכמה מפלגתית ואם הם לא יצליחו כל אחד יצביע ביד חופשית... לגיטימי ביותר לדעתי... למרות שאני חד וחלק לא חושב אפילו על החזרת הגולן או משהו בסגנון.

Moledet972

New member
ובמפלגתו של טומי, 2 אנשים

יתנגדו להחזרת הגולן, וכל השאר יתמכו.

CANDY MAN

New member
מפני ששינוי אינה ימנית...

האם ימין מוכן לדון בפשרה על ירושלים? האם הימין תומך בהקמת גדר? האם הימין בעד פינוי התנחלויות? האם הימין בעד מדינה פלשתינאית? (חוץ משרון) קל לך נורא לדבר שטויות מבלי לקרוא את המצע של שינוי אבל לפחות אל תפיץ את השטויות האלה... שינוי היא מפלגת מרכז! ואלוואי שכל מה שציינת היו הבעיות שלנו! יש לנו עוד אלף ואחת דברים לעשות פה וחוקים לחוקק פה כדי שנתחיל להיות מדינה דמוקרטית ולא פאשיזם מגעיל כמו שכופים עלינו ש"ס והחרדים... והעליבות והאימפוטנטיות של העבודה והליכוד!

La Gamba

New member
שינוי היא מפלגת מרכז ../images/Emo6.gif אהבתי

אפילו תושבי יש"ע (מה אני אגיד לך, שמאלנים משהו) מוכנים לדבר על גדר הפרדה. שינוי הם ממש עצובים, כי אין להם פיתרון למצב, הם מתנהגים כימין לכל דבר. (בעיקר כי הם לא ממש פועלים על פי מצעם) אני מסתכל על מעשי שינוי, ועל מנהיגה. מצעה לא משתקף במפלגה. "והעליבות והאימפוטנטיות של העבודה והליכוד!" על מה אתה מדבר, אתה צריך לדעת כבר שזה לא משפט. זה סתם צמד של מילים שלא אומרת דבר, זה משפט סתמי,ף בלתי מובן, שלא קשור לדבר.

CANDY MAN

New member
תחשוב לבד מה זה אומר...

מאז ימי רבין כלום לא זז פה, הכל תקוע והכל מסריח! הכל בגלל ששום ממשלה, לא שמאל ולא ימין יכולה לקחת החלטה גורלית! פעם אם היו מחליטים לעשות משהו אז היו מבצעים אותו כי חייבים ואז היו מתמודדים עם התוצאות לטוב ולרע! (הפצצת הכור בעירק לדוגמא!) אם צריך להיפרד אז היו צריכים להיפרד! ואם צריך להילחם בטרור ולכבוש את השטחים אז לא היו צריכים לחכות ל-500 הרוגים כדי לעשות את זה! כשכל אחד מהצדדים מעדיף לתת לעניינים לזרום במקום לקבל החלטות זאת אימפוטנטיות! שינוי מתנהגת כמו מפלגת מרכז לכל דבר... כשיש החלטות קיצוניות של הימין היא תיהיה שם כדי למנוע אותם! וכך גם החלטות קיצוניות של השמאל! איזה בדיוק תושבי יש"ע מוכנים לדבר על גדר? אה? וחוץ מזה, מה אם שאר הדוגמאות? ממש ימנים... אתה מדבר שטויות... שינוי היא מפלגת מרכז והדעות שלה מבטאות זאת, רק הדרך שלה היא דרך ביניים שאפשר לעשות איתה משהו... כל דרך אחרת נועדה לכישלון משום שהעם חצוי באמצע פחות או יותר!

למעלה