שאאאלום!!!

g.o

New member
אולי תשים פה את ספר שכתבת הוא יבין

הכי טוב

dopey_wizard

New member
לא, באמת, כמה שזה טיפשי...

אסור להתאבד, כאילו אף אחד לא יכול להניע אותך מזה אבל בכול זאת זה נחשב ללא חוקי, אני לא זוכר בדיוק איך כול הזבל הזה פעול אצל המשטרה, אני יבדוק...

OPERATi0N_iVY

New member
חחח אחי כתוב פה יותר

ושים פה עוד "ספרי אנרכיה"... זה מצחיק ומשעשע :)

dopey_wizard

New member
ספר 2 "אנרכיה בישראל"

סתם סתם סתם, בחיים אני לא אכתוב יותר בדיחות הם יותר מ5 שורות... משהו אחד למי שלא יודע... אין לי כוח להסביר את עצמי, כבר הסברתי פה לכמה אנשים ת´אמת.... אבל בקיצור זה היה "בדיחה+ התערבות+ שעמום(הייתי בבית שבוע חולה מאוד מאוד מאוד..." ועוד כמה סיבות" ובקיצור זה לא ממש מה שאני חושב על העולם... אם הייתי חי לפי הספר אז לא הייתי חי אכשיו או לפחות המצב שלי בטח היה כזה: יושב בכלא על רצח אמא ואבא, מכירת סמים, נסיון לרצוח את כול העולם, סרסורות, נרקומן, פצוע לאחר נסיון להכין סמים והייתי חושב שאני קיפוד... אבל אני חיי בסבבה נהנה מהחיים הוכחה שהספר היה שטות מהתות (לא היה לי חרוז..) אבל אתם חייבים להודות שהוא היה מצחיק, משעשע, מקורי, טיפשי, אם ה-ר-ב-ה שגיות כתיב.. וגם אם קצת דברים חכמים (ממש ממש ממש ממש ממש ממש מממממממממממממששששש ק-צ-ת) אבל היה משהו... אז למי שעוד לא ראה הנה הוא שוב... אנרכיה דרך חיים! אבל הוא פחות מעניין כשאתה יודע שזה הכול בדיחה אבל בכול זאת.... אולי אני יחליט לכתוב ספר על אלכוהליזם פעם הבאה שאני יהיה חולה...

g.o

New member
עלק בדיחה !

אתה אומר שזה בדיחה בשביל לא לצאת אידיוט. למרות שכבר יצאת ככה.

dopey_wizard

New member
אה, נכון זו לא בדיחה....

אני חושב שלהיות נרקומן זה טוב, להרוג את כולם זה טוב, ואני גם סרסור ומוכר ומייצר סמים, נכון, כול מילה ומילה ממה שכתבתי שם זה ברצינות.. עליתם עלי... מממ... אכשיו אני הולך להרוג מישהו כמשעמם לי..!

OPERATi0N_iVY

New member
יא דפוק... תראה תהודעה שך למעלה

שאתה אומר שהיית מבטל חוקים נגד "פגיעה עצמית"... ועכשיו שתי הודעות אחרי אתה אומר שזה בצחוק? עזוב פגיעה עצמית!! יום אחד החרא הפריקי שלך ימאס על אנשים הם ישברו לך לבד את הפנים!!

OPERATi0N_iVY

New member
אהה כן...

יש לך מלא שגיאות כתיב של אפס, ותשנה כבר את החתימה הזאת...

xero1

New member
אכפת לך אם נשים את זה

ב"מהפכה מוזיקלית" (עיתון הפאנק הזה)?

למעלה