שאאאאלום אנשים!!!!!!

מוקוש

New member
שאאאאלום אנשים!!!!!!

אני גאה להכריז שסיימתי את הרשימה!!!!!! נו, אתם זוכרים שפעם פעם היה שרשור כזה שבו כל אחד כתב רשימה של דברים שהוא רוצה לעשות בחצלול?- אז בזמן האחרון בגלל שהיה חופש והשעות שינה שלי התבלגנו לגמרי וכל הזמן התעוררתי וחזרתי לישון היו לי איזה מיליון חצלולים!!! חלק קצרים, חלק ארוכים, הצלילות שלהם נעה בין 70% ל-10000000%, ואני מאושרת!!!! עכשיו אני הולכת לנסות דברים יותר רציניים (עד עכשיו זה היה סתם כייף
) ו...אמממ.... זהו. פסח שמח
והמון חצלולים
לכוווווולם!!!!!!

מוקוש

New member
הממ.... אני לא בטוחה שלזה התכוונת

אבל בכל זאת- אני אתן דוגמה לכמה מהדברים שעשיתי: 1. נכנסתי לתוך מראה 2. דיברתי עם התת-מודע 3. סיימתי את ההופעה שהתחלתי פעם פעם באיזה חלום 4. עפתי לניו-יורק אכלתי סושי ושתיתי מאי-טאי 5. גרמתי לחזירים לעוף (נ-ו-ר-א מעצבן אותי שכשמבקשים משהו אז מישהו עונה: כשחזירים יעופו...וחוצמזה- לא הצלחתי להקפיא את הגהינום....
) ועוד כל מני דברים פשוטים כאלה שפשוט לא תהיה לי הזדמנות לעשות אותם במציאות...

דנה^^

New member
פרטי והסבירי....

נכנסת לתוך מראה: אז מה היה? איך היה..? דיברת עם התת מודע: איך הוא נראה? מה הוא אמר..? לאן החזירים עפו? איך נראה גהינום? מה יש שם..?

קציצון

New member
שאלה בקשר לדיבור עם התת מודע

איך את יודעת שדיברת איתו? מה אמרת לו? ובאמת איך הוא נראה?

קציצון איפה היית ולאן נעלמת!!! ../images/Emo6.gif

היי קציצי! יא קציצת תרד שכמוך לאן נעלמת מפורום הצלולים?? זהו נמאס לך?? חלומות צלולים כבר גדול עליך קציצון קטן?? יא חתיכת קציצה צלולה שכמותך!!!

Blade2

New member
ההודעה התייחסה אל מרעיד קציצונים

קציצון, אני יודע שאתה זה שריר

קציצון הוא יודע שאתה זה קציצון!!!

כלומר אההם, שאתה זה שריר... הוא שאל אותי ולא אותך יא קציצת ירקות ומלפפונים שכמוך!! טוב אז אני, אני זו הנשמה התאומה של שריר. יאלה ביי.

קציצון

New member
טוב אין לי כח לשטויות

האלה אחר כך יאשימן אותי שאני הורס תפורום ובלה בלה בלה עד שבאתי לא קיללו וכל שאר השטויות אז תהנה מרעיד הקציצות דבר שני מלפפונים נכלל בירקות אבל שטויות

Dreamweaver

New member
אייפל

רעיונות ממש טובים, כל הכבוד ! פעם בחלום צלול עפתי עד למגדל אייפל נגעתי בשפיץ וחזרתי.. זה היה מגניב!

Variety

New member
מזל טוב!

היי מוקוש, מזל טוב על ההצלחה שלך בסיום הרשימה! איך עכשיו את מרגישה לגבי היכולת שלך להכנס לחלום צלול? השתפרה? עכשיו שהגעת לgoal שלך, מה המטרה הבאה? חלומות פז, Variety-

fishi14

New member
פירוטים, הסברים ותודה רבה!!!!!!

בקשר לחזירים- הם הצמיחו כנפיים וריחפו בכל רחבי האיזור- זה היה כמו יתושים, רק לא. בקשר לגיהנום- בעיקרון זה מה שרואים בסרטים- אדום כזה, עם צוקים ושדונים קטנים שמתרוצצים בכל מקום.... הייתי שם באיזה חלום רגיל ואז נהייתי צלולה אז ניסיתי להקפיא אותו, לא ממש הצלחתי.... בקשר לתת-מודע- אוף! סיפרתי את זה פה איפשהו כבר, אני לא בטוחה שהוא התת-מודע באמת, אבל זה מה שהוא אמר (אני סומכת עליו
)... אין לי כוח להרחיב, אם אתם מ-מ-ש רוצים הרחבה בנושא תבקשו יפה
.... בקשר למראה- מכירים את זה שבכניסה לכל מני מקומות עם מיזוג יש מעין כזה זרם של רוח מלמעל, מן מאוורר כזה? אז זה היה ככה, עם טיפה מיים, ואז הגעתי לשדות ורודים כאלה עם הרים צבעוניים ושו- אין לי כוח לפרט.... ו-אחרון חביב- תוווודה לכווולכם על התגובות, ואני עוד לא ממש החלטתי מה הלאה... יש רעיונות?...

LucidGuess

New member
את ומוקוש זו אותה אחת?? לא ידעתי ../images/Emo2.gif

למה שני כינויים?

מוקוש

New member
חחח...תקלה מטומטמת- אנחנו לא אותה

אנחנו לא אותה אחת, היא חברה שלי, והיא עברה פה, והתחברה לאיזה פורום אחר, וכשכתבתי לא שמתי לב שזה עדיין עם הכינוי שלה. למה אני צריכה שני כינויים????

למעלה