שאהיד על הכביש

samata

New member
שאהיד על הכביש

אני מניח שחלק מכם יפקפק בסיפור, אבל זה משהו שקרה לי לפני 30 דקות (בתוספת ליום מסריח שנגמר בניצחון של צרפת
). אני ושני חברים שלי חזרנו מהמסעדה שבה ראינו ת'משחק ונסענו על כביש בין עירוני (כביש ביל"ו-חולדה למי שאולי מכיר). בשלב מסויים יצאתי לעקיפה אחרי עוד אוטו שגם כן יצא, ומאחורה אני קולט בערך במרחק של 50 מטר אופנוע (500 סמ"ק נדמה לי) שטס. אחרי שהוא התקרב אליי הוא התחיל לצפור כמו משוגע, ואני לא הלכתי איתו ראש בקיר וסטיתי קצת מהנתיב כלפיי ימינה (הוא נסע על השול השמאלי בנתיב השמאלי) כדי שהוא יעקוף וכדי לא לנסוע עם אופנוע שצמוד לי לתחת. פתאום אני קולט את האופנוע נצמד אליי, והמפגר הזה (או שהוא באמת ובתמים הבנאדם הכי אדיוט עלי אדמות או שהוא היה שיכור/מסומם...אני נוטה לאופציה הראשונה) פשוט הוזיז את הרגל הימנית שלו מהאופנוע - ובעט לי במראה (הכל במהירות של בערך 90-100 קמ"ש). עשיתי פרסה אחרי כמה זמן ומצאתי את המעטפת של המראה על הכביש, ובמזל לא קרה כלום מלבד כמה סריטות והצלחתי להרכיב אותה ידנית. עכשיו מה מביא לעזעזל בנאדם שנוסע על אופנוע כבד להוריד את הרגל ממנו ולבעוט במהירות כזאת ברכב ליד?! כל המזל שלו התבזבז בזה שהאופנוע לא סטה, כי אם זה היה קורה אז אין לי ספק שהוא היה נמרח על הכביש או על מעקה הבטיחות (ואז על הכביש). הסיפור הזה נגמר איכשהו בשלום (לצערי לא רשמנו את המספר שלו...לא יכולנו פשוט כי היינו אני והחברים שלי בהלם ממה שקרה) והבנאדם לא הגיע ל"קפלן"...וכמובן שבערך 10 שניות אחרי שהוא נעלם הגיע מהכיוון הנגדי ניידת...רק באיחור קל

C T S

New member
חחח איזה אדיוטים אנשים.. היית נותן

לו צפירה חזקה היה עף בחזרה לצד השני של הכביש השרמוטה

Daemonlior

New member
ג'יי!! ../images/Emo4.gif

וכל זה תוך כדי העקיפה?! אחד המקרים היותר מוזרים ששמעתי..

wil

New member
תנסה לחשוב אם עשית לו משהו רע לפני

כן. לא שזה מצדיק את ההתנהגות החוליגנית והמסוכנת שלו - אבל זה מסביר.

רן88

New member
אתמול בדרך חזרה הבייתה אופנוע

כמעט נכנס בי. האידיוט עבר ברמזור אדום מלא, הרמזור שלו היה אדום לפחות ל-5 שניות (הסתכלתי על הרמזור שלו כי אני יודע שכשהוא אדום אז בד"כ שלי ירוק) לפני שהוא הגיע לצומת. אני חיכיתי לרמזור שלי (לפנייה שמאלה) שיהיה ירוק, כשהוא התחלף התחלתי לפנות ופתאום אני רואה את האופנוען האדיוט הזה נוסע וכמעט נכנס בי. למזלו בעיקר, זה לא קרה. באמת אנשים מטורפים נוהגים בכבישים האלה.

Krishi

New member
היית צריך להוריד אותו באותה השניה

חוצפן! מה הוא חושב לעצמו?!

Krishi

New member
לא בהכרח..

תמיד אפשר להגיד שהמטורף טס על הכביש, ניסה לעקוף מאחורי השוליים בזמן שהבחור שלנו עבר לנתיב השמאלי ואז האופנוען התנגש בו ועף קיבינימט

Krishi

New member
בוא נראה..

אנשים נפלו מקומה 10 ונשארו חיים אנשים נדחסו מתחת למשאיות ונשארו חיים.. אנשים נרמסו מתחת לבתים אחרי רעידות אדמה... אז אל תגיד לי שלעוף מאופנוע ב-100 קמ"ש זה 100% מוות

lsd500

New member
איך אתה משווה

רמיסה מתחת להריסות של רעידות אדמה? בנאדם יכול להימצא בכיס אויר ללא רמיסות כך שיישאר חי. 10 קומות? אולי 4. לעוף מאופנוע במהירות אופקית של 100 מ\ש זה אולי לא מוות, אבל כשכל השרירים נשברים ואתה משותק לכל החיים, הייתי מעדיף למות כבר...

ChilD SouL

New member
מסכימה עם זה שעדיף להיות כבר מת

מאשר להיות נכה\צמח וכו'.

lsd500

New member
חחחח זהו...

פעם היינ באיזו הרצאה במכון וייצמן.. אז הפרופסור שואל אותנו ככה: אם אתם נוסעים בכביש דו סטרי בלילה במהירות 100 קמ"ש ואתם רואים שבאה מולכם משאית במהירות גבוהה ואין אפשרות לסטות או לברוח. מה תעשו? תרדו ל-60 קמ"ש או תשארו ב-100? כולם ענו:"נוריד ל-60".. הוא אמר: אני הייתי מגביר ל-160".. אני מעדיף למות מאשר להיות משותק... עצוב אבל אמיתי

Krishi

New member
אתה היית מעדיף למות...

אני הייתי מעדיף שהוא יהיה משותק כי מבחינה משפטית זה פחות גרוע ממוות. וככה גם יתייחסו לזה קצת יותר בקלות כשזה מקרה של פציעה ולא של מוות ולא יתחקרו את זה יותר ממה שצריך...

למעלה