שאאאלום... המלצה בבקשה

the last anigma

New member
שאאאלום... המלצה בבקשה

היי לכולם... לכבוד שנה ב' שתבוא עליי לטובה (נקווה) בעוד מס' חודשים.. חשבתי לעשות קניות של ספרים דרך אמאזון (בספט' אני אהיה בניו יורק ואוכל לאסוף את הכול). אז ככה, קיבלתי המלצות על ברוס/סטריטויזר (או איך שלא מבטאים את זה) באורגנית, ואולי אלברטי בפיזיקלית.. יש עוד משהו שיכול להיות שימושי?! תודה מראש לכל העונים :)

חוצאולי מסילברסטיין בספקטרו',לא

ממש, אבל למעשה,אני רוצה לשאול אותך משהו: לקנות?! אני קניתי כולה ספר אחד השנה, באורגנית. אמנם הוא היה שימושי, אבל בהחלט אני לא מרגיש שהייתי צריך לקנות עוד ספרים...תחשבי על זה שכל ספר כזה עולה לכל הפחות כמה מאות שקלים,גם באמאזון.. כך או כך, תהני בחופשתך שם
[ואל תחשבי יותר מדי על כימיה, סביר להניח ששנה הבאה שלך לא תהיה "משעממת"]

the last anigma

New member
כשיש ספרים משומשים בפחות מ10$..

אני לא חושבת הרבה... אני קונה :) תודה על האיחולים.. אני בטוחה שאני אהנה... אגב.. אני אהיה חייבת לחשוב על כימיה... אני ארכיב מערכת משם כנראה
)

אה...אוקיי, כל עוד את יודעת

שמצב הפסרים סבבה,אז אחלה,נשמע משתלם. ובהצלחה גם עם המערכת,גם ככה יש לי הרגשה שהיא תהיה זוועתית,תתעודדי

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo221.gif

ספרים מאוד מאוד מומלצים.. בכימיה אורגנית הספר של "מוריסון אנד בויד" בכימיה פיסיקלית של "אתקנס"

אני ידוע ב"דה-מורליזציות" הרציניות

שאני עלול לגרום להן
אבל אני לא רואה איפה גברת י-ם עשתה זאת
ואולי אני עייף,אנערף
..

deathcaster

New member
תגובה

כימיה פיסיקלית זה רק " CASTTELAN " יש שם גם את כל הנשוא של תרמודינמיקה וקינטיקה כימית, למה הוא הכי טוב ? כי הוא לא נמצא בהרבה עותקים, ומרצים לוקחים ממנו שאלות למבחנים !!!! חסרון - הוא יקר. כימיה אורגנית ( ששם יש גם פרקים שלמים על שיטות פיסיקליות כמו ספקטרו על כל צורותיה , NMR ושאר ירקות ) זה רק התנ"ך השכתב מק'מורי שוב חסרון - 290 ש"ח, בירדן אפשר להשיג אותו ב-180 ש"ח, ובאינטרנט בחינם אבל בשחור לבן.

the last anigma

New member
לקח לי זמן לנחש שזה castellan

בדקתי אותו... הבעיה הרצינית שלי היא שהמהדורה האחרונה יצאה ב83.. וספרים משומשים - אי אפשר לסמוך על זה שיהיו במצב טוב. אגב... יש אותו בפחות מ8$.

למעלה