שאאאלום

LeeCooper69

New member
שאאאלום../images/Emo70.gif

א. אמרו לי בפאגאניזם בישראל שיש פה חלק מהאנשים הנחמדים. אז באתי. ב. אני חדש. ג. יש לי שאלה: בפסטיבל הנבטים (אתם יודעים.. נבטים, פטרה, הנבטים שהיו פאגאנים קלטיים או וואטאבר) קניתי 8 קריסטלים. נכון, אלו לא קריסטלים שווים כמו אלה שמזריקים אבל אלו קריסטלים. בכולופן, הקריסטלים נורא הזכחירו לי את הפרק במכושפות שהן מעלימות את המקור עם 5 קריסטלים דומים (רק יותר גדולים). נזרתי גם בדרך הביתה שכששאלתיאת המוכר למה הם משמשים הוא אמר לי שזה לגירוש שדים. עשיתי אחד ועוד אחד וזה מה שיצא. בכולופן, אני לא ממש סומך על בסדרות של WB בעניינים כאלה ובטח לא על מוכר בדואי (ואני לא גזעני!) אז רציתי לשאול למה הקריסטלים האלה משמשים. בריטואלים של כישוף, בהקרנה על חיי היומיום וכו'. אגב, רציתי לצרף תמונה וסרקתי אותם אבל זה השווה להם מראה מטאלי במקום שקוף.

L e s t a t

New member
תראה, בקריסטלים

אני לא מבין גדול, אבל אני יודע ש99% ממה שמראים במכושפות הוא בולשיט טהור. אם המוכר אומר שזה משמש לגירוש שדים, ככל הנראה - לזה זה משמש. חוץ מזה, לא פירטת הרבה על הקריסטלים ככה שגם ככה קשה לומר אחרת. נ.ב הנבטים לא היו קלטים, הם היו שבטים נודדים שעסקו בעיקר במסחר. יש חוקרים הסבורים שהם האבות הקדומים של הבדואים.

LeeCooper69

New member
אני יודע מה הם היו

אבל הדת שלהם היתה פאגאנית ואז כשהנוצרים פלשו לארץ (לאיזור דימונה וכו') הם הפכו נוצרים.

jbu

New member
תנסה לדמיין שאור לבן בוהק יוצא

תנסה לדמיין שאור לבן בוהק יוצא מהם ומטהר את הבית,ואז תלה אותם מעל הדלת או בסביבה רק הנכוכות שלהם אמורה לעזור,אם כבר סרקתה אולי תעלה את זה , ואני יחפש מידע עליהם.

אגב גירוש שדים במכושפות...

באחד מהסיפורים היהודיים של גירוש שדים, מסופר על כך שעליך להשתמש בארבע קערות הפוכות שעברו תהליך כלשהו שאני לא זוכר, מסביב לשד בפינות החדר. קצת מזכיר את גירוש המקור של מכושפות. אגב, זה משנה? יש לך שד לגרש? כי אני בשדים עוד לא נתקלתי...

למעלה