שאאאלום!!!

אוי242

New member
לא נכון

דבר ראשון המויקן זה לא קשור ללהיות מלוכלך זה כאילו דרך לבטא תכעס שלהם על החברה אני אישית אוהב להיות נקי פשוט אני מרגיש הרבה יותר טוב שאני נקי (אוי לא אני לא פאנקיסט) דבר שני אנרכיה זה לא לעשות מה שבזין שלך זה נקרא כאוס אנרכיה זה דבר מסובך זה בעצם מערכת שלטון שדומה לקומוניזם רק בלי המפלגה הקומונסטית כאילו הכול שיך לכולם ודברים כאלה זה סתם בולשיט זה בחיים לא יפעל ו99 אחוז ממי שקוראים לעצמם אנרכיסטים לא יודעים מזה או לא מאמינים בזה אנחנו חיים בעולם קפיטליסטי אז אנחנו לא יכולים להיות אנרכיסטים מספיק שאתה קונה במקדונלס או יש לך מחשב ואתה עוזר לקפיטליזם האנשים שאתה בעצמם נגדם לכן אי אפשר להיות אנרכיסט וכול הרעיון של זה דפוק כי זה לא יפעל אנשים חייבים מישו שישלוט בהם השאלה היא כמה חזק והמצב כרגע דפוק כי הממשלה במקום למלא את האינטרסים של העם ממלאים תאינטרסים שלהם המצב כרגע מסריח ובאנרכיה יהיה יותר

אוי242

New member
אה חחח

חשבתי שהיית רציני למה שמעתי דברים הרבה יותר דפוקים שאנשים התכוונו אליהם ברצינות אז לא יכולתי לדעת

טעות

מה שאתה מתכוון זה "אנרכיזם" אנרכיזם זה מצב שבו חברה של אנשים שומרים על סדר בלי שום התערבות של שלטון. "אנרכיה" זה מצב של תוהו ובוהו, שבו אין שלטון, והחזק שורד.

dansh

New member
לא

אנרכיזם זה שם לאידיאולוגיה ואנרכיה זה המצב בפועל, בתכלס שניהם אותו הדבר...

ANTiADi

New member
מה?...

אנרכיה זה ממש לא מצב של תוהו ובוהו שהחזק שורד.. עדיף שתקרא קצת לפני שאתה סתם אומר דברים

אני אסביר לכם בקצרה מהי אנרכיה...

אנרכיסט הוא אדם המאמין כי כל צורה של כפייה אינה מוסרית וכי שילטון אדם על חברו היא תופעה רעה, שיש לחסלה. קיימות 2 אסכולות של אנרכיסטים: 1. הפילוסופים האנרכיסטים, כגון פייר יוסף פרודון הצרפתי והנסיך פטר קרופוטקין הרוסי, ביקשו לעשות את החברה האנושית מאושרת יותר. הם טענו, כי היסוד לחברה זו יהיה שיתוף פעולה מרצון של אנשים בני חורין, בלי כל כפייה מצד הממשלה או הכנסייה. הם שונים מין הסוציאליסטים בכך שהסוציאליסטים מבקשים לימסור את כל מקורות המשק והתעסוקה בידי המדינה ואילו האנרכיסטים סבורים שיש לימסור את כל היצור לקבוצות קטנות הפועלות מתוך שיתוף. 2. האנרכיסטים הטרוריסטים. הם התחילו בפעולתם בהשפעת תורתו של מיכאל בקונין הרוסי באמצע המאה ה-19. הם טענו, כי יש למגר את העריצות ואת הצורות האחרות של הממשלה בכוח ובאלימות. רבים מין הטרוריסטים ביצעו היתנקשויות וחוללו מהפיכות מתוך אמונה, כי יש לבער את הרע באמצעות רע אחר. הם רצחו את הצאר הרוסי אלכסנדר השני, את הקיסרית האוסטרית אליזבת´ (כן כן! אלו היו הם! הבלים!) ואת מק´קינלי נשיא ארצות הברית . מהם הקריבו את חייהם באמונה כי מעשיהם עשויים לשפר את מצבם של המוני העם. אני מקווה שיהדע המועט שלי עזר לכם...

dopey_wizard

New member
../images/Emo98.gif חחחח, להיות מלוכלך ... מטאטא

על הראש... חחח קראת אותי אחי...!

DarkstaR 69

New member
לפני שאתה נהיה פאנקיסט, ומשטלת על -

העולם תלמד לרשום-פאנק-פאנקיסט- ואז רק תתחיל במשימות שלך

shadowlord

New member
אם כבר...

אני לא ממש מבין ת´קטע... אדם בא ואומר: אני רוצה להיות פאנקיסט, תעזרו לי! זה נשמע קצת מזוייף... אם הוא-אתה רוצה להיות מAגניב, תשמע פשוט cradle ותהיה פריק...

אני גם לא מבין מה ת´קטע

הוא סתם אידיוט אבל אני לא מבין מה אתם עושים סיפור כזה סביבו פשוט תתעלמו ממנו

dopey_wizard

New member
שנים שלא כתבתי פה אבל הנה תשובות

טוב אז ככה... שלום לך פנקיסט אנרכיסט מאגניב... דבר ראשון אני יסביר לך משהו על להיות "פאנקיסט" (בלי קשר ממשי למוזיקה, כאילו שים תמוזיקה בצד רגע..) כול הקטע העיקרי הוא להיות מיוחד ולקחת את מה שיש ולהשתמש בו ולא ללכת כמו עדר של כבשים... אבל אתה בעצם בא ושואל מה מסמל מוייקן... מה זה אנרכיה וכו´.. מוייקן זה לא סמל רישמי של פאנקיסטים, אני למשל שונא את התספורט הזאת כי זה מכוער ובארץ לפחות זה סתם יגרום בעיות, דבר שני, מוייקן בכלליות זה כמו ניגוד של משהו כאילו זה "לא-נורמלי" וזה הקטע כאילו ללכת נגד ואז אתה כאילו פאנק שלא שם זין ועושה מה שבראש שלך... אכשיו, אנרכיה.. יש הרבה הרבה הרבה סוגים של אנרכיה... בכלליות זה (איאפשר לקרוא לזה מדינה) בו נגיד .. פשוט משהו כמו מדינה, לא יודע איך להגדיר, בלי חוקים, כאילו כול אחד עושה מה שבראש שלו ואם אתה חזק ויש לך כוח וכול זה אז אתה שורד אם לא אז מישהו חזק יותר יהרוג אותך או משהו כזה... אני למשל תומך במממ... אין לזה שם, אבל כאילו אני הייתי רוצה לבטל הרבה חוקים מפגרים כמו נגד מכירת סמים ואלכוהול, חינוך חובה, אסור להתאבד.. כאילו הייתי רוצה שכול מה שזה פגיעה עצמית זה מותר.. ובגלל שהממשל לא מאפשר לי את זה אז אני כאילו הולך נגדו ועושה כולמיני דברים נגדו (כאילו ונדליזם) אבל באמת באמת זה לא עושה כלום כי הכול בראש שלך, זה לא באמת יזיז לממשל החרא שתעשה.. אז זה כאילו הנאה ופיתוח בועה כזאת.. בכול זאת זה כיף... עוד משהו.. הפורום הזה נמצא תחת הנושא מוזיקה זאת אומרת מוזיקת פאנק.. לא איך להיות ונדליסט פאנקיסט מאאאאאאאאגניב שמזיין את כול העולם.... ההודעות שלך אומרות "אני לא יודע כלום, אני רוצה להיות פאנקיסט כי זה הדליק אותי למרות שאני לא יודע מה זה וזה מאאאאאאגניב כי יש מוייקן ועושים שטויות ושמים זין" והשאלות זה כמו "אני וונא בי פאנק, מה זה פאנק?, איך אני מתחיל להיות פאנק?, אני לא יודע כלום על פאנק, אני רוצה להיות מאגניב" מצטער כמה שזה נשמע לא טוב או משהו זה ככה...

למעלה