שאאאלום!!!

offspringer

New member
אני פאנקיסט מאגניב וקשוח

על תתעסקו איתי כי אני לא רואה MTV

offspringer

New member
זה שבט אינדיאני

שנכחד, ככה הם היו מסתפרים, יש סרט כזה המוהיקאי האחרון או משהו כזה. וזאת פוזה לכאלה שבטוחים שהם מגניבים ושהם עצמם ושכל מי שלא דופק פוזה הוא פוזר

pikitup

New member
ברור..

זה גם אות הזדהות לאינדיאנים שגורשו מאדמתם בכוח

OPERATi0N_iVY

New member
מוהיקן

מוהיקן מסמל שאתה לא שם זין... כמו כן, כולם יודעים שפאנקיסטים לא מתקלחים ושונאים ניקיון כי להיות נקי זה בעצם אומר שאתה נכנע למה שהחברה דורשת ממך, וכך, החלו הפאנקיסטים לעשות תספורות בטייל "מברשת", כשהם מתכוונים למחות נגד הנקיון בכך שהם מוציאים מהמברשת/המטאטא את המשמעות האמיתית שלו ושמים אותה על הראש (במקום לנקות איתו)... מקווה שעזרתי, ואם יש לך עןד שאלות פנה אליי גבר... בפעם הבאה אני אסביר מה זה אנרכיה...

punk223

New member
אני ינסה...

אנרכיה זה ההפך מסוציאליזם, זה אומר שאתה לא מסתדר בחברה ובמערכת, שם זין וחי איך שאתה רוצה בלי שיגידו לך מה לעשות. וגם עושה מוהיקן וכדומה כדי לא להשתייך לחברה. יש למישהו מה להוסיף או לתקן?

xero1

New member
"לא מיסתדר" ?

יענו חנון שלא רוצים אותו אז הוא אנרכיסט? אפשר גם פשוט לשמוע את המוזיקה שאתה רוצה, לחשוב את הדעות שלך, ולא דווקא להראות את זה דרך הלבוש והתספורת שלך.

shadowlord

New member
אני לא ממש חכם...

באנרכיה יש חברה... יש גם "מערכת"... וסתם שלא יהיו רשמים מוטעים, אנרכיה זה לא כאוס!

eb182

New member
מה פתאום??!!!

אנרכיה וסוציוליזם אלה דברים דומים סוציוליזם זה לא להשתלב בחברה-זאת חמלה כלפי החלשים וכיבוד זכויות האדם דבר שגם האנרכיה תומכת בו כי היא בעצם הולכת נגד הקפיטליזם שמבוסס על ניצול של מעמד העובדים ושל ילדים קטנים במדינות העולם השלישי הדרכים שבהן נוקטים האנרכיסטים הן ונדליזם בעיקר כי בדרך זאת הם הורסים את הדבר היקר ביותר לקפיטליסטים-רכוש אבל הם לא יפגעו בבני אדם כי הם לא אנשים אלימים

offspringer

New member
?!

הם לא יפגעו בבני אדם כי הם לא אלימים נכון? אבל להשחיט רכוש זאת לא אלימות....

eb182

New member
זה מה שהם אומרים

השחטת רכוש=ונדליזם פגיעה בבני אדם=אלימות הם לא פוגעים ברכוש של אנשים פרטיים אלא בחנויות של תאגידים גדולים כמו הגאפ ונייק ולדעתי להרוס כמה חלונות של חנות גאפ לא תזיק יותר מדי אני לא ממש אנרכיסטית אני רק אומרת מה שאני יודעת על זה ומה אנרכיסטים אמרו כי פשוט הם לא רואים רכוש כדבר חשוב אבל בני אדם הם רואים בתור הדבר הכי חשוב

dopey_wizard

New member
fight club

אני פשוט מציע לראות את הסרט במקום להתווכח פה על זה... אחלה סרט דרך אגב...

למעלה