שאאאאאלום!!

kiss 18

New member
אההה, אז כשכתבת

"אני בהלם ממך" התכוונת במובן החיובי?! אההה. OK כיפאק לזרחוני! רק שתדע מזריח שבלולים, שאני באמת שמחה בשבילך אחרי מה שעברת(ם) וכל הדרך הארוכה והבהחלט מייגעת, ככה לשמוע אותך מאושר ושמח... באמת מאחלת לך מכל ה-
שיהיה לך ככה טוב כל החיים (ואפילו יותר בעז"ה רק התחלתם, השמיים הם הגבול...) לפעמים חלומות מתגשמים! ובעז"ה, נזכה גם נזכה...

קליט

New member
בהזדמנות חגיגית זו שאלה ;

מה ראית לנכון לבחור בשם כ``כ מתמיה כמו ``זרח והשבלולים`` ?? תודה !

kiss 18

New member
מי אתה?

ומה מעשיך??? אחחח זרחוניל'ה שבלולולינ'ה (מבין עברית כן?) מה יהיה איתך? רק בלאגן אתה עושה! חחח סתאאאם.. כייף לשמוע אותך ככה מידי פעם קופץ באמת וריי וריי נייס!! זקני הפורום אה?!?! ..

אהה יפה שזיהית...

כי אף אחד בארץ לא מזהה אותי, וגמאני כמעט ולא מזהה את עצמי... ממש השתניתי שם, ואני חושב שלטובה! טוב, מה אני חופר לך... אההההממממממממממ.... רגע, איפה היינו? אה, כן! ``מזקני הפורום...``- אנחנו באמת מהזקנים פה... אני כבר לא מכיר אף אחד מהדור הצעיר שפה חוץ ממך ומעויזר ....

קליט

New member
ראיתי איזה ניק שכותב בפרטים שלו

על עצמי ; אני יודע מעט מאוד על עצמי : עד כאן : . . . . . .

kiss 18

New member
עזוב אותך, מה זה משנה העיקר

שאתה מזהה את אישתך.. ו.. נוו באמת, אתה יכול להמשיך לחפור... it's OK ואגב, כמה שיוצא לי להיכנס, גם פה יש חברי'ה מקסימים... אז כבוד! אחחחח

איזה רב

New member
שלום טוב להזכר

מסתמא אתה לא מכיר אותי כי בד``כ הייתי משתמש פסיבי אבל טוב להזכר בוותיקים מפעם תצליח ותמשיך לעשות כסף.

למעלה