שאאאאאלום!!

kiss 18

New member
לא יודעת...

בקשר לשואפל'ה ול- Oldi זוכרת גם זוכרת... פשוT אJי גם נעלמה... זרחוני שבלולוני התחתן, ומאושר.. חזר לתקופה קצרה לא"י.. ועושה ימבה כסף... אמממ... מי עוד היה?

קליט

New member
אפשר לפרט קצת אילו שאילות

עסיסיות היו כאן ? זה יפרה לנו את היצירתיות שלנו . תודה !

לא זוכר אנא אערף

יצירתיות זה לא דבר שקונים במכולת... או שיש לך את זה או שאין לך ואז כלום לא יעזור

kiss 18

New member
סטירת ריענון

בדרך...
...........

קליט

New member
קיסי ! ניסית איתו בטובות ? . . .

רק תגידי לו ; שבלולי יקירי - והוא ירוץ לשרת אותך ! . . . .

kiss 18

New member
נווו.. ידוע

שזרחוני שבלולוני- מקרה אבוד... רק בסטירות הוא מבין.. וגם זה לא תמיד. (זרחוניל'ה זה היה בצחוק לפני שתתנפל)

kiss 18

New member
ורק

התחלתי... וחוץ מזה למה להסתכל על הפן השלילי.. אני בהלם ממך! התכוונתי, נדבר עוד כמה שנים שאז אתה תיהייה ממש מבסוט ומאושר הרבה יותר ממה שעכשיו.. זרחוני לא מתאים~ מעכשיו- חיובי!

יאללה חיובי.. אבל גם את צריכה יותר

חשיבה חיובית.. לא כ``כ הבנת מה התכוונתי, ואנסה להסביר- זה אתגר, בפירוש אתגר.. אתה צריך להתאים את עצמך למישהו אחר, להתחשב בו וברגשות שלו על כל צעד ושעל גם כשזה בא על חשבונך לפעמים... ואפילו בדברים טכניים- כמו זרח שהיה רגיל להיות ציפור דרור.. לטוס פתאום לחו``ל בלי תכנון מוקדם, לצאת עם חברים לשתות בלילה בלילה, לגור בדירה מטונפת(חח) וכל מיני... אבל, האתגר הזה שווה בפירוש, אני שמח ומאושר כמו שלא ידעתי שבנ``א יכול להגיע לכזו רמה של אושר.. זה לא יאמן מה שהנוכחות שלה לצידי, בתוכי, בבית שלי, בלב שלי, עושה לי! כשתתחתנו תבינו... אם תזכו

למעלה