שאאווה.
B Blue Pencil New member 19/2/07 #2 ראשונהD: למישהי יש את הבייס הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=94156084 שמור על המחשב במקרה? תוודה:]
ראשונהD: למישהי יש את הבייס הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=94156084 שמור על המחשב במקרה? תוודה:]
W Winter Blue1 New member 19/2/07 #3 במקרה, יש לי אבל זה רק שלושת אלו... יכול להיות שיש לי גם את השאר. אם תרצי אני אבדוק לך
פ פרה מעופפת Oo New member 21/2/07 #4 ../images/Emo80.gifאההה עזרה! ;-; ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*צומי* עשיתי את הדבר הזה לפני המון זמן, ולא כתבתי מאיפה הבייס (בחוכמתי הרבה) ו..ו.. באלי להמשיך אותי (אבל מה הטעם להמשיך בלי לשים אותה בשדחם כדי לקבל תגובות? ;- אסגוד לזאתי שתעזור לי.
../images/Emo80.gifאההה עזרה! ;-; ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*צומי* עשיתי את הדבר הזה לפני המון זמן, ולא כתבתי מאיפה הבייס (בחוכמתי הרבה) ו..ו.. באלי להמשיך אותי (אבל מה הטעם להמשיך בלי לשים אותה בשדחם כדי לקבל תגובות? ;- אסגוד לזאתי שתעזור לי.
ח חמצמצה New member 22/2/07 #6 תמשיכי אותה!!!!!!! אין לי מושג מאיפה הבייס, אבל פשוט תצלילי את השיער, הצורה שלו ממש ממש יפה:} והבייס נורא יפה^^ היא תהיה נורא מיוחדת3>
תמשיכי אותה!!!!!!! אין לי מושג מאיפה הבייס, אבל פשוט תצלילי את השיער, הצורה שלו ממש ממש יפה:} והבייס נורא יפה^^ היא תהיה נורא מיוחדת3>
D dinora12 New member 24/2/07 #10 ../images/Emo210.gifאיזושהן הערות../images/Emo35.gif ואתם רואים רק את החלק של הראש, כי זו דולי של מיס דוליז ואני לא רוצה שתראו אותה עדיין אז אם יש הערות רק למתאר של השיער אשמח לדעת ^-^ די נחמד יצא לי המתאר, אבל אני בטוחה שאפשר לשפר אותו, אז כל תגובה בונה תעזור לי מאוד, תודה מראש ^-^
../images/Emo210.gifאיזושהן הערות../images/Emo35.gif ואתם רואים רק את החלק של הראש, כי זו דולי של מיס דוליז ואני לא רוצה שתראו אותה עדיין אז אם יש הערות רק למתאר של השיער אשמח לדעת ^-^ די נחמד יצא לי המתאר, אבל אני בטוחה שאפשר לשפר אותו, אז כל תגובה בונה תעזור לי מאוד, תודה מראש ^-^
T TheWingedPig New member 24/2/07 #12 המתאר אחלה אחלה אחלה ואפשר תמיד להוסיף איזה אביזר לראש (כתר, קשת, סיכה).
נ נושיfay New member 27/2/07 #14 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif*בתקווה שמישהו עוד מסתכל פה בסוף הדף..@.@* עשיתי דולי חדשה ורק עכשיו נזכרתי שאין לי מושג ירוק מאיפה הבייס, אז אתן מוזמנותלעזור לי..TT אגב בייס מדהים ואני כיסיתי את הדבר הכי יפה בו את העיניים..XP
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif*בתקווה שמישהו עוד מסתכל פה בסוף הדף..@.@* עשיתי דולי חדשה ורק עכשיו נזכרתי שאין לי מושג ירוק מאיפה הבייס, אז אתן מוזמנותלעזור לי..TT אגב בייס מדהים ואני כיסיתי את הדבר הכי יפה בו את העיניים..XP