שאאאאלום אנשים!!!!!!

קציצון

New member
שאלה בקשר לתת מודע

אני לא עומד לריב איתך ויכול להיות שזה היה באמת התת מודע או אולי כל כך רצית שזה יהיה התת מודע אבל עזבי יותר חשוב על מה דיברת או שלא ממש דיברת?

LucidGuess

New member
התת מודע בחלום צלול

כל אחת מהדמויות בחלום הצלול היא בעצם התת מודע שלך, כך שהתת מודע בחלום צלול יכולה להיות איש זקן, ילד קטן, או אפילו ינשוף מדבר. LucidGuess

מוקוש

New member
תת-מודע

טוב, בגלל שכבר כתבתי את זה פעם, ואני לא זוכרת את זה במדויק, נכנסתי לארכיון והוצאתי את ההודעה שלי, והנה היא: נציג התת מודע- הייתה לי שיחה לפני כמה חלומות עם התת מודע שלי, אבל בגלל שלא רציתי לדבר עם אוויר, החלטתי לתת למוח שלי להמציא לו גוף, ומה שיצא היה טיפוס חביב ביותר, עם שיער כחול (!), וניהלתי איתו שיחה. רוב השאלות ששאלתי היו אישיות, ואין טעם לפרט, אבל הוא המליץ שבחלום צלול אני אנסה למצוא את "נציג התת-מודע"- יענו בכל חלום התת-מודע לובש צורה אחרת (נראה לי...). בכלל, כל החוויה של לדבר עם התת מודע הייתה מגניבה לאללה! לא ממש היה לי כוח להרחיב על החלום הזה, אבל הוא מעניין, ואני רוצה גם לשמוע את דעתכם, אז אני ארחיב בכל זאת: עברתי דרך מראה, והגעתי למעין כזה איזור מושלם (הרים ורודים, מפל, חיות מקפצות- נו, בסגנון של דיסני כזה...). הייתה שם מעין בקתה והיא דיי הפחידה אותי כי היא הייתה שחורה אבל ריחפתי אליה בכל זאת (בחלומות אני נמנעת מהליכה) כשנכנסתי לבקתה, היא הייתה ריקה למעט שולחן, שני כיסאות ומראה. החלטתי לזמן את התת-מודע ולשאול אותו כל מני דברים... וזה מה שעשיתי- פשוט קראתי לו (צעקתי:"תת-מודע- בוא הנה!" או משהו בסגנון...), ואז נכנס בחור כזה עם שיער כחול ואמר: "שלום אני הנציג של התת-מודע שלך בחלום הזה". אם רק הצלילות הייתה יותר גבוהה, היה הרבה יותר כייף... . אבל, שום דבר לא בטוח, אני לא משוכנעת שמי שדיברתי איתו אכן היה ה"תת-מודע" שלי... בכל זאת החוויה הייתה מהנה ביותר, רק חבל שהצלילות הייתה כל כך נמוכה...

קציצון

New member
מאגניב

כן לדעתי זה היה התת מודע שלך הגיוני מאוד עזבי על מה דיברת אבל נגיד רצית לשנות משהו והוא השתנה אחרי השיחה הזו? לא יודע נגיד ניסית איזה אוטוסג´טה או סתם למדת דברים על עצמך?

מוקוש

New member
מה זה אוטוסג´טה?

בעיקרון סתם למדתי על עצמי... גם התייעצתי איתו בכל מני דברים של מה לעשות הלאה- כדי לראות מה אני ב-א-מ-ת רוצה... זה אכן היה כיף...

shabaz

New member
אוטוסוג´סטיה= השאה עצמית

נגיד חסר לך בטחון עצמי, אז את אומרת לןעצמך מלא מלא מלא מלא פעמים "יש לי מלא בטחון עצמי" אז זה השאה עצמית, וזה אשכרה פועל. אם את אומרת את זה בעקביות, אז יהיה לך באמת בטחון עצמי... דרך חלומות וטראנסים והיפנוזה אפשר להגיע ביתר קלות לתת מודע ולשנות בו דפוסי חשיבה וכולי...

מוקוש

New member
מצאתי מטרה חדשה!!!

אוטוסג´טה היא המטרה החדשה שלי!!!!, אני אדווח ברגע שאני אצליח! (אם אני אצליח, בזמן האחרון, הצלילות מ-מ-ש גבוהה, אבל החלום ממש קצר...)

shabaz

New member
סתאם שתדע....אתה צריך פרק

זמן ממשוך כדי להגיע לתוצאות... ואוטוסוג´סטיה עצמה היא לא מטרה... אלא מה שאתה חותר אליו, כמו לחרבן חרא צהוב (לא אפשרי מביחנה ביולוגית כמובן, אבל נתתי דוגמא היפוטתית)

קציצון

New member
את יכולה גם לחרבן חרא צהב אם זאת

תהיה המטרה שלך גם לזה תוכלי להגיע השאלה כמה זמן ייקח לך

shabaz

New member
מה פתאום....

קציץ, יא בבון. מביחנה ביולוגית זה לא אפשרי.. פשוט ככה... זה כמו שתאמר לעצמך "עכשיו יהיו לי כוחות של סופ מן" <<שתוק...לא משנה עכשיו>

קציצון

New member
תגיד לי

אתה מדבר עם עצמך? ושמעתי על הרבה שחירבנו חרא לא בצבעים ביולוגים במיוחד זה בולשיו זה לא ביולוגי לא אפשרי זה הגיונית לא אפשרי ראית מטריקס במקרה או שהעלילה הייתה מאתגרת מדיי בשבילך? אז כמו שאני מכיר אותך בטח ראית ולא הבנת מילה ממה שדיברו שם אבל בכל זאת תגיד שאתה מבין הכל גם אם אין לך מושג פשוט FREE YOUR MIND אין כזה דבר היגיון הכל אפשרי

למעלה