שאילון

BaBy LiS

New member
שאילון

שאלון מעצבן את מי אתם הכי אוהבים מהמין השני (חובה לענות על שאלה זו)? עד איפה הייתם הולכים אחרי הבן אדם הזה? מה הכי מחרמן אותכם אצל אותו בנאדם? מה הייתם רוצים עכשיו שהבנאדם שאותו אתם אוהבים יעשה בשבילכם? ברגע זה מה הדבר הכי מעליב ופוגע שאותו בנאדם עשה לכם? מה הייתם משנים אצל הבן אדם הזה? מה אתם הכי אוהבים אצל הבנאדם הזה?

sh53

New member
ליסה בסוף תעשי ילדים בפורום באמת../images/Emo6.gif

את מי אתם הכי אוהבים מהמין השני (חובה לענות על שאלה זו)? דרור. עד איפה הייתם הולכים אחרי הבן אדם הזה? עד המיטה
ברצינות - לא אעבור עבירות פליליות, אבל מצד שני אהיה מוכנה לוותר המון בשבילו, אך לא עד כדי ביטול עצמי כך שלא תשאר שום שושי ואני אהיה "הצל" של דרור. מה הכי מחרמן אותכם אצל אותו בנאדם? כשהוא מלטף אותי. מה הייתם רוצים עכשיו שהבנאדם שאותו אתם אוהבים יעשה בשבילכם? ברגע זה שיהיה כאן מספיק, הייתי מנשקת אותו ולא מפסיקה. מה הדבר הכי מעליב ופוגע שאותו בנאדם עשה לכם? ויייי איזו שאלה. יש איזה משהו, לא התכוונתי לספר ואז הוא אמר לי אני מבקש שתאמרי לי שלא תספרי את זה לאף אחד, אמרתי לו מה אתה חושב שהייתי מספרת את זה? אז הוא ביקש ממני לומר לו את זה במילים שאני לא אספר את זה לאף אחד. בהתחלה מאוד נפגעתי, אבל אחרי שחשבתי (באהבה גם מוותרים המון) אז הבנתי שלו זה מאוד חשוב לשמוע את המילים עצמן. מה הייתם משנים אצל הבן אדם הזה? לא רוצה לשנות אנשים, לכל אדם יש את הזכות להיות כמו שהוא. מה אתם הכי אוהבים אצל הבנאדם הזה? את הסבלנות שלו, לפעמים כשקשה לי, רע לי ואני ממש מתפרקת - יש לו סבלנות להקשיב והוא מקשיב ולא אומר די נמאס לי (זה נשמע כל כך פשוט - כשאוהבים אז מקשיבים אחד לשני לא? אבל אנו בני אדם, האם לא קורה לכולנו שאין לנו כבר עצבים לכלום?).

BaBy LiS

New member
מזה?!!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא לא נראה לי מבחוץ חחח

תות15

New member
..

את מי אתם הכי אוהבים מהמין השני (חובה לענות על שאלה זו)? תם עד איפה הייתם הולכים אחרי הבן אדם הזה? עד המוות מה הכי מחרמן אותכם אצל אותו בנאדם? הכל מה הייתם רוצים עכשיו שהבנאדם שאותו אתם אוהבים יעשה בשבילכם? ברגע זה יקבל אותי מה הדבר הכי מעליב ופוגע שאותו בנאדם עשה לכם? זה לא משנה מה הייתם משנים אצל הבן אדם הזה? כלום מה אתם הכי אוהבים אצל הבנאדם הזה? הכל

דנטל

New member
ישששששששש שאלון

את מי אתם הכי אוהבים מהמין השני (חובה לענות על שאלה זו)? אוף, שאלה מבאסת. כרגע זה מישהו שאני נורא משתדלת לא להתאהב בו וזה ממש קשה. עד איפה הייתם הולכים אחרי הבן אדם הזה? בגבול יכולתי, הייתי עושה כל מה שצריך בשביל שיהיה מאושר. מה הכי מחרמן אתכם אצל אותו בנאדם? הבטן שלו. מה הייתם רוצים עכשיו שהבנאדם שאותו אתם אוהבים יעשה בשבילכם? ברגע זה. יגע בי. מה הדבר הכי מעליב ופוגע שאותו בנאדם עשה לכם? שהוא לא לוקח ברצינות את הפוביה שלי מג'וקים. מה הייתם משנים אצל הבן אדם הזה? שיהיה כזה שלא אתאהב בו. מה אתם הכי אוהבים אצל הבנאדם הזה? הכל.

spiritspirit

New member
אני../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את מי אתם הכי אוהבים מהמין השני (חובה לענות על שאלה זו)? איתי
עד איפה הייתם הולכים אחרי הבן אדם הזה? סוף העולם.
מה הכי מחרמן אותכם אצל אותו בנאדם? |הכל|
מה הייתם רוצים עכשיו שהבנאדם שאותו אתם אוהבים יעשה בשבילכם? ברגע זה. יפסיק להיות במצב |עסוק| במסנג'ר ( חה חה חה
) .. שיאהב אותי כמו שאני אוהבת אותו
מה הדבר הכי מעליב ופוגע שאותו בנאדם עשה לכם? שום דבר רע, מה הייתם משנים אצל הבן אדם הזה?
לפעמים הוא קצת עצוב, שיהיה רק שמחחחחחחח
מה אתם הכי אוהבים אצל הבנאדם הזה? הכל . שזה כולל הכל.

hagaiad

New member
אין לי כל כך מה לענות

את מי אתם הכי אוהבים מהמין השני (חובה לענות על שאלה זו)? אהבתי לא מעט, אבל עכשיו אני מחפש את האחת והיחידה כל שאר התשובות כבר לא רלווטיות

sh53

New member
מחפש את האחת והיחידה?

אתה יודע, לפעמים לכל אדם יש יותר מבחורה אחת שמתאימה לו. אולי לפעמים כשמחפשים את האחת והיחידה לא שמים לב שהיא בעצם כל כך קרובה? לפעמים אנשים מחפשים את האחת והיחידה והם מפספסים אהבות בדרך, שאולי לא 100% אהבה מושלמת (יש דבר כזה בכלל? אני לא חושבת), אבל בראש "מסתובבת" לה דמות של האחת והיחידה והמושלמת, הם לא מוכנים להתפשר ואז נשארים לבד. אז מי זאת האחת והיחידה בשבילך? מה אתה מחפש בבחורה? מה אתה לא תוכל לסבול אצל בחורה?

hagaiad

New member
קודם כל שיהיה לה לב טוב

שתהיה נחמדה, אחת שכיף לדבר איתה ולהיות איתה חוץ מזה גם היופי חשוב זה בערך העיקר שאני מחפש, לא צריך כישורים מיוחדים רק שלא תהיה גם פקאצה מתלהבת

sh53

New member
יש פה המון בנות נחמדות בפורום

בטח יצא לך לקרוא בפורום, חוץ מזה שתמיד אפשר להתחיל בשרשור תמונות בפורום.

למעלה