תת-מודע
טוב, בגלל שכבר כתבתי את זה פעם, ואני לא זוכרת את זה במדויק, נכנסתי לארכיון והוצאתי את ההודעה שלי, והנה היא: נציג התת מודע- הייתה לי שיחה לפני כמה חלומות עם התת מודע שלי, אבל בגלל שלא רציתי לדבר עם אוויר, החלטתי לתת למוח שלי להמציא לו גוף, ומה שיצא היה טיפוס חביב ביותר, עם שיער כחול (!), וניהלתי איתו שיחה. רוב השאלות ששאלתי היו אישיות, ואין טעם לפרט, אבל הוא המליץ שבחלום צלול אני אנסה למצוא את "נציג התת-מודע"- יענו בכל חלום התת-מודע לובש צורה אחרת (נראה לי...). בכלל, כל החוויה של לדבר עם התת מודע הייתה מגניבה לאללה! לא ממש היה לי כוח להרחיב על החלום הזה, אבל הוא מעניין, ואני רוצה גם לשמוע את דעתכם, אז אני ארחיב בכל זאת: עברתי דרך מראה, והגעתי למעין כזה איזור מושלם (הרים ורודים, מפל, חיות מקפצות- נו, בסגנון של דיסני כזה...). הייתה שם מעין בקתה והיא דיי הפחידה אותי כי היא הייתה שחורה אבל ריחפתי אליה בכל זאת (בחלומות אני נמנעת מהליכה) כשנכנסתי לבקתה, היא הייתה ריקה למעט שולחן, שני כיסאות ומראה. החלטתי לזמן את התת-מודע ולשאול אותו כל מני דברים... וזה מה שעשיתי- פשוט קראתי לו (צעקתי:"תת-מודע- בוא הנה!" או משהו בסגנון...), ואז נכנס בחור כזה עם שיער כחול ואמר: "שלום אני הנציג של התת-מודע שלך בחלום הזה". אם רק הצלילות הייתה יותר גבוהה, היה הרבה יותר כייף... . אבל, שום דבר לא בטוח, אני לא משוכנעת שמי שדיברתי איתו אכן היה ה"תת-מודע" שלי... בכל זאת החוויה הייתה מהנה ביותר, רק חבל שהצלילות הייתה כל כך נמוכה...