שאילה

שאילה

אני די נמשך לנשים רק שלפעמים יש גברים חתיכים שבא לכם ליהנות איתם להתנשק איתם האם זה אומר שאני דו???אגב אני נמשך לחתיכים אני די חמוד יש מישו חמוד שגם נמשך או שזה תופעה של מכוערים שבנות דוחות??

shaharola2

New member
ברוך בא ../images/Emo24.gif

רק אתה יכול להחליט אם אתה דו או לא, זה משהו שהוא מאוד אישי ומאוד אינדיבידואלי...
אני לא חושבת שבנים שבנות דחו אותם הולכים להתנחם אצל בנים אחרים (למרות שאני לא יכולה לשלול את האופציה...), אני אישית מכירה הומואים ממש חמודים, הקטע של חמוד או לא לא ממש קשור לפי דעתי... בהצלחה בכול מקרה

SSAAMMEEYY

New member
משיכה ל2 המינים

נקראת "ביסקסואליות" לא משנה באיזה צורה או אופן. אני רוצה להתעלם מהשורה האחרונה אבל אני יענה לך בכל זאת. אופן המראה שלך, לא משפיע על המיניות שלך אין סיבה שגבר ימשך לבנים כי "בנות לא רוצות אותו" אין לי מושג מאיפה הבאת את המיתוס הזה, אבל זה לא קיים. לפחות לא לפי מה שידוע לי. ובטח שגבר לא יכול להפסיק להימשך לבנים כשמישהי אומרת לו שהיא רוצה אותו. משיכה מינית היא דבר מולד (או לפחות משהו שנקבע בגיל מאוד מאוד צעיר)

לא דיברתי על עצמי

התכונתי שלפי מה שנראה ואיך שהמון בנים הומאים שהכרתי זה נראה שבנות דחו אותם לכן הם בקטע של בנים כי הם היו מכוערים אין דו יפים???

SSAAMMEEYY

New member
גם אני לא דיברתי עליך

תקרא שוב ותבין שדיברתי במובן כללי

Blackice

New member
יש בי יפים ויפות...

לא חסרות שחקניות\זמרות בי יפהפיות, ותוכל למצוא גם כמה בנים ברשימה (במיוחד מעידן הגלאם רוק, אבל לא רק). היו לי חברות מאז שאני זוכר את עצמי (וגם לפני) ולא ממש קרה לי שבנות דחו אותי.. זה לא הפריע לי להתעניין בבנים, או להגדיר את עצמי בתור בי... אגב, לגבי השאלה שלך- אתה זה שקובע. רק אתה יכול להרגיש האם העניין שלך בבנים הוא גובל בסקרנות קטנה אבל אתה בגדול אדם של נשים, ואתה לא יכול לראות את עצמך עושה יותר דברים עם בנים או מתאהב בבנים- או שיש לך משיכה מספיק משמעותית שיכולה לשנות את הגדרת הנטייה המינית שלך.

למעלה