שאהיד על הכביש
אני מניח שחלק מכם יפקפק בסיפור, אבל זה משהו שקרה לי לפני 30 דקות (בתוספת ליום מסריח שנגמר בניצחון של צרפת
). אני ושני חברים שלי חזרנו מהמסעדה שבה ראינו ת'משחק ונסענו על כביש בין עירוני (כביש ביל"ו-חולדה למי שאולי מכיר). בשלב מסויים יצאתי לעקיפה אחרי עוד אוטו שגם כן יצא, ומאחורה אני קולט בערך במרחק של 50 מטר אופנוע (500 סמ"ק נדמה לי) שטס. אחרי שהוא התקרב אליי הוא התחיל לצפור כמו משוגע, ואני לא הלכתי איתו ראש בקיר וסטיתי קצת מהנתיב כלפיי ימינה (הוא נסע על השול השמאלי בנתיב השמאלי) כדי שהוא יעקוף וכדי לא לנסוע עם אופנוע שצמוד לי לתחת. פתאום אני קולט את האופנוע נצמד אליי, והמפגר הזה (או שהוא באמת ובתמים הבנאדם הכי אדיוט עלי אדמות או שהוא היה שיכור/מסומם...אני נוטה לאופציה הראשונה) פשוט הוזיז את הרגל הימנית שלו מהאופנוע - ובעט לי במראה (הכל במהירות של בערך 90-100 קמ"ש). עשיתי פרסה אחרי כמה זמן ומצאתי את המעטפת של המראה על הכביש, ובמזל לא קרה כלום מלבד כמה סריטות והצלחתי להרכיב אותה ידנית. עכשיו מה מביא לעזעזל בנאדם שנוסע על אופנוע כבד להוריד את הרגל ממנו ולבעוט במהירות כזאת ברכב ליד?! כל המזל שלו התבזבז בזה שהאופנוע לא סטה, כי אם זה היה קורה אז אין לי ספק שהוא היה נמרח על הכביש או על מעקה הבטיחות (ואז על הכביש). הסיפור הזה נגמר איכשהו בשלום (לצערי לא רשמנו את המספר שלו...לא יכולנו פשוט כי היינו אני והחברים שלי בהלם ממה שקרה) והבנאדם לא הגיע ל"קפלן"...וכמובן שבערך 10 שניות אחרי שהוא נעלם הגיע מהכיוון הנגדי ניידת...רק באיחור קל
אני מניח שחלק מכם יפקפק בסיפור, אבל זה משהו שקרה לי לפני 30 דקות (בתוספת ליום מסריח שנגמר בניצחון של צרפת