שאילתה חומרית

• פותח הנושא godzy
  • פורסם בתאריך

godzy

New member
שאילתה חומרית

פשוטו כמשמעו, איפה לעזאזל אני משיג ספוג/גומיאוויר נורמלי בירושלים? או בכל מקום אחר אם כבר. ואיך אני מוצא את הפרטים של מי שמתנדבים אצלו לשירות מורדור, או כל רשע (מנחים) אחר. (למרות שמורדור יותר מגניבה)

Othian

New member
מחזק את דבריו, ומוסיף

מישהו יודע היכן ניתן להסיג את "בד ניילוני" - הסוג שאיתו עוטפים אתרי בניה\משאיות ? או סוג אחר של חומר "בדי" זול מאוד ?

vergan

New member
גומאוויר וכו´

חנות לחקלאות לחומרי חשמל בACE וחנויות דומות (אייס יקר מדי לכי לחנות ישראלית) חנויות של בנייה לכי לאזור תעשייה.... או יש כזה דבר מגניב ספר מיסתורי שחיצהו צהוב וחיצהו לבן ´ספר טלפונים´ אומרים שבספר יש את המפה או המספר טלפון של החנויות המיסתוריות הללו.... אבל זיכרי: some books shouldn´t be opened without fear

godzy

New member
ספציפי

אתמול הייתי בACE ובחנות מזרונים/רפדיה, שלשום הייתי בהום סנטר. ACE דווקא יותר זולים אבל יש פחות מבחר. בכל מקרה לא מצאתי גומי/ספוג מתאים. בבקשה אם למישהו יש חנות ספצפית שבה יש נא לפרסם כך שבאופן סופי יהיה מקום ידוע שממנו יהיה אפשר להשיג חומרים.

asshole

New member
בת"א והרצליה...

בת"א ישנה חנות בשם ורטהים (או משהו כזה), זה נמצא בחלק הקרוב יותר לאלנבי. בהרצליה מול רחוב קסם (אולפני הרצליה),בהיותי זקן וסנילי אני לא זוכר את שם החנות.... מעבר לזה בכל טמבור יש גומאויר!

Sern

New member
החנות בהרצליה...

החנות בהרצליה שאתה מתכוון אליה היא עמנואל שלם. חנות מצויינת עם הרבה מבחר, והיא מאוד זולה... מה שכן, שירות הלקוחות שם הוא... בוא נגיד קצת פחות.
אם אתם רוצים לקנות שם משהו, עדיף לא לבוא עם שאלות. הרבה מהמוחרים לא ממש יודעים עברית, או "איזה חומר צריך כדי להכין חרב מרופדת"... אבל אם באים לשם ואומרים "אני צריך X מטרים של מוט פלדה מגולבן", אז היא אכן מצויינת. זהו. ארם.

סילבן

New member
אולי

ישנה חנות מזרנים בככר ציון (רחוב הנביאים, למעשה), ואני חושב שנמצא שם רפוד מתאים (למטה-קרב לפחות).

godzy

New member
רזולושן

נראה לי הגיוני וסביר לבקש מהאמותה/האחווה לפרסם שמות וכתובות של מקומות בהן אפשר לרכוש חומרי בניה לנשקי ספוג בטוחים,בטיחותיים, וחוסכי כאבי ראש משפטיים. thous in favor, say I.

ריכוז כתובות להגת חומרים

בהקשר הזה - זו אכן אחת מהפעולות שהוחלט עליהם ב´האחווה´. ולכן, להלן המכרז הפתוח: כל מי שיודע על מקום להשגת חומרים:
בד
עור
דבק, דבק-חם, דבר-מגע
פיברגלס
PVC
גומאוויר
ספוג
פוליאתלן-מוקצף (ספוג הי-טק)
גפה/דקט-טיפ/סרט-חבלה
איזולירבנד נא לשלוח הודעה אלי, או במייל([email protected]) או בהודעות אישיות דרך פורום זה. בהודעתכם - אנא השתדלו להכיל כמה שיותר מהפרטים הבאים: (הערה:חנות, מפעל, מוכר - כולם להלן - ´הספק´)
החומר המסופק
שם הספק
כתובת הספק
טלפון הספק
מחיר (אם זה רק לבוא ולקחת - יש לציין זאת במפורש)
הערות. ארכז במאמר את כל ההצעות, ואגישם לפרסום באתר האחווה.

Umrug

New member
THE BIG SECRET

I have no time to write now, but the word you use everywhere, that ugly word "buy" offends me. Most materials cost unreasonably lot, so we could spend that money on something else (mmmm... alcohol, for example
)So the question "Where can I find that thing they use in buildind" has very obvious answer ON THE BUILDING SITE. I´m not calling to everyone to just go and steal everything they need, but know that such a way exists. For example, allmost everything (I mean it) can be possessed on temporary conditions from an IDF. They have lots of junk they never use or throw away. o That goes particullary to the thermoammortization foam - it is much easier to "find" than to buy - if you take 2 meters from their 3 km. the builders are not likely even to notice. o .... Yes, I do realize I´m a bad boy

ובכן...

אני מצטער, אך בתור פעיל של גוף חוקי אני לא יכול אפילו לתמוך ברעיון הגנבה. יש מספיק אתרים בהם ניתן להשיג חומרים בחינם גם מבלי לגנוב. חוצמזה - למה אתה ממהר להיפגע? הרי מופיע שחור על גבי כתוב:
מחיר (אם זה רק לבוא ולקחת - יש לציין זאת במפורש)

סילבן

New member
אתה חייב למחוק בלא דיחוי את הודעתו!

מדובר בשדול לגניבה מגופים פרטיים ומצה"ל (אל תגידו שאמרתי לגנוב, אבל תדעו שהאפשרות קיימת). לא, האפשרות אינה קיימת במדינת חוק.

Umrug

New member
Agree

Please remove my previous message. Please don´t forget it. Picking up a junk is not a crime. OK, it is not allways crime
o

the off player

New member
סדנאת חרבות!

להלן הסדנאות המופקות על ידי האחווה בחודש מאי: בתאריך 6.5.02 יום ב´ בשעה 18:00 תתקיים סדנאת חרבות מגולפות ספוג.את הסדנה ינהל אמיר ארד ותוסבר בה דרך יצירת חרבות ספוג מגולפות. חרבות ספוג מגולפות ידועות ברמת בטיחות גבוהה תוך שמירה על מראה ריאליסטי של נשק. כל משתתף ייצר לעצמו חרב ספוג מגולפת. מיקום הסדנה יפורסם למשתתפים. עלות הסדנה כ-40 שקלים. מס´ מירבי של משתתפים בסדנה- 12. בתאריך 11.5.02,מוצאי שבת שעה 20:00 תתקיים סדנאת חרבות מגולפות ספוג.את הסדנה ינהל זיו גפן ותוסבר בה דרך יצירת חרבות ספוג מגולפות. חרבות ספוג מגולפות ידועות ברמת בטיחות גבוהה תוך שמירה על מראה ריאליסטי של נשק. כל משתתף ייצר לעצמו חרב ספוג מגולפת. מיקום הסדנה יפורסם למשתתפים. עלות הסדנה כ-40 שקלים. מס´ מירבי של משתתפים בסדנה- 12. בתאריך 20.5.02 יום ב´ תתקיים סדנאת לחימה תיאטרלית. את הסדנה יעביר אסי פלטו,מטרת הסדנה- הכנסת אלמנטים של משחק תפקידים לקרב. בסדנה יתקיימו קרבות תירגול. כל משתתף מתבקש לדאוג לכלי נשק.יש לציין מראש אם אין ברשותכם כלי משחית כלשהו להערכות המארגנים. עלות ההשתתפות 15 שקלים(לחברי העמותה למשחקי תפקידים-10 שקלים) מס´ מירבי של משתתפים בסדנה- 15. * ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש. * ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש. * ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש. * לרישום ופניות יש לשלוח הודעה הכוללת שם,גיל ומס´ טלפון לחזרה לכתובת: [email protected]. בברכת הנאה והנעה לינור והשליץ.

Gills

New member
אבל למה?

לא נענו מספיק אנשים אפילו לסדנא אחת? חבל, זה נשמע מעניין.

the off player

New member
אה,סליחה...

רק סדנאת החרבות ב-6.6 בוטלה. כל השאר יתקיימו ברמת וודאות טובה.

למעלה