שאילתה חומרית

• פותח הנושא godzy
  • פורסם בתאריך

Gills

New member
התכוונת 6.5, נכון?

ואם ככה אז לא משנה- נרשמתי לשבת, אם קיבלתם את הe-mail שלי.

hsotrt

New member
אם כבר דיבורנו בחומרים...

למה לקנות ולבזבז כסף על חומרים כאלה???? אני, כחבר באירגנון לשמרית הסיבה משתמש לבניית הנשק והשיריון שלי בחלקים ממוחזרים לגמרי. למשל לא מזמן בניתי לאירועי עכו קשת ארוכה יפיפיה ממקל פלסטיק חלול גמיש, טייץ בשביל המייתר, כמה שרוכים מהנעליי הצבא של אחיובשביל היופי גם עקרתי מכורסא ישנה את הידיות ומיסמרתי היטב. ככה צריך!! (אני אצלם בקרוב ואפרסם...) שי והמיחזור שלו...

כל הכבוד!

אשמח את תכתוב מאמר על שמישות חומרים ממוחזרים. אני מעוניין לפרסם מאמר כזה.

כנ"ל

השבוע אנחנו מסיימים תאטרון (הפקות י"ב) אני יודעת שמלא בדים וחומרים עוברים אליי בסוף השבוע אחרי שאנחנו מסיימים להופיע yay me! I´m finalyl gonna have a new dress! למרות שבשבת שוב עם זו שכולם ראו... oh well

hsotrt

New member
אאאאווווו....

בדים..... אני גם אבקש מהתיאטרון שלנו לתרום... והמאמר כבר בכתיבה, חשבתי שתבקש...

אפשר גם

ללכת למגמות אופנה התחלתי סתם לשוטט בביה"ס (הכריחו אותנו להיות שם עד 11 אצמול.. poit!) יש ה-מ-ו-ן מקומות שאפשר למצוא דברים מדהימים באיכות מעולה, ולא לשלם (או לשלם טיפונת...) Open your eyes...

טוב מאד!!נא לרכז את הדברים במסודר.

על מנת שהמידע יוכל להועיל באמת, נא לרכז את הדברים במסודר:
החומר המוצע
שם וכתובת המוסד/המקום
איש קשר - אם יש
"שעות-קבלה" בהן נוח ל´בעל-הביית´ למסור את החומרים ......קרוב לוודאי שיהיו מקומות שלא יתאים לבעל-הביית שיבואו אליו שחקני-תפקידים כל הזמן בבקשת חומרים, לכן, ניתן לסכם על שעה מסויימת ביום מסויים בחודש או אפילו בשבוע, שבו יוכלו הפעילים לגשת ולקחת את החומרים המוצעים. אם אין ביכולתכם להשיג את הפרטים כך - אנא, צרו איתי קשר, ואני אדאג למו"מ מסודר עבור הקהילה, ע"י נציג ´האחווה´, וארכז את הפרטים עבור הפעילים.

חנות יד שנייה ביהוד

יש שם בגדים מ-ה-מ-מ-י-ם!!! רק 2 ש"ח לכל פריט הכתובת: מול בית הנוער הישן יהוד

החנות פתוחה

ימים א-ה, מ10 עד 13, ומ16 עד 19 יום שישי סגור ואני לא זוכרת את השם אבל כולם פה מכירים אותה, ואפשר לשאול משהו ברחוב בלי בעיה

Umrug

New member
who is teaching? o

A question: who is the man that will teach artistic fencing? What sprots he is practicing, where did he learn to do that and so on. Just interesting what kind of folk we have here. o

למעלה